canimm yaa biz burdayiz iste birbirimize destekk veriyoz n guzel degilmii:teytey::teytey:
kizlarr su an tuhaf bisey olduu aklima boll marul salatasi geldi limonlu soyle agzimm sulandii ramazandan mi yoksaa hamisliktenmi kafayimi yedim ne yaa:roflol::roflol:a.s.gulsultan hosgeldin aramiza
canimmmm sen ne yaptinn regl geldimii. bu arada merhaba:1hug:herkese mrb nasılsınız
canim ben almanya da huzur evinde hemsirelik yapiyom aksamm gece nobetimm varkızlar ben ev hanımıyım aslında çalışıyorum ama benim işim sadece 10 günde bir gidip denetlemek, gıdacıyım pastanelere bakıyorum sorumlusuyum, o yüzden hep evdeyim, ya yemek ya temizlik ya internet yada televizyon hep böle sıkılıyorum bazen. sizler ne iş yapıyosunuz??
mrb cnm az kaldı sayılır ya çok kafama takmaya başladım kızlar ne yapçam bilmiyoma.scanimmmm sen ne yaptinn regl geldimii. bu arada merhaba:1hug:
canimm kac yasindasinkızlar adetime 6 7 gün var 4 aylık evliyim 4 aydır çalışıoz yine kendimi kaptırdım bu ay çok heycanlıyım
21 yaşındayım cnm sen sen kaç yıllık evlisincanimm kac yasindasin
canimm en 20 yasinda evlendimm suan yani yarin 27 olcamm allah kismett ederse biz 7 sene sonra bebis istedikk cunkuu cokk erkenn dusunmedikk irazz kendimizzle biseyler yasayalimm yasimiz genc dedikk21 yaşındayım cnm sen sen kaç yıllık evlisin
canimm gebelik. comm girr yumurtlama zamanini belirlee .. ben sana demistimm ama degilmii.neyse insallahh bidaki sefere:1hug:nasıl da bilmişim kendimi bak, kötü haberi vereyim bari dedim hemen bilgisayarı kapatmıştım valla yeni açtım, hastalandım şimdik. neyse doktora gitmeyi şööle bi kontrol olmayı ve yumurtlama zamanllarımı öğrenmek istiyorum, iyi olur dimi kızlar, daha bu benim ilk denememdi, umudum vardı ama kasık ağrılarım artınca anladım hastalanacağımı ve hemen kendimi bi dahaki aya yönelttim, Rabbim hayırlısını verin inşallah hepimize. Ama, evet evet doktora gidicem en yakın zamanda, ne yapıyo doktor ultrasonlamı bakıyo sadece test mest bişi yapıyomu kiiii
canimm en 20 yasinda evlendimm suan yani yarin 27 olcamm allah kismett ederse biz 7 sene sonra bebis istedikk cunkuu cokk erkenn dusunmedikk irazz kendimizzle biseyler yasayalimm yasimiz genc dedikk
normalde moralim bozulurdu adet oldum şimdi diye ama buraya baktıkça yalnız olmadığım görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?