adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(07-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

EYLÜL HAMİŞLERİ:

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EYLÜL

cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
meltemkilic..................7 ekim???

gündogmadan...............8 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
nesecrin.......................11 ekim
mum ağacı....................11 ekim
sarikiz2008...................12 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
zuzumurti.....................15 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

tugbamurat cnm çok üzüldüm.geçmiş olsun .allah biir daha yasatmasın.:a015::a015:

ne ballı kür ne keçi boynuzu ne de başka bişi bu ay hiçbişi yapmadım.çalışıyorum ve bunlarla uğraşacak halim de vaktim de kalmıyo.şunu farkettim bunları yaparken daha çok beklenti içine girip daha fazla stres yapıyorum.artık yumurrtlama günümü bile hesaplamıyorum.amaaaaaaaaaaan böyle daha iyi hissediyorum kendimi hayırlısı bakalım artık.nasipte varsa olucak zaten...

kizlar bilenler ne olur bir cevap verin, yarin regle gunum son uc gundur gogus uclarim asiri derecede aciyor sanki kesiyorlar deli olucam agridan. gogsum hep agrirdi yine genel agriyor ama gogus ucu yeni cikti. hamilelige yormuyorum ama bir hastalik belirtisi mi diye korkmaya basladim! dun test yapmistim negatif hamile olmadigima eminim test olmasa da, adet oncesi meme ucu asiri aciyan var mi aranizda?

kizlar hamis olan arkadaslar, sivilceniz cikti mi adetten once? benim her ay garanti cikar bir iki tane yuzumde. sadece hamis kaldigim ay cikmamisti. o da dis gebelik oldu aldilar.
merake diyorum tesaduf muyud? siz boyle bir sye gozlemlediniz mi?

canım yaaaaaaaa en iyisini yapıyorsun vallahi bende keske calışmaya başlasamda hiçbirşey düşünemesem ama öğretmenim ve atanamıyorummmsenağlama

ya arkadaşlar bunlar hep kafada ben deli gibi çalışıyorum bu saatlerde ancak geliyorum eve ama özellikle son iki aydır aklımdan çıkmıo herşeyi buna bağladım sıkıntı yapmıyorum ama sürekli plan kafada bitirmek lazım öbür türlü insan rahatlayamıo

kızlar bu resimdeki bebeler üçüz ablamın çok şekerle r onların güzelliklerini yaşadığım için bir an önce bende bebek istiyodum ama zaman alacak galiba hakkımda hakkımızda hayırlısı olur inşallah aminnn

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum aranızda hiç karbonatla yapılan gebelik testini deneyen oldumu acaba?

canım adet olmADAN ONCE BENIM HEP GOGUSLERIM ACIR SUKUR BIR HASTALIGIMDA YOK BIDE UMUTLANDIRMAK ISTEMEM AMA IDRAR TESTI ADET GUNUNDEN SONRA YAPILIRSA DAHA IYI SONUC VERIR

umut sevgim, goguslerim agrir demissin ya, gozunden mi kacti bilmiyorum benim de goguslerim hep feci agrir adet oncesi ama bu sefer genel agrinin yaninda ilk kez gogus ucum diyorum en ucu:)) acaba sen de bunu mu demek istedin, israrli soruyorum cunku gogus ucumu birileri koparmaya calisiyo gb aciyor walla korktum:)))

kizlar hamis olan arkadaslar, sivilceniz cikti mi adetten once? benim her ay garanti cikar bir iki tane yuzumde. sadece hamis kaldigim ay cikmamisti. o da dis gebelik oldu aldilar.
merake diyorum tesaduf muyud? siz boyle bir sye gozlemlediniz mi?

cnm benim yüzümde sivilce yoktur.adette de hiç çıkmazdı.hamile oldugumu ögrenmeden önce bir kaç tane cıktı.ben anlamamıstım ama demekki o yüzdenmiş.şu anda da yüzüm çok yağlanıyor bunu farkettim.

canım benim agrımadı ama hamiş olupta aynı belirtiyi yasayan cok duydum.negatif çıkması senı üzmesin benim 4 gün geçtikten sonra tam anlamıyla net çizgi çıktı.adetin gecerse birkaç gün daha bekle bence.

