canimm gebelik. comm girr yumurtlama zamanini belirlee .. ben sana demistimm ama degilmii.neyse insallahh bidaki sefere:1hug:
sizce hamilemiiiiiiiiiiyimdir kızlar
a.s.gulsultan hosgeldin aramiza
caim ilk adetini yaz sen oylede yapabilirsinsağol canım ya sen ne kadar pozitif bi insansın, moral oldun bugün bana. yumurtlama zamanımı belirlicem ama son 3 ayki adet günlerimi hatırlamıyorum işte orası var artık yazcam bi not defterine amma önemliymiş meğer
canimm hadi hayirlisi bende cikiyomm simdiikızlar kendinize iyi bakın umarım birbirimizin güzel haberlerini duyarız burda
listemizi güncelledim kızlar.bakıyorum herkeste meraklı bir bekleyiş var.insallah bu meraklı bekleyiş yerini mutluluga bırakır.teker teker hamiş haberleri alırız.hamiş listemiz dolarrrr taşarrrr:Saruboceq:
listemizi güncelledim kızlar.bakıyorum herkeste meraklı bir bekleyiş var.insallah bu meraklı bekleyiş yerini mutluluga bırakır.teker teker hamiş haberleri alırız.hamiş listemiz dolarrrr taşarrrr:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnn canımmm allahımmm sen büyüksünnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nurcum senle aynıı günüz senin bir belirtin var mı tatlım? ben de hiçbişi yok göğüslerima acırdı adetten öncee oda yok..arada karnımm adet olcakmış gibi ağrıyor..
Ah tatlım olmazmı hiç,
Kasıklarım kramp gibi ağrıdı bi ara, göğsüm koltuk altımdan doğru büyüdü sızlıyo, yorgunum gözüm hep yatakta vs vskafamçokkarıştı
Ben hepsini hamileliğe yormak isteiyom ama insanın yürği genede pırpır ediyo:CüvCüv:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?