slm arda,slm kayra,nasilsiniz iyi pazarlar
inşallah canım Allah büyük .yarın okul var şimdi biraz temizliğe girişeyim belki hareket edersem hastalanacağım varsa biran öce gelir.
kızlar arnızda vücut sıcaklık ölçümü yapan var mı?internette yazdığına göre vücut sıcaklığı gebelik oluşursa yüksek olan değerde seyrediyormuş. Fakat benim vücut sıcaklığımda dünden beri 0.4 düşüş var fakat karnımda da batmalar var.Sizce hamilelik yok demek midir?
36.4 c canım.Sende nasıl oluyo ay içinde?
1 kasım da adet olmam lazım.Ama sbah o yazıyı okuyunca hevesim tamamen kırıldı.çünkü mantık olarak hamile kalmış olsam sıcaklığın düşmeden aynen devam etmesi lazımmış.Dediğim gibi bende düşme var.
ya bu sırt ağrısı ben de de çok şiddetli olmaya başladı.nerdeyse mideme vurucak öyle kötü ağrıyoki.bunu da hamileliğe mi yorsak acaba:jeyyar:
iyiyim saol.sen nasılsın?bugün adet olmam lazım beklemedeyim.
evet canim biliyorum ardayla konusmalarinizi takip ettim biraz,insallah ikinizde,hatta hepimiz hamile kalmisizdir diye hep dua ediyorum,sizin haberlerinizi bekliyorum insallah hamileyim diye mujdeler verirsiniz bize.bir dahaki haftayada ben ben gelirim hamileyim diye haber veririm.allahim umitlerimizi bosa cevirmesin yar ve yardimcimiz olsun,ben hep dua ediyorum allahim herkese evlat kokusunu taddir diye.aksam arkadaslarimiza gitmistik,onunda 2 aylik felan kizi var gordugum zaman cok duygulaniyorum aglalamamak icin kendimi zor tutuyorum,her elime aldigimda dua ediyom icimden allahim bizim evladimizida elimize almayi nasip et diye,insan bir tuhaf oluyor sizde oyle oluyormusunuz bilmiyorum,esimi bebek severken felan gordummu sanki kendimi suclu hissediyorum,ben cocuk veremedim sana diye kendi kendime duygulaniyorum.kimseyede belli etmemeye calisiyorum ama bu seferde bogulacak gibi oluyorum nedense.aglayamadigim icin herhalde.o yuzden allahim kimselere evlat kokusunu koklamaktan mahrum etmesin,amin
ne gelen var ne giden.bekliyom bakalım.sende durumlar ne?ağrıların ne durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?