canimm hatta dunnn sabahh inanirmisinn gogusm arasii ip islaktii oyle kilomda yokk 51 kiloyumm ve altimi islattimm sandimm bir ann .ve dun gece gece nobetimm vardii burasi cok soguk ve yanimdaki kisi hirka giyiyo sabaha karsi bana sordu yokk dedimm en sicakliyomm ama sonra bir usume vallahi bilmiyommm a.s.ben de haziran ayında yasadım canım ama daha sevinmeye bile fırsat bulamadan adet oldum.tahlıl yaptırıp ögrendiğim gün adetim baslamıstı bile.o zaman belirtilerim çok yogundu kasık agrım cok hızlı yürüyünce dalak şişer ya cok agrır ,aynı o sekıldeydi.kıyasladıgım için şimdi pek umudum yok.
ravzanurcum ben de anlamadım canım ya böyle birsey ilk kez yasıyorum.geceleri sırf bu yüzden hep uykusuzum.eşimi de uyutmuyorum.
selam kızlar 3.günüm adet geçeli çok afadersiniz ama tuvalete gitmek istemiyorum adet olduğumu görme korkusu ufak bi ıslaklık olsa acaba diyorum bakıyorum ve ohhh bişe yok diyorum rabbim hakkımzda hayırlısını nasip eyler inşallah bebeğim seni özlem ve hasretle bekliyorum
yokk kizzz tesaduff degill iz nette yazisiyodukkk baktimm olcakk degiill onunla yazissam bura kaliyoo urayla yazissamm o kaliyooo:lepi:bende dedimm hem oda eeis istiyooo buraya kayit olduu bende iklemdenn kurtuldumm DERMISIMM:lepi::lepi::lepi:cidden mi tesadüfe bak negüzelll :)))
yokk kizzz tesaduff degill iz nette yazisiyodukkk baktimm olcakk degiill onunla yazissam bura kaliyoo urayla yazissamm o kaliyooo:lepi:bende dedimm hem oda eeis istiyooo buraya kayit olduu bende iklemdenn kurtuldumm DERMISIMM:lepi::lepi::lepi:
canimm cokk tesekkurlerr insallah hepp beraberr hayirlii ,mutluu saglikli huzurluu BEBISLI yillarr bzlerle olurr :1hug:a.s.a.s.a.s.canım mutlu yıllara seneye inşallah bebeğinle yeni yaşını kutlamak nasip öpüyorum çok
bayanlarr biliyonuzmu gul sultan benim okul arkadasimm ama simdi gurbetteyimm ont#dan uzaktayimmm ama akin buradada bulustukk onunlaa onunla bircok seyi paylastikk SENII SEVIYORUMMM GULLSULTANIMM BENIMŞenizkaydirigubbakcemile3
canimm hatta dunnn sabahh inanirmisinn gogusm arasii ip islaktii oyle kilomda yokk 51 kiloyumm ve altimi islattimm sandimm bir ann .ve dun gece gece nobetimm vardii burasi cok soguk ve yanimdaki kisi hirka giyiyo sabaha karsi bana sordu yokk dedimm en sicakliyomm ama sonra bir usume vallahi bilmiyommm a.s.
hep beraberr canimm insallahh bebislerle geciririzz geri kalan yillarimizi .allhimm fazla yoklugunu aratmadan ir an once nasip etsinn bu guzell duyguyu bizlerre yarabbimmiiiki doğduunnn ravzaaa iii doğdunnnnn.. benimde dileğim bebişinle yeni yaşına girmen olacak aminnnnnnnnnnn
ayyy canlariimm cokkk tesekkkurlerr hepinize ne guzell bugun yaa herkez benimmle en guzell dogumm gunuunu en kutladimm herhaldee canlarimm yaa allahimm butun dileklerimmizi kabul eder insallahravzanur canım nice mutlu senelere sen ,eşin ve BEBİŞİNLE:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?