Canim ins hep umit ettigin sey olur sen soyleyince ozellikle baktim benimkide uclari agriyo bak adet olmadiysan idrar testleri kesin sonuc vermez bekle kendine dikkat et bu arada benimde adetime son 2 gunn......

kizlar sagolun cevaplariniz icin. oyle canim yaniyorki hamile olmayi bile gectim derdine dustum. Allah dermansiz dert vermesin. bakin Insallah hamileyimdirden, Allahim sen hastaliktan koru asamasina gecmis bir ornek olarak beni ibreti aleme sunun:))) keske hamilelik belirtisi olsa ama ben cok ciddi anlamda umidimi en azindan yakin zaman icin yitirdim. tuple mi, asilamayla mi, rahim filmi sonrasi mi olur bilemiyorum!! galiba artik yoruldum da, amaan degilsem degilim gb tuhaf bir ruh halindeyim:))bugun hormon test sonuclarimi aldim hepsi iyi, buna uzunulur mu? uzuldum cunku bir dert ciksa da iyilestirseler diyorsun, tovbe tovbe!!!
nurcum sana huzurlu, keyif dolu bir dokuz ay diliyorum.umut_sevgim seni de takip edecegim Insallah iki gune mujdeni verirsin, Insallah tatlim.

canim mevlam bizlere kaldirmayacagimiz yuk yuklemesin ben 3 gebelik yasadim ama sonu yok bi suru tahliller falan hepsi temiz cikti bende senin gibi uzuleyimmi sevineyimmi anlamdim son olarak hitereskopi yapilacak bu ay pek umutum yok cunku az calisti rabbimden hayirlisini ve sagliklisini istiyorum hamile kalmak degil onu kucagima saglicakla alip opup koklamak istiyorum mevlam kimsenin kucagini bos birakmasin

ayın 5inde adet olmam gerekiyordu hala olmadım.biraz önce test yaptım negatif.sanki hiç hamile kalamayacakmışım hiç o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi geliyor.ben laborantım hastaya gebelik testi sonucunu verirken pozitif dediğimde sevinçlerini görmeniz lazım ben bile duygulanıyorum.Allah'ım inşallah bizede çift çizgiyi görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...

Benimde adet günüm 5'iydi. Dün akşam ve bu sabah idrar testi yapıp silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Ama maalesef öğleden sonra lekelenmelerim başladı. İnanki çizgiyi görüp sonrasında hüsrana uğramak daha kötü. Daha öncedende test yapmıştım ama hiç 2. çizgi çıkmamıştı. İlk defa böyle bişey yaşadım:Test hatalıydı herhalde. Demekki daha zamanı gelmedi. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin. Umutsuzluk yok bir daha ki aya inşallah bizlerinde yüzü güler.

canim ya ne kadar dogru diyorsun, Allah yardimcin olsun. kizlar belki de hepimiz cok usteliyoruz ondan oluyor. biraz zamana mi biraksak? Allah bize hayirlisi neyse onu gostersin. bunlari yasarken hayattan kopmamali, sahip olduklarimiza sukretmeliyiz. zor inanin bana da cok zor 12 ay bitti ama bir yerde kendimize gelmeliyiz; sevgiler.

meltemkilic lekelenme hamile olmana engel degil. galiba sen hamilesin yerlesme kanamasi derler ya da ustune gorme. yarin sabah hemen bir doktoru gorsen bir de kan testi yaptirsan sakin ol ama ben yazinca panik olma. sadece hamile ihtimaliyle hareket et. agir kaldirma sevincten hoplayip ziplama fazla:)) ay hadi Insallah bize de hemen haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…