adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar listeye beni de eklerseniz çok sevinirim 11 ekim

canım biz günaşırı çalıştık 48 saatte bir ama kesinlikle kalkmadım banyoyu sabah yaptım cnm.. yumurtlama dönemi geçti diye düşünüp bırakmayın sonrasında da devam etmenizi önercem kızlar..allahı izniyle hamiş kalırsn inş cnm benmm
cnm ben özel sağlık merkezinde yaptırdım 22 ytlye .bence yaptır baya geçmiş günün
canım benim çok teşekkür ederim umuyorum gecikmen bebiştendir.. habeer edersin bizede naptın? benim 4ay önce 15gün gecikti ama sebebi kist oluşmuştu.
canımmmm allah razı olsun darısı başına :CüvCüv:

cancer cnm şimdi gördüm hamiş haberini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah isteyen herkese bir an önce hayırlı evlat nasip etsin inşallah.tebrikler cnm

allah razı olsun kızlar darısı başınıza inşallahhhhhh valla kızlar bende adetime 1hafta kala göğüslerim ağrırdı bu ay hiç ağrımadı karnım ise aynı regl olacak gibiydi ha geldi gelecek diyordum açıkcası ne göğüslerimde ne akıntımda nede karın ağrımda bir değişiklik yoktu karın ağrım aynı regl agrısıydı..

ben ateş takibi yapıyordum 37nin altına düşmedi regl günüm ama genede umudum yoktu çünkü benle aynı zamanda olan arkadaşım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordu bense yaşamadğım için kist oldu herhalde gene dedim.

ya gülsultan bence biran önce git bir doktora cnm tez zamanda belli olur 5gün geçmişti işte önce kanda çıktı eve geldim idrarda da hemen çıktı ikinci çizgi allaha çok şükür..

hanimlarrrrr.sırnaşık şeysırnaşık şey eeee nasilsinizz,yeni hamisler yokmuuu :uhm::uhm: insallahh bu haftada boll haberlerr alirizzzz :1hug::1hug:nurcumm hamis olduktn sonra bizi birakmican degilmiiii:çok üzgünüm:

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
muzurperi....................6 ekim
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
mum ağacı....................11 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
oozlem.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

ertanen canım çok üzüldüm senağlamaallah bir daha yasatmasın.insallah tez zamanda tekrar yasarsın.gecmiş olsun canım :çok üzgünüm:

amin canım sagol.allah sanada nasip eder insallah.ekim ayı hamişlerine senide yazarım insallah:Saruboceq:

kızlar listeye bakınca çok sevindim inş hamiş listeniz uzarda uzar,hamişlerin dileği kabul olurmuş,listaniz kısa zamanda çok uzayacak ben eminim,allah tünm isteyenlere versin,bu arada hamişler hepinizi tebrik ediyorum,hayırlı bir hamilelik geçirirsiniz umarım ,sizler adına çok sevindim :))

ravzanur canım bırakırmıyım hiç.eşim biraz kızıyor zararlı çok takılma diyor.eskisi kadar sık gelemem belki ama sizi de bırakmam.

nurcum doktora gittin mi sen ben cumartesi gittim keseyi gördük ama doktor bebek için bişi diyemem erken dedi.

cancer kist olusumu nedir neden olur nasil gider endiselendim simdi?? bilgi verirsen sevinirim yarin doktora gidiyorum kan aldirmak icin

cancer kist olusumu nedir neden olur nasil gider endiselendim simdi?? bilgi verirsen sevinirim yarin doktora gidiyorum kan aldirmak icin

yok yok endişelecek bişi yok benimkinin oluşması sebebi bir önceki ay az adet olmuştum ozaman atamadığım yumurtalıklarım birikmiş ve adet olmamı engellemiş ..doğum kontrol hapı kullandım 1ay gitti çok şükür. korkulcak bişi değil sadece yumurtalık kistiydi.

hadi hayırlısı cnm inş hamişsindir.....kaydirigubbakcemile5

selam kızlar benimde 2 gün kaldı gerçi bu ay ümitli değilim memlekete falan gittik anlarsınız ya.. bayadır giremedim siteye sizlere çok özledim herkezin geçmiş bayramını kutlarım . ya ne kadar ümidim yok desemde bi tarafım hep ümitli Rabbim bizlerede sağlıklı hamilelikler nasib etsin amin.

gittim doktora idrar da negatif çıkıyo kanda ist

kızlar ben kırmızı kart gördüm yineeeeeee 5. denemede boşa gitti.....
tam zamanında geldi yine benimkiler.......
çok kötüyüm çooooooookkkkk yorulmaya başladım artıkk

kanda istemedi yarın başka bi doktora gidecem adet kanamam da gelmedi karışığım çok kafam allak bullak oldu hayırlısı bakalım bi tane ilaç verdi kanaman olana kadarkullan diye bende emin olmadan almak istemedim görüşürüz kızlr

tsk ederim canim bakalimm artik hayirlisi Allahim hayirlisi neyse onu versin dua ile...

amin cnmmm inşallah hayırlı evlatlar versinnhihoyyyt

cnmm allah büyük hep öyle ümit kesmeden bekliyorduk her ay.. bak çok şükür :CüvCüv:

kızlar ben kırmızı kart gördüm yineeeeeee 5. denemede boşa gitti.....
tam zamanında geldi yine benimkiler.......
çok kötüyüm çooooooookkkkk yorulmaya başladım artıkk

canım ne desem boş şimdi ama üzülmemeye çalış bak negüzel adetlerin düzenli Allahın izniyle olur merak etme unutmayalımki herşeyin bi zamanı var kainatta bizim bilmediğimiz bir düzen var. ben ilk bebeğimi 21 nisanda kaybettim şimdi tekrar istiyorum Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın bulupta kaybetmektense biraz daha geç bulmak daha iyi hakkımızda hayırlısı olsun üzme canını bence üzüleceğine hastalığının bitmesini bekle ve hemen çalışmalara başla .....

kızlar bu ay garip bir durum yaşıyorum adetime daha 15 gün var ama benim göğüsleim acımaya başladı bile halbuki bugünler benim yumurtlama zamanlarım ama neden göğüslerim ağrıyor anlamadım acaba erken mi hastalanıcam?? ne olur bu konuda bir fikriniz varsa bana yardımcı olun neden ağrır ki göğüsler şimdiden?:1shok::uhm:

benim de erkenden agrımaya baslamıstı canım...ama sabırla adet zamanını bekle.şimdiden düşünme bunları.bol bol mesai yapp.en randımanlı günler.:jeyyar:hayırlısı olur inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…