adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

evet valla nur hakkaten ısı takibimi bile yapıo allah razı olsun gönlüne göre versin ravzacım seninde inşallah

selam kızlar 3.günüm adet geçeli çok afadersiniz ama tuvalete gitmek istemiyorum adet olduğumu görme korkusu ufak bi ıslaklık olsa acaba diyorum bakıyorum ve ohhh bişe yok diyorum rabbim hakkımzda hayırlısını nasip eyler inşallah bebeğim seni özlem ve hasretle bekliyorum

canimm hatta dunnn sabahh inanirmisinn gogusm arasii ip islaktii oyle kilomda yokk 51 kiloyumm ve altimi islattimm sandimm bir ann .ve dun gece gece nobetimm vardii burasi cok soguk ve yanimdaki kisi hirka giyiyo sabaha karsi bana sordu yokk dedimm en sicakliyomm ama sonra bir usume vallahi bilmiyommm a.s.

kızlar mahcup ettiniz beni valla
benim için büyük bir keyif.listeden hamiş çıktıkca sanki ben gibi seviniyorum.tarifi imkansız birsey.insallah siz de hamiş kalırsınız hamiş listesine de yazarım adınızı.allah hepimizden razı olsun.:asigim:

canım test yapmadın mı inşallah bebeğin yoldadırr nezaman yapcan test

bayanlarr biliyonuzmu gul sultan benim okul arkadasimm ama simdi gurbetteyimm ont#dan uzaktayimmm ama akin buradada bulustukk onunlaa onunla bircok seyi paylastikk SENII SEVIYORUMMM GULLSULTANIMM BENIMŞenizkaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.canım mutlu yıllara seneye inşallah bebeğinle yeni yaşını kutlamak nasip öpüyorum çok

cidden mi tesadüfe bak negüzelll :)))
yokk kizzz tesaduff degill iz nette yazisiyodukkk baktimm olcakk degiill onunla yazissam bura kaliyoo urayla yazissamm o kaliyooo:lepi:bende dedimm hem oda eeis istiyooo buraya kayit olduu bende iklemdenn kurtuldumm DERMISIMM:lepi::lepi::lepi:

yokk kizzz tesaduff degill iz nette yazisiyodukkk baktimm olcakk degiill onunla yazissam bura kaliyoo urayla yazissamm o kaliyooo:lepi:bende dedimm hem oda eeis istiyooo buraya kayit olduu bende iklemdenn kurtuldumm DERMISIMM:lepi::lepi::lepi:

hehe iyi yapmışsın anladım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bayanlarr biliyonuzmu gul sultan benim okul arkadasimm ama simdi gurbetteyimm ont#dan uzaktayimmm ama akin buradada bulustukk onunlaa onunla bircok seyi paylastikk SENII SEVIYORUMMM GULLSULTANIMM BENIMŞenizkaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım benim sanada mutlu yıllar yeni yaşın inşallah annelıkle devam eder nice sağlıklı mutlu hamişli yıllar

ben de zayıfım canım sen gibi 51 kiloyum.tir tir titriyorum nasıl hem de battanıye alıyorum üstümüze cok geçmiyo bu kez ter bosalıyor.bu gidişle hasta olucaz eşimle diye korkuyorum.dün otururken de yüzüm gözüm atesten yanıyor ayaklarım donuyordu.valla bilmiyorum canım ayar şaştı.ne giyecegımı sastım .kafamçokkarıştıgeçiş mevsimi ondan mı acaba??.:uhm:insallah hamişliktendir :dance:

iiiki doğduunnn ravzaaa iii doğdunnnnn.. benimde dileğim bebişinle yeni yaşına girmen olacak aminnnnnnnnnnn

ravzanur canım nice mutlu senelere sen ,eşin ve BEBİŞİNLE:)))

iiiki doğduunnn ravzaaa iii doğdunnnnn.. benimde dileğim bebişinle yeni yaşına girmen olacak aminnnnnnnnnnn
hep beraberr canimm insallahh bebislerle geciririzz geri kalan yillarimizi .allhimm fazla yoklugunu aratmadan ir an once nasip etsinn bu guzell duyguyu bizlerre yarabbimm

kızlar benim çıkmam lazım .alısveriş yapacagım .hiç sevmem ama mecburen:dilcikar:.aksama girerim ancak.hepinizi öptümŞeniz

:1hug:
ravzanur canım nice mutlu senelere sen ,eşin ve BEBİŞİNLE:)))
ayyy canlariimm cokkk tesekkkurlerr hepinize ne guzell bugun yaa herkez benimmle en guzell dogumm gunuunu en kutladimm herhaldee canlarimm yaa allahimm butun dileklerimmizi kabul eder insallah

ravzanur bende seninle aynı belirtileri yasıyorum sabahları kan ter icinde uyanıyorum heryerim yanıo snra donuyorum.dun 22.gunumde tek nokta leke geldi iftara dogru gecen ay gecikmeli oldum buay net tarihimi bilmiyorum ama hep 28-30 arası olurum. buayki listeye benide eklermisiniz.bugun sag kasık ve karnım agrıo atesim yuksek onu biiliyorum aama nezaman yukseldi emin deilim yeni olctum. oyle yani. bide arkadasın cocugunu kucagıma almıstım ondanda gelirmi leke zorandıysa filan cocukta tombul 2 yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…