adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün regl olmam lazımdı ama olmadım dua edin nolurrrr gelmesin hamiş olayım bende o listeye ekleneyimmm..

kızlar ben 20 eylülde adet oldm.zaten kanda olmadığını sölemiştim sizlere.
jinekoloji bölümünde bir sorum var .bi bakarsanız sevinirim.kafam karışık...yardımınız gerek

canım benim.inan varya sayfa sayfa karıştırıp seni buldum.merak ediyordum durumunu.bende bir kaçgündür giremiordm.nolur bu kadar üzme kendini.benim 10 yaşında bir oğlum var.darısı sana olur inş.ama öyle bir hikayem var ki ben tam 6 kez gebelik geçirdim.çok acılar yaşadım.ama geleceği varsa sıpanın ne yapıp edip gelecek.ve geldiği zaman sende poposuna vura vura seveceksin onu:) allah büyük birtanem.rabbim gönlüne göre verir inş...

canımm yaa cook teşekkür ederim. Belki okumuşsundur ben kızlara buraya bidaha girmeyeceğimi uzun bir süre yazmayacağımı psikolojimin cok kötü olduğunu yazmıstım ama inanırmıısın her gün bu sayfayı açmadan rahat edemiyorum.Ve sunu anladım ki benburda sizlerle konusmadıkca cok sıkılıyorum daha cok geriliyorum. Kendimi tutmak istemiyorum Allahım bana bir cocuk verecekse verecek ,vermicekse bir sürü yöntem var onlarda olmazsa evlat edinirim napıyım artık bu kadar üzülmeyeceğim.Eşimide bu halimle cok üzüyorum o bile psikolojin hiç iyi değil diyor artık doktoruma da bu durumumu anlatıcam gerci simdi daha iyiyim ama gelecek ayda aynı seyleri hissedicem biliyorum doktoruma soylersem belki daha cabuk tedavilere başlar dimi?:uhm:a.s.

canım bende senin gibiydim çok amam çok istiyordum hep sıktım kendimi hastada oldum doktorlarada çok gittim ama baktım vazgeçtimçok sıkılmıştım doktora gitmekten bi baktım geçen sene korunmayı bıraktıgımda tuttu tabi düştü şimdibisene oldu ve ben tekrar bşaladım çalışmalar ve şimdine düşünüyorum biliyormusun bu ay olmazsa öbür ay diyorum benim 6senem evneleli ve benim kimsem yok burda arkadaşlarla dertleştikçe anladımki yanlız degilim çok rahatladım sen bunu yap aman olurde geçsin gitsin

hiç sıkma biliyomusun tedaviyede böle gidersen stresden olmuyo ben yumurtlama tedeviside yaptırdım ama biliyomusun o stresle 3 tane çatlamam ignesi vuruldu çatlamadı sen bizlerle konuş çok rahatlıyacaksın bi deallahıma duaet herşeyin çaresi onda

canimm bende senin gibi uraya girmesem ruhum daraliyoo kim hamis olmus listeye bakmaak istiyorummmm simdi herseyin bir caresi var canimmm sen stress yapma yeterki saglik olsunnn:1hug:

kızlaarrr merhaba nasılsınız dünden beri ben adet oldum ya karnım çok ağrıdı dün çok kötüydüm bu ağrıyı her ay çekiyorum benim gibi çeken ve bana tavsiye edecek bişei olan yazsa ya bana, sadece bi tane hapım var synax diye ondan alıyorum ağrım başlayınca 2 saat içinde etki ediyo sadece onu kullanıorum ama ben baya yoğun adet görüyorum, iyi bişey diyolar içim temizleniyomuş :)
:1rolleyes:

kızlarrr merhabalarr benim gibi 5günü kalan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var??? benim karnımdaki ağrı dışında hiçbir belirtimm yok kafam karıştı

kızlarrr merhabalarr benim gibi 5günü kalan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var??? benim karnımdaki ağrı dışında hiçbir belirtimm yok kafam karıştı

