- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Mansur Yavaş: ''Melih Gökçek seçilirsem Belediye Meclisi'nin beni düşüreceğini söylemiş. Yakında kendisi düşmesin de...''
Mansur Yavaşün gerekirse Anayasa Mahkemesi'ne kadar gideceğimizi ifade etmiştim. Bugün Melih Gökçek soluğu AYM'de almış
Bi tuhaflık var Mansur Yavaşta ağzı burnu yamuk gibi sizede öyle geliyo mu bana mı öyle geliyo acaba:44:
Tuhaflık derken ?
Çankaya ve Yeni Mahalle de oy oy pusulalarını dıger oy pusulasıyla aynı zarfa koyanların sayısı 25 bin olmuş.
Dıye bır yazı paylasılmış.Bu korkunçç
Suratında... sol taraf ağzı ve burnu. İnsanların bu günlerde burnuna özellikle dikkat ediyorum. Mansur yavaşında yamuk gibi geldi bana!:44:
Çankaya ve Yeni Mahalle de oy oy pusulalarını dıger oy pusulasıyla aynı zarfa koyanların sayısı 25 bin olmuş.
Valla ben gayet karizmatik buluyorum adamı,bilemedim o yüzden.
ben geldım kızlar yorgunluktan ölü gibiyim
ysk nın onundeydım bugun saat 3.30 4 gibi yakalışık 80 kişilik bi grup vardı slogan atıyolardı karıştım aralarına sonra polisler geldi ve bizi o sokaktan cıkardılar ama arbede falan yaşanmadı sonra bız ara sokaktan tekrar girdik falan saat 6 oldu insanlar iş cıkısı geldi ama fazla bi kalabalık yoktu ayrıca ysk dan herhangi bi açıklama yapılmadı ve bu süre uzatıldıkça sankı oyların üzerine yatılıyomuş gibi düşündüm ben bilemiyorumakşam gelmeden önce gene baktım gene cok az bi kalabalık ve polis vardı ayrıca yenimahalle kültür merkezındede gönüllüler oy pusulalarının başında beklıyolardı
ysk nın onundeydım bugun saat 3.30 4 gibi yakalışık 80 kişilik bi grup vardı slogan atıyolardı karıştım aralarına sonra polisler geldi ve bizi o sokaktan cıkardılar ama arbede falan yaşanmadı sonra bız ara sokaktan tekrar girdik falan saat 6 oldu insanlar iş cıkısı geldi ama fazla bi kalabalık yoktu ayrıca ysk dan herhangi bi açıklama yapılmadı ve bu süre uzatıldıkça sankı oyların üzerine yatılıyomuş gibi düşündüm ben bilemiyorumakşam gelmeden önce gene baktım gene cok az bi kalabalık ve polis vardı ayrıca yenimahalle kültür merkezındede gönüllüler oy pusulalarının başında beklıyolardı
işte bende bundan korkuyorum süreyi uzatıp insanları soğuttuktan sonra aa zaten bız kazanmıştık demelerınden korkuyorum
umarım bu emeklerinizin karşılığını alırız..
bencede uzaması hiç hayra alamet değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı bakalım.
canım ysk nın önünde beklemenize gerek yoktu aslında açıklama ordan gelmeyecek...ilçe seçim kurullarına itirazlar yapıldı o ilçelerden haber gelecek itiraz kabul edilmezse ysk sonraki iş...bugün ordan açıklama olmazdı...
işte bende bundan korkuyorum süreyi uzatıp insanları soğuttuktan sonra aa zaten bız kazanmıştık demelerınden korkuyorum
egunal sencede cok gecıkmedımı yalova hemen ertesı gun sayıldı tabı bızde sayma daha uzun sürer ama bizde daha karar bile cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?