adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(24-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş

EYLÜL
mbbb.........................14 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
balsurat......................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
isil_ufuk......................22 eylül???
parlayanyıldız..............23 eylül???

eyhayat......................25 eylül
swethome...................25 eylül
lifeisgood....................26 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
stella79.......................29 eylül
kukaleta......................29 eylül
nisasum.....................30 eylül
benssenb....................30 eylül

EKİM
kader_emel.................1 ekim
ece22..........................2 ekim
*papatya*....................3 ekim
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

Çok heyacanlıyım 25'inde reğli olmam gerekiyor.Yarın en geç cuma günü kesinleşecek durumum.Test yapsam sonuç alırmıyım acaba.Bayramdan sonraya kadar bekliyeyim mi?Kafam çok karışık.Benim durumumda olanların şikayetleri neler acaba.Ben gögüslerime dokunamıyorum.Birazda kuyruk sokumunun biraz üst tarafı ağrıyor.

Kızlar bencede bekleyin zaten bugun dr.a gittiğimde pozitif gözüküyor ama günün gecmediği için emin olamayız dedı hersey yarınkı teste baglı eger 2 ye katlandıysa hamileyim ama düştüyse veya aynıysa butun hersey suya dusucek kızlar dua edın nolllllurrrrrrrr

bence hamişsin canım.yine de dua edecegım senın için.

bende yavas yavas heyecanlanmaya basladım.4 günüm kaldı.rabbim insallah ben ve diğer tüm isteyenlerin yüzünü güldürür.çifte bayram yaparız.

Nurcum çok teşekkür ederim,daha eşimden başka hiç kimsenin bilmediği bu durumu sizler gibi hiç yüz yüze gelmememize rağmen gönülden desteklerini dualarını hissettiğim insanlarla paylaşmak çok güzel eğer alnımızın yazısında varsa bebeğim gelicek inşallah yarın öğrenir öğrenmez hepinize haber vericem

tamam canım.yarın kesinleşsin bakalım.insallah beklediğimiz gibi olur sonuc :Saruboceq:
bir de ne gibi belirtilerin oldu.benim de yaklastı ya yıne basladım herkese sormaya

ya cnm say say bitmez ama son günlerde böyle hafif bir mide bulantısı ve adet olucakmış gibi kısa kısa sancılar var birde ben bu ay hergun atesımı olctum yumurtalmadan berı 36,8 cıvarı bugun 37 olmustu yanı sımdılık hıc dusmedı bugun 28.gunum cnm ınsallah sende hamılesındır burada kutlama yaparız

slm kızlaarrrrr..bu başlığı ben açmıştım ve bu kadar ilgi göreceğini pek tahmin etmemiştim doğrusu.bir ay önce atandığım yere geldim ve bilgisayardı bağlantıydı derkn ancak girebilme fırsatını buldum.gördüklerime inanamadım konu almış başını gitmiş.eskilere dönüp bakamadım bile kimler bu ay içinde hamiş kaldı merak ediyorum.yine aranızda olmak çok güzel.benim de adete yine 10 gün kaldı ama pek bi ümidim yok eşimden ayrıyız artık tek bir defa deneme şansımız oldu o da yumurtlama günümüydü bilmiyorum.ama Allah büyük ümidimizi hiç yitirmeden devam edicez bakalım.

nurrrr meraba arkadaşım benide eklermisin listeye yazarmısın 18 ekim die bizim 3.ayımız olucak denemelerimizde nedense içimde o ay tutacak die bi his var tutarsa çifte mutluluk olucak çünki ya evlilik yıldönümüzde yada benim doğumgünümde doğurmuş olucam allah nasip ederse tabi bakalım kısmet

nur82 canım ya şimdi okudum az kalmış seninde adet olmana ama nedense bi an hamilemişsin gibi okudum yazdıklarını ya hani anne olarak yazmışsın gibi hissettim ya anlatabildimmi bilmem ama öle inşallah dua edicem bitanem

inşallahhh canımm gönülden dualarımız seninle hamişşşş çıkacaksınn:Saruboceq:

benimde bugünle birlikte 3 gün oldu geçeli inşallah bende hamişimdir kızlar ne olur dua edin. korkuyorum test yapmaktan. saçımada röfle yaptırmayı düşünüyordum off içim kıpır kıpır ne yapsam acaba

slm kızlar ben aslında formda çok eskiyim ama bu sayfaya yeni baktım
kafam karmakarışık
9 temmuz 5 agustos 30 agustos adet günlerimdi normalde buğün olmam gerekiyodu ama belirti yok ne karın bel agrısı nede gögüs şişmesi. sadece bi haftadır sabahları midem bulanıyo ama çıkarma yok . sizce olabilir mi

Kizlar goguslerim sizlamaya basladi dunden beri. Mesela aksam biara sizliyodu sonra sabah kalktigimda bisey yoktu.ise geldim tekrar basladi zaten sisik. Karnim agriyo bide dun kasiklarimdaydi dalgalanma bugun karnmda . Ooff ya test yapasim gelmio cunku gunum 1 ekim . Sabah terle uyandim bide cok sikisik uyaniyorum idrara wcye zor yetisiyorum.sizdede varmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…