Benim de boyle bir arkadasim vardi
Super anlasiyorduk, ikimiz de yagmurda yurumeyi seviyoruz diye her yagmurda yuruyuse cikardik (yagmurdan nefret edermis,yurda her gittiginde 'sıçana döndün şu kiz icin' diye alay ederlermiş), valizlerimi tasirdi,beni tren garina birakir gardan alirdi, kebapci acilislarina gider karnimizi doyururduk, süper ikiliydik.
Ama o bana farkli hisler besledigini soyleyerek aramizdaki güzelim baği kirdi atti.
Aramizdaki 'şey'den ben de haberdardim, hissediyordum ama konusulsun da istemiyordum,cunku boyle flört ortami cok daha eglenceliydi ve karsimdakini asla asla asla sevgili gibi göremeyecegimi dusunuyodum, tipini boyunu posunu falan da pek yanima yakistiramazdim isin asli (1.80miş, hep bana eğimli durdugundan bana kisa gelirmiş) .
Herneyse boyle boyle biz konusmayi biraktik. Sonra bir yerde karsilastik tekrar eskisi gibi arkadas olduk sonra tekrar duygularini acti,ben tekrar reddettim falan..
Gel zaman git zaman mezun oldu , baska sehre gitti, atandi etti,hayatimiza baska insanlar aldik. Muhabbetini cook sevdigim icin hala arada arar yoklardim
Derken bi gün onun sehrine gittim (aslinda gidecegim sehrin ilcesinde yasiyordu, şoyle bir goruselim diye ugramistim)
Ben ne oldugunu anlamadan bi anda kendimi rüya gibi bir iliskinin icinde buldum.
Ciddi anlamda rüya gibi , siirlerle kalp seklinde kesilmis salataliklarla ,hayallerle dolu harika bir iliskiye basladik.
Ve o cocuk bana bir yakisikli gelmeye baslamisti,anlatamam.
Yillardir begenmedigim adam!
Ve kendime cook kizmistim ayni sehirde yasadigimiz onca zaman neden bir sans vermedin diye.
Ama bu isler boyle...
Senin konuya gelince kimseye kendini zorla sevdiremezsin.
Ama bi anda onun hayatindan cikip onu yok sayarsan seni farketmesini saglayabilirsin...
bi anda ne oldugunu anlayamaz,apişıp kalir. Vazgecilmez olmadigini farkeder, eski ilgiyi ister ve seni ne kadar cok ozledigini farkeder.
Gözünde kiymete binersin (kaybetme korkusunun yogun katkilariyla)