adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

inşallah canım Allah büyük .yarın okul var şimdi biraz temizliğe girişeyim belki hareket edersem hastalanacağım varsa biran öce gelir.

aynen ya.karnım bir ağrıyor bir gidiyor.ayakta çok kalınca sırtım kopuyor.arada bir uzanıyorum geçiyor.sıkıldım beklemekten....

kızlar arnızda vücut sıcaklık ölçümü yapan var mı?internette yazdığına göre vücut sıcaklığı gebelik oluşursa yüksek olan değerde seyrediyormuş. Fakat benim vücut sıcaklığımda dünden beri 0.4 düşüş var fakat karnımda da batmalar var.Sizce hamilelik yok demek midir?

evet ben yapıyorum 1 aydır.son ölçümün kaç?

1 kasım da adet olmam lazım.Ama sbah o yazıyı okuyunca hevesim tamamen kırıldı.çünkü mantık olarak hamile kalmış olsam sıcaklığın düşmeden aynen devam etmesi lazımmış.Dediğim gibi bende düşme var.

ya bu sırt ağrısı ben de de çok şiddetli olmaya başladı.nerdeyse mideme vurucak öyle kötü ağrıyoki.bunu da hamileliğe mi yorsak acaba:jeyyar:

iyide 1 kasıma daha 5 gün var.yarın sabah yine ölç düşüp çıkabilir belki ay içinde iki kez yumurtluyorsundur.yataktan kalkmadan ölçtün değilmi

evet tatlım yataktan kalkmadan.Ya ne bilim artık o kadar sıkıcı olmaya başladı ki.Herşeyi kontrol altın tutmakta pek iyi değil galiba .İnşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberleri alırız canım.

kızlar ben bi sürekliğine çıkıyorum döndüğümde hamiş olun tamam mıhihoyyyt

iyiyim saol.sen nasılsın?bugün adet olmam lazım beklemedeyim.

evet canim biliyorum ardayla konusmalarinizi takip ettim biraz,insallah ikinizde,hatta hepimiz hamile kalmisizdir diye hep dua ediyorum,sizin haberlerinizi bekliyorum insallah hamileyim diye mujdeler verirsiniz bize.bir dahaki haftayada ben ben gelirim hamileyim diye haber veririm.allahim umitlerimizi bosa cevirmesin yar ve yardimcimiz olsun,ben hep dua ediyorum allahim herkese evlat kokusunu taddir diye.aksam arkadaslarimiza gitmistik,onunda 2 aylik felan kizi var gordugum zaman cok duygulaniyorum aglalamamak icin kendimi zor tutuyorum,her elime aldigimda dua ediyom icimden allahim bizim evladimizida elimize almayi nasip et diye,insan bir tuhaf oluyor sizde oyle oluyormusunuz bilmiyorum,esimi bebek severken felan gordummu sanki kendimi suclu hissediyorum,ben cocuk veremedim sana diye kendi kendime duygulaniyorum.kimseyede belli etmemeye calisiyorum ama bu seferde bogulacak gibi oluyorum nedense.aglayamadigim icin herhalde.o yuzden allahim kimselere evlat kokusunu koklamaktan mahrum etmesin,amin

inşallah canım.hepimizin arzusu bu.allah inşallah sesimizi ve çektiğimiz acıyı duyarda bizleride anne yapar inşallah.yaşadıklarını inan bana bire bir yaşıyorum acelem çabamda sadece annem ve eşim için.o kadar iyi ve yardımcılarki eziliyorum hergün.eşimin en büyük arzusu.bu ay umutluyum ama hayırrlısı bakalım.allah ne derse o...

ne gelen var ne giden.bekliyom bakalım.sende durumlar ne?ağrıların ne durumda ?

valla en son konuştuğumuzda tamam geliyor dedim ve çok ağladim ama çok şükür rabbime gelmedi ve şu anda sadece sirtim ağriyor.bu arada doktorla görüştüm basit idrar testleri adetten üç dört gün geçmeden sonuç vermezmiş.yarin yada birgün ya tekrar yap yada git kan testi yaptir.ben çarşambayi bekleyeceğim.yine üzülmek istemiyorum avunmakta güzel tabii gelmediği sürece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…