adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ben ev hanımıyım aslında çalışıyorum ama benim işim sadece 10 günde bir gidip denetlemek, gıdacıyım pastanelere bakıyorum sorumlusuyum, o yüzden hep evdeyim, ya yemek ya temizlik ya internet yada televizyon hep böle sıkılıyorum bazen. sizler ne iş yapıyosunuz??

kızlar adetime 6 7 gün var 4 aylık evliyim 4 aydır çalışıoz yine kendimi kaptırdım bu ay çok heycanlıyım

canim ben almanya da huzur evinde hemsirelik yapiyom aksamm gece nobetimm var

nasıl da bilmişim kendimi bak, kötü haberi vereyim bari dedim hemen bilgisayarı kapatmıştım valla yeni açtım, hastalandım şimdik. neyse doktora gitmeyi şööle bi kontrol olmayı ve yumurtlama zamanllarımı öğrenmek istiyorum, iyi olur dimi kızlar, daha bu benim ilk denememdi, umudum vardı ama kasık ağrılarım artınca anladım hastalanacağımı ve hemen kendimi bi dahaki aya yönelttim, Rabbim hayırlısını verin inşallah hepimize. Ama, evet evet doktora gidicem en yakın zamanda, ne yapıyo doktor ultrasonlamı bakıyo sadece test mest bişi yapıyomu kiiii

selam benimde 2 gün geçti ama bakalım test de yaptım negatif gösteriyo.adet belirtimde yok[/B hayırlısı sabırla heyecanla bekliyorum bakalım

21 yaşındayım cnm sen sen kaç yıllık evlisin
canimm en 20 yasinda evlendimm suan yani yarin 27 olcamm allah kismett ederse biz 7 sene sonra bebis istedikk cunkuu cokk erkenn dusunmedikk irazz kendimizzle biseyler yasayalimm yasimiz genc dedikk

canimm gebelik. comm girr yumurtlama zamanini belirlee .. ben sana demistimm ama degilmii.neyse insallahh bidaki sefere:1hug:

canimm en 20 yasinda evlendimm suan yani yarin 27 olcamm allah kismett ederse biz 7 sene sonra bebis istedikk cunkuu cokk erkenn dusunmedikk irazz kendimizzle biseyler yasayalimm yasimiz genc dedikk

doğum günün kutlu olsun cnm cnm gulsultan mrb allajh hepimizin gönlüne göre versin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…