ne ballı kür ne keçi boynuzu ne de başka bişi bu ay hiçbişi yapmadım.çalışıyorum ve bunlarla uğraşacak halim de vaktim de kalmıyo.şunu farkettim bunları yaparken daha çok beklenti içine girip daha fazla stres yapıyorum.artık yumurrtlama günümü bile hesaplamıyorum.amaaaaaaaaaaan böyle daha iyi hissediyorum kendimi hayırlısı bakalım artık.nasipte varsa olucak zaten...
kizlar bilenler ne olur bir cevap verin, yarin regle gunum son uc gundur gogus uclarim asiri derecede aciyor sanki kesiyorlar deli olucam agridan. gogsum hep agrirdi yine genel agriyor ama gogus ucu yeni cikti. hamilelige yormuyorum ama bir hastalik belirtisi mi diye korkmaya basladim! dun test yapmistim negatif hamile olmadigima eminim test olmasa da, adet oncesi meme ucu asiri aciyan var mi aranizda?
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum aranızda hiç karbonatla yapılan gebelik testini deneyen oldumu acaba?
kizlar hamis olan arkadaslar, sivilceniz cikti mi adetten once? benim her ay garanti cikar bir iki tane yuzumde. sadece hamis kaldigim ay cikmamisti. o da dis gebelik oldu aldilar.
merake diyorum tesaduf muyud? siz boyle bir sye gozlemlediniz mi?
umut sevgim, goguslerim agrir demissin ya, gozunden mi kacti bilmiyorum benim de goguslerim hep feci agrir adet oncesi ama bu sefer genel agrinin yaninda ilk kez gogus ucum diyorum en ucu:)) acaba sen de bunu mu demek istedin, israrli soruyorum cunku gogus ucumu birileri koparmaya calisiyo gb aciyor walla korktum:)))
kizlar sagolun cevaplariniz icin. Oyle canim yaniyorki hamile olmayi bile gectim derdine dustum. Allah dermansiz dert vermesin. Bakin insallah hamileyimdirden, allahim sen hastaliktan koru asamasina gecmis bir ornek olarak beni ibreti aleme sunun:))) keske hamilelik belirtisi olsa ama ben cok ciddi anlamda umidimi en azindan yakin zaman icin yitirdim. Tuple mi, asilamayla mi, rahim filmi sonrasi mi olur bilemiyorum!! Galiba artik yoruldum da, amaan degilsem degilim gb tuhaf bir ruh halindeyim:))bugun hormon test sonuclarimi aldim hepsi iyi, buna uzunulur mu? Uzuldum cunku bir dert ciksa da iyilestirseler diyorsun, tovbe tovbe!!!
Nurcum sana huzurlu, keyif dolu bir dokuz ay diliyorum.umut_sevgim seni de takip edecegim insallah iki gune mujdeni verirsin, insallah tatlim.
ayın 5inde adet olmam gerekiyordu hala olmadım.biraz önce test yaptım negatif.sanki hiç hamile kalamayacakmışım hiç o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi geliyor.ben laborantım hastaya gebelik testi sonucunu verirken pozitif dediğimde sevinçlerini görmeniz lazım ben bile duygulanıyorum.Allah'ım inşallah bizede çift çizgiyi görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...
canim mevlam bizlere kaldirmayacagimiz yuk yuklemesin ben 3 gebelik yasadim ama sonu yok bi suru tahliller falan hepsi temiz cikti bende senin gibi uzuleyimmi sevineyimmi anlamdim son olarak hitereskopi yapilacak bu ay pek umutum yok cunku az calisti rabbimden hayirlisini ve sagliklisini istiyorum hamile kalmak degil onu kucagima saglicakla alip opup koklamak istiyorum mevlam kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?