adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canimm gebelik. comm girr yumurtlama zamanini belirlee .. ben sana demistimm ama degilmii.neyse insallahh bidaki sefere:1hug:

sağol canım ya sen ne kadar pozitif bi insansın, moral oldun bugün bana. yumurtlama zamanımı belirlicem ama son 3 ayki adet günlerimi hatırlamıyorum işte orası var artık yazcam bi not defterine amma önemliymiş meğer

caim ilk adetini yaz sen oylede yapabilirsin

kızlar kendinize iyi bakın umarım birbirimizin güzel haberlerini duyarız burda

kızlar ben kaçtım adet oldum ya her zamanki gibi yumurtalıklarımda sanki bıçak saplı, ağrım başladı gideyim uzanayım çok üşüyorum battaniye mi de alayım şööle uzanayım açayım home tv'yi yemek yapıyolardır şmdi seyredeyim azcık, kendinize iyi bakın, görüşürüz arkadaşlarrrr... :)

Benim 3 günüm var
bugünü sayarsak 4 gün
ama belim çok ağriyor.arada kasiklarimd ağari var ve göğüsler malum batiyor gibi ağriyor.
Ama her an olcağim gibi hissediyorum.belkide erken gelir belki de gelmese diyorum yok bu ay pek umutlu değilim.
Allah hayirlsini versin

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(21-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat............hamişşşşş

EYLÜL
Dünya tatlısı................7 eylül????
cancan38....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
mbbb.........................14 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
balsurat......................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül
isil_ufuk......................22 eylül
parlayanyıldız..............23 eylül
lifeisgood....................23 eylül
eyhayat......................25 eylül
swethome...................25 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
kukaleta......................29 eylül
cocosh.......................29 eylül
nisasum.....................30 eylül

EKİM
kader_emel.................1 ekim
ece22............................2 ekim
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

Son düzenleme:
balımmm bugun de gelmemiş kırmızılar.:teytey:
bana haber verdiler 9 ay gelmeyeceklermişşşkaydirigubbakcemile3
boşuna bekleme

Son düzenleme:
listemizi güncelledim kızlar.bakıyorum herkeste meraklı bir bekleyiş var.insallah bu meraklı bekleyiş yerini mutluluga bırakır.teker teker hamiş haberleri alırız.hamiş listemiz dolarrrr taşarrrr:Saruboceq:

listemizi güncelledim kızlar.bakıyorum herkeste meraklı bir bekleyiş var.insallah bu meraklı bekleyiş yerini mutluluga bırakır.teker teker hamiş haberleri alırız.hamiş listemiz dolarrrr taşarrrr:Saruboceq:

inş cnm amin umuyom ki rabbim bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etçek

aminnnnnnnnnnn canımmm allahımmm sen büyüksünnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nurcum senle aynıı günüz senin bir belirtin var mı tatlım? ben de hiçbişi yok göğüslerima acırdı adetten öncee oda yok..arada karnımm adet olcakmış gibi ağrıyor..

canım bende de farklı bir belirti yok.göğüslerim şişti dokununca sızlıyor.sol kasıgımda şişkinlik var ara ara kasılıyor.ama bunları ben zaten her ay yaşıyorum.o yüzden hamişliğie yormuyorum.bu ay daha bir duygusalım ama ...sulu göz oldum cıktım.seviniyorum aglıyorum üzülüyorum aglıyorum .sıkılıyorum bu halımden ama elimde değil.farklı bir o var .
hamişlikte uyku ve yorgunluk olurmus ben de tam aksi... daha bir dincim sankiii.yani hiççç umudum yok hehehee.kaydirigubbakcemile3ama merakla sizlerin hamişlik haberini bekliyorum.gelir gelmez jet hızıyla açıyorum sayfamızı....lülülülülülü

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam kızlar anne aday adayı olmak güsell ama sonuç inşallah hüsranla olmaz allahım heyecanla bekliyorum 2gün geçti test yaptım negatif diyo arada kasıklarım gerginleşiyo şişlik varmış gibi adet belirtim de yok kesin ne zaman belli olur hamileliğim diye düşünüyorum ramazan ayı çıksında hayırlısıyla doktora gideyim diyorum geç mi olur diyede düşünmekteyim hayırlısı

kızlar benımde son 6 gunum nasıl gecıcek bılmıyorum ara ara regl sancısı gubu sancılar ve bel agrım var bırde tabıkı göğüs dolgunluğu umarım hepımız bu ayı hamısssssssssss olarak gecırırız

mrb öncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun...bende normalde 17 sinde olmam gerekiyordu..ama olmadim suan mide bulantisi var ve gogus agrim arti kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri,yanma sizlama var..bir ay yine böyle oldu ve bir hafta sonra adet olmustum bakalim bu ay sonuc ne olacak....hersey gonlunuzce olsun....

Bu hayırlı Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah kızlar amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…