adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

aminnn canım sagol.allah tez zamanda sana da nasip eder insallah:Saruboceq:.adetimin 14.ya da 15 .günü diye tahmin edııyorum ben.:dance:

amin canım insallah

sagol canımŞeniz.sakın hamile olamayacagım diye düşünmeklava:.ben ilk kez bu kadar pozitiftim.kafama takmayı bırakmıstım.o sekilde oldu.stres cok etkılıyor.bir de yumurtlama gününe suna buna takma.. hesaplama canım.hiç belli olmuyor bu iş.arkadasım gecen ay eşimle sadece 2 kez beraber olduk demişti.o da hamiş şimdi.

meltemcim sagola.s..lekelenmen olan günden itibaren sayılıyor benım bildigim.

sagol bitanem.insallah canım sende tez zamanda kalırsın.:Saruboceq:kafana takma.daha 4 ay birsey degıl.ne kadar rahat olursan bebişin o kadar cabuk gelir annesine.allahtan hayırlısı...

nurcum ayy çok sevindim sürekli takip ediyordum burayı özellikle senin hamiş olman çok tebrikler ne kadar uğurlu bu liste bende listeye girdikten hemen sonra hamile kalmıştım allah tamamnına erdirsin canım..

sagol bitanemmmmŞenizbana da ugurlu geldi bu liste.insallah bekleyen herkese de ugurlu gelir..allah bizlere de saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın

canım önceden gün aşırı deniyordum .tutturamadık.ama iki aydır hergün denedik.bu sekılde tuttu.belki de zamanı gelmişti.:dance:
hergün ilişkide sayı azalıyor ama hareket artıyor canım hareket daha önemli..:lepi:

gulsultan belgeseli izledim çok duygulandım.bebişimin içimde gelişiminin nasıl olacagını görmek çok heyecan verici.sagol canım paylastıgın için.Şeniz
bazılarında idrarda cıkmıyormus .insallah sende de öyledir canımm:Saruboceq:

Nurcum,hayırlı,uğurlu olsun birtanem.O kadar çok sevindim ki anlatamam.O kadar sabrettin ki,güzel haberi aldın sonunda.Sağlıkla sonuna kadar inşallah.Bu arada beni de ekim listesine ekler misiniz.7 gün var adetime.Belki bana da uğurlu gelir....:))))

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???

muzurperi....................6 ekim
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
oozlem.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

tuanaycım sagol bitanem amin.allah isteyen herkese nasip etsin.tüm dualarım sizlerle.:Saruboceq:listeye ekledim seni de insallah sana da ugur getirir.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar tum hamişlerı tebrık edıyorum darısı bızlere ıns bızde lıstenın ust kısmına yerlesecez hayırlısı ve saglıklısı olsunda beklerız ne yapalımmmmmmm

öncelikle hamile olan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.Beni listeden çıkarabilirsiniz çünkü bayramın son günü bebeğimi düşürdüm.Çok kötü Allah inşallah bir daha yaşatmasın birdahakine sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.kimseyede yaşatmasın.

geçmiş olsun ertenan inşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın bu mutlu haberi almayı tabi bende tekrar bekliyorum inşallah en kısa zamanda verir ALLAHım

9 ayı geride bıraktım.Rabbimden hala hayırlısını ve salıklısını hayırlı zamanlarda vermesini tüm kalbimle diliyorum.bunu burda benim gibi hamiş kalmayı bekleyen tüm kader arkadaşlarım için diliyorum..bol hamişli günler

nur82 canımmmmm yaaaaaaaa sende hami olmuşsunn tebrik ederim bitanem ayy ne zaman girsem birileri hamile kalmış oluyor cook mutlu oluyorum. Ama ne yalan söyleyim senin haberine acaiiiippp sevindimm. Allah gönlüne göre verdi bitanem kucağına almayı da allah nasip etsin sağlıklı sıhatli bir bebeğin olsun inşallah. Coook tebrik ederim canımmm benimm hersey gönlünce olsun :teytey:a.s.:1hug:

9 ayı geride bıraktım.Rabbimden hala hayırlısını ve salıklısını hayırlı zamanlarda vermesini tüm kalbimle diliyorum.bunu burda benim gibi hamiş kalmayı bekleyen tüm kader arkadaşlarım için diliyorum..bol hamişli günler

vay be
vallah film gibi forum
okudum hepsini teker teker
hamile haberlerini görüncede çok mutlu oldum

Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin:Saruboceq:

bi gün bende yazar mıyım diye merak ettim şimdi
aman önce okul var
üni. 2. sınıftayım
daha okul bitecekte evlecukte...kafamçokkarıştı
-tatlicadiarzu-

özendimde azıcık

ateş parçası beni hatırladınmı sohbet odasında konuşmuştuk hamilesin yanlış okumadıysam çok sevindim darısı bnm başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…