benim de erkenden agrımaya baslamıstı canım...ama sabırla adet zamanını bekle.şimdiden düşünme bunları.bol bol mesai yapp.en randımanlı günler.:jeyyar:hayırlısı olur inşş.
hayatım ama daha yumurtlama zamanlarım senindemi bu zamanlarda başladı yani doğru dürüst beraber bile olmadık daha 2 defa o da hemen hastalığım bitince olabilirmiki böyle bişey ?? senin ne zaman başladı yumurtlama zamanlarında mı?
muzurperi arkadasim ne olur bosuna kendini kasma inan besinci deneme daha hicbir sey; her seyden once doktorlar once alti ay hic suphelenmeden bekliyorlar, sonra bir yila kadar cikiyor bu. insan sabirsiz oluyor ama besinci ayda bu kadar stres yaparsan olcagi varken de gecikebilir. bak bana 11 ay kirmizi kart:))))) ben artik aglancak halime guluyorum gerci arada agliyorum da:)))
kizlar ben tarihimi 7 ekim vermisim ama 8 ekim olcakti! gerci yarin sabah evde test yapacagim. bekleyenlere sabir ve hamis mujdesi hamilelere ise saglikli ve huzurlu bir 9 ay diliyorum; herkese bol sans:))
canım benim 14. yada 15.gün yumurta çatladı.o günlerden itibaren de( tam emin degilim ama 16 .gün olabilir) göğüslerim agrımaya basladı.sanırım döllenme olur olmaz.göğüslerim 1 gün içinde şişmişti.eşim bile şaşırdı.cok agrı yoktu sadece bastırınca sızlıyordu.benim ilk sinyali göğüsler ve sol kasıgımdaki hafif sızlama verdi.
cancercim cuma gıdecegım dr a.bir heyecan sardıki beni sorma.internetten gebelik hesaplayıcısına göre cuma günü 5+5 günlük olacagız.kalp atısını duymak için erken mi olur dersin.
Merhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var çok merak ediyorum dualarinizi bekliyorum allah herkese herşeyin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?