adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar hepinize dua ediyorum inşallah hepinizden bu ay hamiş haberi alırızzz

senağlama :a015: listeden kendimi sileceğim hiç aklıma gelmezdi hayırlısı demke benim için daha vakit var diyorum sabırla heyecanla bebişim seni bekleyecem dün doktordaydım ultrasona girdim yok kan verdim yok yumurtalıklarım tembelleşmiş adettimi geciktirmiş çok heycanlanmıştım yeni listeye ekleyemiyorum adet kanamam ne zaman gelir bilmiyorum rabbim o güzelliklerden bizleri mahrum eyleme miss kokulardan tatmayı tüm arkadaşlarımada nasip eyle(amin)

Günaydin arkadaşlar benimde 11inde 4günüm kaldi yani benide eklerseniz çok sevinirim.allahim bu ay hepimizin yüzünü güldürür inş.aminnn.

günaydın kızlar herkeze selamlar gülsultan üzülme canım inşallah bizlerde birgün meleklerimize kavuşuruz. sabırlı olmak gerekiyor benimde bugün yada yarın olmam gerekiyo bakalım hiç belirti yok ama nasip bu işler. Rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin.

günaydın canım sağ olasın amin tüm dualarımız kabul olur inşallah

KIZLARRRR TUGBAMURAT BEBISINI KAYETMIS SIMDII OKUTUMM:: GECMIS OLSUN CANIMM KENDINI SAKINN BIRAKMAAA:1hug::1hug:

ben de 12 ekimi bekliyorum, hayirlisi ile....
serdi, gulsultan siz benden önce guzel haberler verirsiniz inşallah

canım sağ olasn ama benim yumurtalıklar çalışmıyo şuanlık regl bayağı gecikti önce onları harekete geçirmem lazım ilaç kullanacam sonrası kısmet:Saruboceq:

Slm kıslaar benim son iki günüm kaldı bakalım ne olcak ama yok gibi gelio bana sinir basıo bazen ondan anlıom bide göğüslerim fazla şişmedi neyse rabbim hayırlısını versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…