Hanımlar sizden ricam lütfen yazışırken dikkat edin ve bu konu kapatılmasın.
Herşeye cevap vermek zorunda değilsiniz boşverin lütfen
ben mansuru destekliyorum.memleketimize yaptıklarını çok iyi biliyorum.üstelik devletten yardım almadan ve chp'li değilim
Yani şimdi şu durumda Melih Gökçek de kendi partisinin politikalarını gözetip kendisinin ideolojisinden olmayan vatandaşlara haksızlık edebilir, öyle mi?
Belediyecilikte ideolojileri bir kenara bırakmak "şart". Yoksa kendine oy verene hizmeti bolca dağıtır, rakibine daha çok oy veren yerleri de hizmetten mahrum bırakırsın. Peki sizin ideolojinize uymayan bir belediye başkanı seçilse ve size hizmet gelmese?
Şu seçim gerginliğinde neredeyse kimse hizmete oy vermedi diyebilirim ben.
Bulundugun ilçeye başbakan geldiğinde mevcut Akp'li belediye başkanına ''saçlarına iyi bakmışsın ama ......'a hiç iyi bakamamışsın ''(Saçları fönlü ve her daim jölelidir) eleştirisini getirdi.Yani kendisi bile belki 4 senede 1 defa geldiği ilçeye birşey yapılmamış oldugunu gördü.
Yani 2009'dan beri gıdım ilerleme yok ilçede ki bu ilçe şehir olmak isteyen bir ilçe.
30 mart sonuclarında tekrardan yuksek bir oranla seçildi.Bu hizmet midir ideoloji midir?
Takip etmediğim içn bilmiyorum, sizce belediyecilik yanı yeterince ön plana çıkarıl dı mı? yoksa Chp gölgesinde mi kaldı biraz.
jöleli zat mı tekrar seçildi:44:
ben mansurun konuşmalarında belediyeciği öne çıkardığını gördüm.
Evet yine fönlü jöleli saç seçildi.
Halkın takdiri bu yöndeymiş ama bağlı oldugu şehirden bile gelişebilecek bir ilçeydi.Umarım bu dönem yapmadıklarını yapar ilçemiz için.
projeleri ile ön planda idi yani?
Ankara da Gökçek in almasını istemeyenlerdenim. Hatta Gökçek in siyaset sahnesinde olmasını dahi istemiyorum. Hala bu kadar oy alabilmesine de şşaırıyorum
Şu seçim gerginliğinde neredeyse kimse hizmete oy vermedi diyebilirim ben.
Bulundugun ilçeye başbakan geldiğinde mevcut Akp'li belediye başkanına ''saçlarına iyi bakmışsın ama ......'a hiç iyi bakamamışsın ''(Saçları fönlü ve her daim jölelidir) eleştirisini getirdi.Yani kendisi bile belki 4 senede 1 defa geldiği ilçeye birşey yapılmamış oldugunu gördü.
Yani 2009'dan beri gıdım ilerleme yok ilçede ki bu ilçe şehir olmak isteyen bir ilçe.
30 mart sonuclarında tekrardan yuksek bir oranla seçildi.Bu hizmet midir ideoloji midir?
Dogru Bencede konu dağılmasın.Dün ne güzel paylaşımları hızlandırmıştık.Devam edelim konumuzda.Başka konu yazıp bulandırmayalım
Buda başka bir çelişki değil mi? Siyasetin içinde ki siyaset. Başbakan'ın bizzat eleştirisini alıp hala orada kalıyor ise onu orada tutan güç nedir?
Buda başka bir çelişki değil mi? Siyasetin içinde ki siyaset. Başbakan'ın bizzat eleştirisini alıp hala orada kalıyor ise onu orada tutan güç nedir?
Tabiki de siyaset içinde siyaset.Onu orada tutan güç seçmenin ne olursa olsun oyuna sahibiz düşüncesi.Malesef ki.Diğer seçimde yine aynısı olacak.Olan ilçeye olacak.
