Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Mansur Yavaş: ''Melih Gökçek seçilirsem Belediye Meclisi'nin beni düşüreceğini söylemiş. Yakında kendisi düşmesin de...''

Çankaya ve Yeni Mahalle de oy oy pusulalarını dıger oy pusulasıyla aynı zarfa koyanların sayısı 25 bin olmuş.

Dıye bır yazı paylasılmış.Bu korkunçç

Çankaya ve Yeni Mahalle de oy oy pusulalarını dıger oy pusulasıyla aynı zarfa koyanların sayısı 25 bin olmuş.

Oyların peşini takip edince hem sandık görevlilerinin hem de seçmenin oy kullanma konusunda ne kadar bilinçsiz olduğunu da ortaya çıktı aslında

durum çok ciddi o zaman bende fazla bakmadım twitter a bi koşu bakayım

Valla canım hemen birşey demek yorum yapmak istemiyorum birşeyler döndüğü kesin ama Gökçek'te işini sağlama almıştır gibi geliyor bana yani riske atmaz inşallah şu pusulalardan birşey çıkar sadece hdp hanesine yazılan chp oyları toplansa zaten geçiyormuş ama bakalım.. Maalesef o zarf olayları çok olmuş normalde belediye başkanlığı ile muhtarlık oyları ayrı kabinlerde kullanıldı. Ama baz yerlerde aynı kabinlerde kullanılmış ve karışmış filan yani. Muhtarlık zarflarından belediye başkanlığı çıkanlar olmuş sayılmamış vs. onları tabii saydırmak istiyorlar çünkü oy yanlış kullanılmamış iptal gerektiren birşey yok bence sadece yanlış zarfa konmuş ama pusula var.

Ve bence de Allah ailesine bağışlasın da çok karizmatik Mansur Yavaş çok cool bir kere. Mansur Yavaş neree, Gökçek nereee

ben geldım kızlar yorgunluktan ölü gibiyim
ysk nın onundeydım bugun saat 3.30 4 gibi yakalışık 80 kişilik bi grup vardı slogan atıyolardı karıştım aralarına sonra polisler geldi ve bizi o sokaktan cıkardılar ama arbede falan yaşanmadı sonra bız ara sokaktan tekrar girdik falan saat 6 oldu insanlar iş cıkısı geldi ama fazla bi kalabalık yoktu ayrıca ysk dan herhangi bi açıklama yapılmadı ve bu süre uzatıldıkça sankı oyların üzerine yatılıyomuş gibi düşündüm ben bilemiyorumakşam gelmeden önce gene baktım gene cok az bi kalabalık ve polis vardıayrıca yenimahalle kültür merkezındede gönüllüler oy pusulalarının başında beklıyolardı

umarım bu emeklerinizin karşılığını alırız..
bencede uzaması hiç hayra alamet değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı bakalım.

Mansur Yavaş; Kazandığımız bu topraklarda yeniden kök salması gereken kardeşliğimiz, birliğimiz ve adalet kazanmış, ayrıştıran siyaset kaybetmiş olacak.

canım ysk nın önünde beklemenize gerek yoktu aslında açıklama ordan gelmeyecek...ilçe seçim kurullarına itirazlar yapıldı o ilçelerden haber gelecek itiraz kabul edilmezse ysk sonraki iş...bugün ordan açıklama olmazdı...

umarım bu emeklerinizin karşılığını alırız..
bencede uzaması hiç hayra alamet değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı bakalım.
işte bende bundan korkuyorum süreyi uzatıp insanları soğuttuktan sonra aa zaten bız kazanmıştık demelerınden korkuyorum

egunal sencede cok gecıkmedımı yalova hemen ertesı gun sayıldı tabı bızde sayma daha uzun sürer ama bizde daha karar bile cıkmadı

bizde daha uzun sürer çünkü il genelinde 246 sandıkta itiraz var bunlarda sadece yenimahalle,çankaya,keçiören değil bir sürü ilçe seçim kurullarına itiraz yapıldı hepsinden tek tek haber gelecek bununda süresi yarın saat:17.00 da doluyor.mesela keçiören itirazı kabul eder saydırır ama mamak itirazı red ederse o reddedilenler için bu kez ilçe değil il seçim kuruluna yani ysk ya itiraz yapılcak...çok detaylı ankaranın işi ondan uzaması normal...aklına kötü birşey getirme örtbas edilemeyecek kadar çok şey var..

Ysk gerekan yapılacaktır kimsenin şüphesi olmasın demiş ama şu an oranın yapacağı birşey yok ilçe merkezlerine yapılıyor itirazlar bakalım zaten itirazlar kabul edilirse ve o karşılaştırmalarda sorun olduğu görülürse yeniden sayılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…