canımm benim de 5 günüm var.valla belirtim yok sayılır.çünkü her ay yaşıyorum aynılarını .kasıgımın solunda kasılma oluyor ara ara.göğüslerim şiş ve sadece dokununca sızlıyor.gecen aylardan farklı olarak sadece bu ay daha bir duygusalım.ve 2 gecedir uyuyamıyorum.aniden ateş basıyor ter boşalıyor vucudumdan.cok gecmeden donuyorum.tir tir titriyorum.sabaha kadar devam edıyor bu böyle. bu belirti bilmiyorum çünkü kimseden duymadım böyle bir belirti.bence benim balansım bozuldu ayar lazım:roflol:

arkadaşlar listede benim 23 eylül yazıyor ama 26 olması gerek. Yanlış hesaplamışım heralde.
Bu ay 9 ay olacak bebek isteğimizin ama sanırım yine negatif((
Dün test yaptım tek çizgi. Dr.um da tedaviye gerek yok zaman verin hayatınızı yaşayın kafanıza takmayın falan dedi ama mümkün mü?
Daha ne kadar denememiz gerek ki neden tedaviye başlamıyor anlamıyorum. çok canım sıkılıyor artık. Kimseyle de konuşamıyorum çevremdekilerin hep çocuğu oldu anlattıklarım da halimden anlamaz zaten(
Çok bunaldım artık. Çevremdekilerin çocuğu hatayla ya da çok kısa sürede oldu. Kayınvalidem de evlendiği gün kalmış. Herkes çok kolay sanıyor yani. Devamli soruyorlar bişey var mı diye. Yani kimseyle paylaşamıyorum. Eşim de zamana bırakalım diyor, halimi anlayan yok yani sizden başka...

Bu arada ben bir kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce. 2 hafta süresince hamile oldum yani.Çok güzel bir duyguydu.
Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zamanda...

canimm benimmde 6 gunumm varr o gece sabaha kadar bunaliyomm bir ter sorma sonra usuyommm ve senin gibii dokununca goguslerimm aciyo arada kasiklariimm ariyo ve afedersiniz ama gazz yogunlasmasi oluyo karnimda:sm_cool:

Bu arada ben bir kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce. 2 hafta süresince hamile oldum yani.Çok güzel bir duyguydu.
sanada buyukk gecmis olsun canimmm uzulme bizde buradayizz umarimm en yakin zamanda hamis oluruzza.s.

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(23-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat............hamişşşşş

EYLÜL
Dünya tatlısı................7 eylül????
cancan38....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
mbbb.........................14 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
balsurat......................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül
isil_ufuk......................22 eylül
parlayanyıldız..............23 eylül
eyhayat......................25 eylül
swethome...................25 eylül
lifeisgood....................26 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
stella79.......................29 eylül
kukaleta......................29 eylül
cocosh.......................29 eylül
nisasum.....................30 eylül

EKİM
kader_emel.................1 ekim
ece22............................2 ekim
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

Son düzenleme:
listemizi düzenledim.gözden kacırdıgım yanlıs yazdıgım arkadaslar varsa lütfen hatırlatsınlar.hepime bol hamişli günlerrrra.s.
beklemede olan arkadaslar insallah hamiş haberi verirsiniz:Saruboceq:
.bu ara duruldu sayfamız.alısmıstık hergün 1 er 2 ser hamiş haberi almaya:lepi:

nurcum tarihi geçenleri değişik renk mi yapsan yada ayırsan bizde sıramızı bilsek:)))

nurcumm ben sana yardimm ettimm canimm sen cokk ugrasiyonn bizimm icinn canimmyaaa hakkini helal et

ben de haziran ayında yasadım canım ama daha sevinmeye bile fırsat bulamadan adet oldum.tahlıl yaptırıp ögrendiğim gün adetim baslamıstı bile.o zaman belirtilerim çok yogundu kasık agrım cok hızlı yürüyünce dalak şişer ya cok agrır ,aynı o sekıldeydi.kıyasladıgım için şimdi pek umudum yok.

ravzanurcum
ben de anlamadım canım ya böyle birsey ilk kez yasıyorum.geceleri sırf bu yüzden hep uykusuzum.eşimi de uyutmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…