LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(03-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş
EYLÜL
gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
eyhayat......................25 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???
EKİM
wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
arda............................3 ekim???
muzurperi....................6 ekim
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............7 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim
canım biz günaşırı çalıştık 48 saatte bir ama kesinlikle kalkmadım banyoyu sabah yaptım cnm.. yumurtlama dönemi geçti diye düşünüp bırakmayın sonrasında da devam etmenizi önercem kızlar..allahı izniyle hamiş kalırsn inş cnm benmmarkadaşlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum da bi şey danışcam
özellikle hamişler hamiş kaldıkları ay yumurtlama döneminde hergün mü ilişki oluo yoksa gün aşırımı
hergün olunca spermler azalıo diolar ama ufff çok karmaşık ya annneannnelerimiz bölemi hamile kalıodu sanki neyse siz nasıl bi yöntem izliosunuz yumurtlama dönemi çalışmalarında
cnm ben özel sağlık merkezinde yaptırdım 22 ytlye .bence yaptır baya geçmiş gününöncelikle çok tebrik ediorum arkadaşım darısı bizlerin başınaa.s.
testi nerde yaptırdın sağlık ocaklarında sadece idrar testi yapıyolar galiba değil mi?
bende pazartesi kan testi için gidicem 20 gün geçti ama hala yok bu sefer çok meraklandım...fisfisfis
canım benim çok teşekkür ederim umuyorum gecikmen bebiştendir.. habeer edersin bizede naptın? benim 4ay önce 15gün gecikti ama sebebi kist oluşmuştu.merhaba kizlar, kac gundur giremiyorum, benim adet tarihim 25 eyluldu ve hala adet olmadim 28 eylulde idrar testi negatif vikti 30 eylulde kan testim negatif cikti ve bugun ayin 5i oldu hala adet oladim benn???
sali gunu tekrar kan aldirmaya gidecem ne olud bana anlamadim benim durumu yasayan varmi acaba yardimci olunnn adetlerim hic sasmazditskler simdiden
cancer, kader_melek hamis oludgunuzaaa coookkk sevindim tebriklerr kizlarrr
canımmmm allah razı olsun darısı başına :CüvCüv:canlarrr nasilsinizzz cokk uzun olduu acmadimm neti ama liste kabarmisss kader-EMEL VE CANCERR CANLARIMM TEBRIKKLERRR ALLAHIM SAGLIKLI HAMISLIK GECIRTSINNN :gulsultanimm sende kendini oylee negatifff dusundurttmee bazzi hamileliklerde idrar testinde gozukmuyooo .allahimm hayirlöisini verir insallahh .enimm cikmmam lazimm cokk uykusuzmmm sizlerrii yine tebrikk ederimmm insallah bi dakii acisimmda netii bi kacckisi daha hamiss olurr . negzell yaa:sm_cool::sm_cool:
canım tebrikler rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin . güzelim belirtilerin nelerdi.ben çok kötüyüm karnımda şişkinlik gerginlik dik oturamıyorum. batışmalar oluyo adette olmadım ama arda lekeli bişeler geliyo.test yaptım negatif sence bebeğm varmı dersin?
cancer cnm şimdi gördüm hamiş haberini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah isteyen herkese bir an önce hayırlı evlat nasip etsin inşallah.tebrikler cnm
nur82 canımmmmm yaaaaaaaa sende hami olmuşsunn tebrik ederim bitanem ayy ne zaman girsem birileri hamile kalmış oluyor cook mutlu oluyorum. Ama ne yalan söyleyim senin haberine acaiiiippp sevindimm. Allah gönlüne göre verdi bitanem kucağına almayı da allah nasip etsin sağlıklı sıhatli bir bebeğin olsun inşallah. Coook tebrik ederim canımmm benimm hersey gönlünce olsun :teytey:a.s.:1hug:
cancer kist olusumu nedir neden olur nasil gider endiselendim simdi?? bilgi verirsen sevinirim yarin doktora gidiyorum kan aldirmak icin
canım biz günaşırı çalıştık 48 saatte bir ama kesinlikle kalkmadım banyoyu sabah yaptım cnm.. yumurtlama dönemi geçti diye düşünüp bırakmayın sonrasında da devam etmenizi önercem kızlar..allahı izniyle hamiş kalırsn inş cnm benmm
cnm ben özel sağlık merkezinde yaptırdım 22 ytlye .bence yaptır baya geçmiş günün
canım benim çok teşekkür ederim umuyorum gecikmen bebiştendir.. habeer edersin bizede naptın? benim 4ay önce 15gün gecikti ama sebebi kist oluşmuştu.
canımmmm allah razı olsun darısı başına :CüvCüv:
allah razı olsun kızlar darısı başınıza inşallahhhhhh valla kızlar bende adetime 1hafta kala göğüslerim ağrırdı bu ay hiç ağrımadı karnım ise aynı regl olacak gibiydi ha geldi gelecek diyordum açıkcası ne göğüslerimde ne akıntımda nede karın ağrımda bir değişiklik yoktu karın ağrım aynı regl agrısıydı..
ben ateş takibi yapıyordum 37nin altına düşmedi regl günüm ama genede umudum yoktu çünkü benle aynı zamanda olan arkadaşım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordu bense yaşamadğım için kist oldu herhalde gene dedim.
ya gülsultan bence biran önce git bir doktora cnm tez zamanda belli olur 5gün geçmişti işte önce kanda çıktı eve geldim idrarda da hemen çıktı ikinci çizgi allaha çok şükür..
tsk ederim canim bakalimm artik hayirlisi Allahim hayirlisi neyse onu versin dua ile...
selam kızlar benimde 2 gün kaldı gerçi bu ay ümitli değilim memlekete falan gittik anlarsınız ya.. bayadır giremedim siteye sizlere çok özledim herkezin geçmiş bayramını kutlarım . ya ne kadar ümidim yok desemde bi tarafım hep ümitli Rabbim bizlerede sağlıklı hamilelikler nasib etsin amin.
kızlar ben kırmızı kart gördüm yineeeeeee 5. denemede boşa gitti.....
tam zamanında geldi yine benimkiler.......
çok kötüyüm çooooooookkkkk yorulmaya başladım artıkk
kızlar bu ay garip bir durum yaşıyorum adetime daha 15 gün var ama benim göğüsleim acımaya başladı bile halbuki bugünler benim yumurtlama zamanlarım ama neden göğüslerim ağrıyor anlamadım acaba erken mi hastalanıcam?? ne olur bu konuda bir fikriniz varsa bana yardımcı olun neden ağrır ki göğüsler şimdiden?:1shok::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?