Adı konulmamış bir ilişkiydi-koymak istedim ama olmadı :(

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır bir arkadaşımla çok yakınlaşmıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, her akşam saatlerce konuşurduk, sürekli bereberdik. Aslında gerçekten sevgili gibiydik ama sadece aramızda öyle aşk lafları geçmiyordu. Bu yakınlığa güvenerek ilişkimize bir ad koymak istedim ve ona duygularımdan bahsettim. Fakat o da ne baammm!!! Ben onun en yakın arkadaşıymışım. Bir yanlışlığa neden olduysa özür diliyormuş. Bundan sonra da en yakın arkadaşı olacakmışım filan. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım. Yaklaşık 20 gün oldu artık akşamları aramaz oldu. Fakat aynı okulda okuduğumuz için mecburen aynı ortamdayız. Kız arkadaşlarım sürekli beni izlediğini ve bu aralar gerçekten çok mutsuz ve sinirli oldugunu söylüyorlar. Sürekli de yanıma gelip eskisi gibi hiçbirşey olmamış gibi yakın davranıyo. Şaka yapıo laf atıo. Gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Siz ne dersiniz hanımlar

Vardır öyle kankalar kızlı erkekli kardeş gibi takılıyorlar.oda seni öyle görüyor demekki. Sende o gözle bakmaya başla ama sen duygularina açıklık getirdin ya belki bir kıvılcım olur erkek bu belli olmaz

Hiç yüz verme hiiiiç.

Senin peşinden koşup sürekli etrafında olacağını sanıyordu ya beyzade şimdi afallamıştır.

Normal yaşa, başkalarıyla flört et, gül eğlen. Böyle yaparsan köpek gibi gelir .

Belki de gerçekten arkadaş olarak görüyordu o yüzden öyle tepki verdi. Kimi erkekler kadınlarla da çok yakın arkadaş olabilir ki normaldir. Ha sana bakması da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmuştur sevgili olsak nasıl olur diye düşünmüştür bence. Hoşlanıyorsanız ondan arkadaş kalamayacaksanız görüşmeyin bence. Üzülürsünüz. Ama arkadaşlığa devam edelim demiş çocuk hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsiniz

bir erkek bir kızdan gerçekten hoşlanırsa 8 ay kanki modunda takılamaz ki.
senin ilgini alakanı gördüğü halde hiçbir şey yapmamış.
bu da seni arkadaştan öte görmediğinin en büyük kanıtı.
tecrübe olsun sana. =) erkekler hoşlanırsa elinden geleni yapar ve kıza açılır her zaman. böyle kalmaz o iş.

Hani böyle şeyleri sadece kızlar yapıyordu?

Aslında bu tarz şeyler erkeklere daha uygun ve yapıyorlarmış da.

"Kiz arkadaslarim cok mutsuz ve sinirli oldugunu soyluyor"
Kiz gruplarında yapılan bu yorumlarin genelde aslı astarı yoktur yada sebebi genelde bambaskadir.. Sana bakmasi, seni izlemesi normal su durumdan sonra.. Karsiligi olur mu bilemem ama kiz arkadaslarin yorumlarina gore beklentiye girme derim..

Ya bahar geldi ondan mi açilan açilana.Benim gozlemledigim eger kadin aciliyorsa %90 olumsuzlukla sonuclaniyor.Bi de zaten bi seyler hissetseydi 8 ayda biraz duygusal anlamda belli ederdi.
Kadin açıldığında karsilik verecek kadar kadina karsi bi duygusu olan adam zaten kendi acilir/acilmali diye dusunuyorum ben de hep..
Bi de 8 ay bunun icin cok uzun bi zaman..

Bu görevi üstlenmekle hata etmişsin. Üstüne düşeni yapmis; duygularını belli etmişsin. Fazlası zarar getirir, getirmiş de.

Ama bana gerçekten çok yakın davranıyordu. Sanki sevgili gibiydik. Sadece adı yoktu. Aramadığımda sormadığımda bana çok kızardı.

Pişman olma ve bana karşı bişeyler hissetme ihtimali var mı sadece onu merak ediyorum. Eğer hiç şansın yok diyorsanız bırakıcam herşeyi.

Ya bahar geldi ondan mi açilan açilana.Benim gozlemledigim eger kadin aciliyorsa %90 olumsuzlukla sonuclaniyor.Bi de zaten bi seyler hissetseydi 8 ayda biraz duygusal anlamda belli ederdi.

Hani böyle şeyleri sadece kızlar yapıyordu?

Aslında bu tarz şeyler erkeklere daha uygun ve yapıyorlarmış da.

Kadin açıldığında karsilik verecek kadar kadina karsi bi duygusu olan adam zaten kendi acilir/acilmali diye dusunuyorum ben de hep..
Bi de 8 ay bunun icin cok uzun bi zaman..

Bence bosver canim.Sonradan gelse de sen bu sefer hemen atlama.Tabi bu saatten sonra insan eskiden oldugu gibi arkadas kalamaz gibi geliyor bana.

Ya bir insan başka bir insanla yakın arkadaş olamaz mı? Cinsiyetleri farklı diye ya mesafeli davranması ya da sevgili mi olması lazım? Gerçekten sevgili olmak istese bunu düşünse o kadar zamanda söylerdi zaten. E aşklı şeyler yoktu aramızda diyosunuz. Sizi bunun sevgililik ilişkisi olduğunu düşündürtmeye iten şey sadece erkek olmasıysa hayat görüşlerinizi bir gözden geçirmenizi öneririm.

Bana bunu düşündürtmesinin nedeni beni herkesten kıskanması ve bir erkekle asla beni görüştürtmemesi. Sürekli bana hesap sorması ve onsuz bir şey yapmama izin vermemesi. Beni çok sevdiğini söylemesi ve çok güzel olduğumu söylemesi. Sizce boş yere mi kuruntu yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…