adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar beklemek çooooooooooookkkkkkkkk zooooooooorrrrrr...
iyiki siz varsınız yoksa nasıl bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...kaydirigubbakcemile5
inş. bu ay listedeki tüm bekleyenler muradına kavuşur.............
bi ayda 16 hamiş oldu bu ay neden olmasın dimi???................:CüvCüv:

çok heyecanlıyım ya bu ayda olmasa arkadaşlar inş olmuştur inş onun varlıgını hissetmeye ihtiyacım var

tüm hamile kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum .onların mutluluklarını onlar kadar içimde hissediyorum.allah sağlıkla bebeklerini kucaklarını almayı nasip etsin.bende 17 ekimi bekiyorum umarım sizlerle sevinçli haberlerimi paylaşırım.a.s

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
arda............................3 ekim???

muzurperi....................6 ekim
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
oozlem.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

tüm iyi dilekleriniz için cok cok tesekkür ederim arkadaslar.allah hepinize yasatsın.listeye her eklediğimi dualarla eklıyorum.allah dualarımızı kabul eder insallah.:Saruboceq:

canım benim, iyi dileklerin için çok teşekkürler...allah seni ve bebeğini nazarlardan korusuncanım ,birşey sorucam sana adetin kaçıncı günü hamile kaldın acaba ?malum yumurtlama herkeste farklıdır ama merak ettim...mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3merhabalar ben geldim arkadaslarım nasılsınız calıstıım için pek fazla giremıorum siteye ,yeni hamile olan arkadaslarımızı yürekten kutluyorum allahım inş.saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:Saruboceq:

öncelikle çok tebrik ediorum arkadaşım darısı bizlerin başınaa.s.
testi nerde yaptırdın sağlık ocaklarında sadece idrar testi yapıyolar galiba değil mi?
bende pazartesi kan testi için gidicem 20 gün geçti ama hala yok bu sefer çok meraklandım...fisfisfis

siteyi bir haftadır ziyaret edememiştim.ooooo neler görüyorum herkes hamiş olmuş ya.nur82 hayırlı olsun canım hamiş haberini şimdi gördüm çok sevindim.ah ben hiç hamile kalamıcam yaa..artık kocanın yüzünüde göremiyorum zaten .bir araya geldiğim günler yumurtlama günü olabilirde ama çoğu kez olamıyo.zaten adetim 3 ekimi beklemeden 28 eylülde geliverdi.stresten bir ayda 2. kez adet gördüm yahu.

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Arkadaşlar bişey sorcam benim eylül ayında adetim 5'inde kahverengi lekelenme şeklinde başlayıp 2 öyle devam etmişti. 7'inde kan gelmeye başladı. Benim adet günüm 5' mi 7'i mi? Beklemek ne kadar zor.
.

merhaba kizlar, kac gundur giremiyorum, benim adet tarihim 25 eyluldu ve hala adet olmadim 28 eylulde idrar testi negatif vikti 30 eylulde kan testim negatif cikti ve bugun ayin 5i oldu hala adet oladim benn???
sali gunu tekrar kan aldirmaya gidecem ne olud bana anlamadim benim durumu yasayan varmi acaba yardimci olunnn adetlerim hic sasmazdi tskler simdiden

cancer, kader_melek hamis oludgunuzaaa coookkk sevindim tebriklerr kizlarrr

tebrik ediyorum seni ve tüm hamileleri inşallah bizler de hamile kalabiliriz en kısa zamanda. bu ay hamile kalırsam sürpriz olacak bayram nedeniyle bir çok günü kaçırdıksenağlama ama hayırlısı olsun. bu ay 4. ayım korkuyorum biraz anne olamamaktan bi sorun yoksa neden olmuyor diye geliyor işte ama hayırlısı........

nurcum ayy çok sevindim sürekli takip ediyordum burayı özellikle senin hamiş olman çok tebrikler ne kadar uğurlu bu liste bende listeye girdikten hemen sonra hamile kalmıştım allah tamamnına erdirsin canım..

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum da bi şey danışcam
özellikle hamişler hamiş kaldıkları ay yumurtlama döneminde hergün mü ilişki oluo yoksa gün aşırımı
hergün olunca spermler azalıo diolar ama ufff çok karmaşık ya annneannnelerimiz bölemi hamile kalıodu sanki neyse siz nasıl bi yöntem izliosunuz yumurtlama dönemi çalışmalarında

yarın hayırlısıyla bi olsaydı hamişmiyime değilmiyim sorusu kaç gündür beynimi bitirdi bu gece uykuda tutmaz sabırrr gulsultan sabırrr çok heyecan var bu sabah yine test yaptım negatif 4.testim eşim diyo bebiş yok ben diyorum var tam 15 gün oldu adetim geçeli bakalım hayal kırıklığı olur diye korkuyorum bu bebeği çok istiyoruz eşim ve ben kısmette varsa inşallah vardır
allahım kimseyi evlat hasretiyle tutuşturma (aminn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…