canım benim, iyi dileklerin için çok teşekkürler...allah seni ve bebeğini nazarlardan korusuncanım ,birşey sorucam sana adetin kaçıncı günü hamile kaldın acaba ?malum yumurtlama herkeste farklıdır ama merak ettim...mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3merhabalar ben geldim arkadaslarım nasılsınız calıstıım için pek fazla giremıorum siteye ,yeni hamile olan arkadaslarımızı yürekten kutluyorum allahım inş.saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
siteyi bir haftadır ziyaret edememiştim.ooooo neler görüyorum herkes hamiş olmuş ya.nur82 hayırlı olsun canım hamiş haberini şimdi gördüm çok sevindim.ah ben hiç hamile kalamıcam yaa..artık kocanın yüzünüde göremiyorum zaten .bir araya geldiğim günler yumurtlama günü olabilirde ama çoğu kez olamıyo.zaten adetim 3 ekimi beklemeden 28 eylülde geliverdi.stresten bir ayda 2. kez adet gördüm yahu.
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Arkadaşlar bişey sorcam benim eylül ayında adetim 5'inde kahverengi lekelenme şeklinde başlayıp 2 öyle devam etmişti. 7'inde kan gelmeye başladı. Benim adet günüm 5' mi 7'i mi? Beklemek ne kadar zor.
.
tebrik ediyorum seni ve tüm hamileleri inşallah bizler de hamile kalabiliriz en kısa zamanda. bu ay hamile kalırsam sürpriz olacak bayram nedeniyle bir çok günü kaçırdıksenağlama ama hayırlısı olsun. bu ay 4. ayım korkuyorum biraz anne olamamaktan bi sorun yoksa neden olmuyor diye geliyor işte ama hayırlısı........
nurcum ayy çok sevindim sürekli takip ediyordum burayı özellikle senin hamiş olman çok tebrikler ne kadar uğurlu bu liste bende listeye girdikten hemen sonra hamile kalmıştım allah tamamnına erdirsin canım..
arkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum da bi şey danışcam
özellikle hamişler hamiş kaldıkları ay yumurtlama döneminde hergün mü ilişki oluo yoksa gün aşırımı
hergün olunca spermler azalıo diolar ama ufff çok karmaşık ya annneannnelerimiz bölemi hamile kalıodu sanki neyse siz nasıl bi yöntem izliosunuz yumurtlama dönemi çalışmalarında
meltemcim sagola.s..lekelenmen olan günden itibaren sayılıyor benım bildigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?