adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

cancercim cuma gıdecegım dr a.bir heyecan sardıki beni sorma.internetten gebelik hesaplayıcısına göre cuma günü 5+5 günlük olacagız.kalp atısını duymak için erken mi olur dersin.

benim de erkenden agrımaya baslamıstı canım...ama sabırla adet zamanını bekle.şimdiden düşünme bunları.bol bol mesai yapp.en randımanlı günler.:jeyyar:hayırlısı olur inşş.

hayatım ama daha yumurtlama zamanlarım senindemi bu zamanlarda başladı yani doğru dürüst beraber bile olmadık daha 2 defa o da hemen hastalığım bitince olabilirmiki böyle bişey ?? senin ne zaman başladı yumurtlama zamanlarında mı?

muzurperi arkadasim ne olur bosuna kendini kasma inan besinci deneme daha hicbir sey; her seyden once doktorlar once alti ay hic suphelenmeden bekliyorlar, sonra bir yila kadar cikiyor bu. insan sabirsiz oluyor ama besinci ayda bu kadar stres yaparsan olcagi varken de gecikebilir. bak bana 11 ay kirmizi kart:))))) ben artik aglancak halime guluyorum gerci arada agliyorum da:)))
kizlar ben tarihimi 7 ekim vermisim ama 8 ekim olcakti! gerci yarin sabah evde test yapacagim. bekleyenlere sabir ve hamis mujdesi hamilelere ise saglikli ve huzurlu bir 9 ay diliyorum; herkese bol sans:))

canım benim 14. yada 15.gün yumurta çatladı.o günlerden itibaren de( tam emin degilim ama 16 .gün olabilir) göğüslerim agrımaya basladı.sanırım döllenme olur olmaz.göğüslerim 1 gün içinde şişmişti.eşim bile şaşırdı.cok agrı yoktu sadece bastırınca sızlıyordu.benim ilk sinyali göğüsler ve sol kasıgımdaki hafif sızlama verdi.

amin canım sagol ıyı dılekler için.düzeltirim tarıhını de birazdan.insallah canım müjdeli haberi verirsin de hamiş listemize 1 kişi daha eklenir.aminnnn....ama cıkmazsa da üzülme benim net olarak adetim 4 gün geçince cıktı.adet günü yaptıgım hiç görünmüyordu diyebilirim çoookkk belirsizdi.

cok sağol hayatım inşallah benim de öyle bişeydir ama işte benim herzaman geciktiği için aslına bakarsan başka şeylerden korkuyorum bu ay doktora gidicem 21. günümde progerstron baktırıcam onu istemişti bakalım inşallah bende size hayırlı haberler verebilirim. Bu arada burası cok bağımlılık yapıyor biliyorum ama eşin haklı hayatım bilgisayar ilk 3 ay zararlı bebşişler için o yüzden cok fazla girmemeye calış bizim kalbimiz hep seninlee sen sağlıklı bir bebiş doğur da gerisi boş. Kendine cok dikkat et olurmu :1hug:

cancercim cuma gıdecegım dr a.bir heyecan sardıki beni sorma.internetten gebelik hesaplayıcısına göre cuma günü 5+5 günlük olacagız.kalp atısını duymak için erken mi olur dersin.

cnm sanırım erken benm bildiğim 6haftadan sonra ama olsun kesen gözükür sen git genede

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(06-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

EYLÜL HAMİŞLERİ:
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???

meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............8 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
mum ağacı....................11 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
oozlem.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

Merhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var çok merak ediyorum dualarinizi bekliyorum allah herkese herşeyin hayirlisini versin.

slm kizlar hepimiz muradimiza kavusuruz insallah benim adetim 12 ekimde sabirsiz bir bekliyis var allahim ne olur bu ay hamis olurum

nurcum saol duzeltmissin regle gunumu ama test yaptim ikinci cizgi yok, cok zorladim oysaki hayali de olsa ikinciyi goreyim diye ama yok ne yazikki( sari kart yedim iki gune kirmizi karti da yerim artik!! zaten regle oncesi agrilarim acayip bastirdi. bu ayla tam bir yil oldu. gorunen bir sorun yok ama olmuyor iste!! oysaki bu ay inanirmisiniz yumurtanin catlama agrisinin ustune denedik, iki gun sonra jinekologa gittigimde yumurta gorunmuyor demekki catlamis dediginde evet sagdaydi carsamba gecesi catladi diyecek kadar olan biteni hissetmistim. deneyip de hamile kalamayanlari cok iyi anliyorum hepinize dua ediyorum, isimiz zor gercekten zor!!

canım bende kaç kere test yaptım artık neredeyse gözlerim yuvalarından fırlayacaktı ama çıkmadımı
çıkmıyor o lanet çizgi 8.aydayız her ay hesap kitap bekleyip duruyorum umarım daha fazla beklemek
zorunda kalmayız gerçekten artık inanmaya başlıyorum kafana taktıkça olmuo galiba

nurcum beni listenize eklediğiniz için teşekkürler diliyorum bugün test yaptırdım adetime 4 gün var ve çizgi belirmedi malesef çok üzgünüm allah herkese hayırlısını nasip etsin

entelliye stresle ilgili dedigine bir sey eklemek istiyorum, ben bu stres konusuna geyik muhabbeti derdim. hormon testi yaptirmaya gittim bu ay. kadin bana kagitlari verince on bes dakika sakince oturun ve kendinizi rahat hissedin o zaman kan alalim deyince, kalakaldim. stres o kadar etkili olmasa kan testi yaparken bile demezlerdi diye dusunmeye basladim. bundan sonra stres yapmadim inanilmaz yaptim sonuc yine negatif, inanalim galiba biz bu stres isine:)))

arkadaşlar benide listenize ekler misiniz 17 ekimde olmam gerekio inşallah tüm isteyen kardeşlerime rabbim hayırlı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…