Söyleyince eleştiri yapıyorsunuz hakaret ediyorsunuz oluyor.Köyde görevliydim.Akp belediyede chp'yi 7'ye katladı.Diğer iki sandıktada aynı şekildeydi.
Ama ilçe merkezinde Chp 4000 oy oydeydi.Ama köylerde işi sildi süpürdü farkı kapatıp öne geçti.Tabi bunda malesef Chp baskan adayının alevi olma durumu da var.Kaç velim ''hocam chp ye vermek istiyoruz ama baskan adayı alevi günaha girmez miyiz dedi.Şimdi bu cehalet değil nedir ?
Bilinçli bilinçsiz seçmen denilince kızılıyor ama durum bu değil mi ?
Mansur Yavaş'ın erken açıklama yapmasını taktiksel bir durum olarak nitelendiriyorum. Doğru muydu değil miydi kısmından çok, sandık başında bekleyen gönüllü müşahit ve gözlemciler için yapıldı bana göre o açıklama. Bırakıp gitmesinler diye...Çünkü ilk gelen sonuçlara göre bayağı bir fark vardı arada, kimse umudunu kaybedip bulunduğu yeri terk etmesin istemiş olabilir diye düşünüyorum.
Keşke yerel seçimler partilerden bağımsız bir şekilde olsa; elbette bağımsız adaylar var ama hepsi bağımsız olsa, hiçbiri bir partiye ait olmasa...Kimbilir aslında çok çok az oy alıp da partisi nedeniyle hizmet veremeyen değerli bir sürü adayı böyle harcıyoruz, partilerin ideoloji savaşları nedeniyle...Hem böylece adaya mı yoksa partiye mi oy veriyoruz polemiği de ortadan kalkmış olurdu.
Her şeye rağmen kişisel düşünceme göre Mansur Yavaş bence Ankara için doğru bir isimdir; araştırdığım, gördüğüm kadarıyla...
aslında benim anlatmak istediğim şey neden hala aynı adayda ısrar edildiği. siz sanırım Erdoğan etkeninden söz ediyorsunuz, ben bizaat başkan adayının neden tekrar aday gösterildğini anlamya çalışıyorum. benim bulunduğum ilçede milletvekili ile arasının çok iyi olduunu biliyoruz mesela. bunun için çok bastırdığını. bahsettiğim siyasetin içindeki siyaset olayı bu
Takip ettiğim kadarıyla , erken bir şekilde kazandım diye ilk açıklama
yapan mansur yavaştı, ki bence bu hataydı.
Bunu melih gökçekte yapsaydı hataydı.
Sonrasında melih gökçeğin çıkıp galeyana gelmeyin yok öyle birşey,
biz kazandık demesi bana abes gelmiyor.
Yaptığı açıklamada gayet mantıklıydı, önce kazandık diyip sonra kaybedince
ortalığı karıştıracaklar demişti, olabilirdi.
Bu durumda çıkıp açıklama yapması normaldi bence.
Yani en başta bence hatayı mansur yavaş başlattı, daha oyların çok azı açılmışken
zaferini ilan etmesine gerek yoktu, bunun ne sonuçlar doğuracağını düşünmesi gerekmez miydi?
Ankara için hayırlısı kim ise o kazanır inş.
Muhtemelen karsısına daha sağlam bir aday cıkmayacagı uzerınde emin olunması sebep ya da ilçede jöleli saça alternatif birinin bulunmaması adaylık için.Mhp'nin adayı mesela seçim sonrası tartaklanmış.Zaten istenmiyormuş.Bunu elediler kafadan.Biraz önce bahsettiğim durumdan da Chp elenir diye düşünüldü.Sanırım sebep bu.Baska durum aklıma gelmiyor benim.İlçeler çok fazla umurları değil siyasilerin.Belirli yerler var hani namusları gibi görünen oralar kaybeedilmese yeter diyorlar.Bu mantıkta ilerliyorlar.Benim fikrim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?