Kızlar adetime 6 gün vardı bugun kan testi yaptırdım 20,6 sizce hamilemiyim
Kızlar adetime 6 gün vardı bugun kan testi yaptırdım 20,6 sizce hamilemiyim
canimm guzell dileklerin icin cokk tesekkur ederimmŞeniz allahim dualarimizi kabull etsinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ravzanur doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere, Allah gönlüne göre versin ve bu özel gününde istediğin dileklerini kabul etsin inşallah..
Bebek bekleyenlerin inşallah en kısa zamanda kucakları tatlı tatlı mis kokulu bebişlerle dolsun.. Bizde istiyoruz bakalım ne zaman olur? Daha bu ayın başında karar verdik gerçi anne baba olmaya ama bu ay olmadı, adet oldum dün
bende bebiş istiyorum artık, anne olmak ne güzeldir kimbilir.. :)):CüvCüv:
aksamm yemekteydimm ve netii acmadimm ama sabahh kalktimm bu dileklerinizi gorunce okadarr duygulandimm kii sizleriii cokk seviyorumm iyikide sizz varsinizz bu dileklerinizz hepimizz icinn gecerlii olsunn canimmmmm sizlerii opüyorummŞenizRAVZANURCUMMM dogungünün kutlu olsun hayatım nice senelere bebeğinle girmen dileğiyle. İnşallah allah sana cok güzel sağlıklı topacık bir bebiş veriri onunla mutlu seneler geçirirsin.Herşey gönlünce olsun bitanem....a.s.
:sm_cool::sm_cool: canimm tebrikklerrrr insallahhh bizde arkandann gelirizzz :CüvCüv::CüvCüvKızlar adetime 6 gün vardı bugun kan testi yaptırdım 20,6 sizce hamilemiyim
tesekkur ederimm canimm hep beraberr insallahh :CüvCüv: bebislerimizin enn yakinn zamanda haberlerinizi alirizz .ravzanurcum doğum günün kutlu olsun nice yıllara inş. sağlıklı bebişlerle:))
cocosh senin de gözün aydın canım yaa, Allah sağlıkla tamamına erdirsin::::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?