- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
işte bende bundan korkuyorum süreyi uzatıp insanları soğuttuktan sonra aa zaten bız kazanmıştık demelerınden korkuyorum
egunal sencede cok gecıkmedımı yalova hemen ertesı gun sayıldı tabı bızde sayma daha uzun sürer ama bizde daha karar bile cıkmadı
inşallah ya bugun orda cok canım sıkıldı nerdeyse ağlıycaktımbizde daha uzun sürer çünkü il genelinde 246 sandıkta itiraz var bunlarda sadece yenimahalle,çankaya,keçiören değil bir sürü ilçe seçim kurullarına itiraz yapıldı hepsinden tek tek haber gelecek bununda süresi yarın saat:17.00 da doluyor.mesela keçiören itirazı kabul eder saydırır ama mamak itirazı red ederse o reddedilenler için bu kez ilçe değil il seçim kuruluna yani ysk ya itiraz yapılcak...çok detaylı ankaranın işi ondan uzaması normal...aklına kötü birşey getirme örtbas edilemeyecek kadar çok şey var..
Canım Yalova ne kadar yer zamanında İstanbul'a bağlı bir yerdi. Burada zaman alan ıslak imzaların sandıklarla karşılaştırılması, kanıtların toplanması, kanıt olacak ki sayılacak Mansur Yavaş işini sağlama bağlamak istiyor ki itiraz edilmesin sayılmasına elinde bazı ispatlar olmazsa itiraz gelir çünkü Ankara'yı tekrar saymak kolay değil her ilçesi sayılmayacak bile olsa.
Melih Gökçek twitter da döktürüyor yine
Evet aynı anda yazmışız bende bir kaç örnekle pekiştirdim senin mesajını
Mansur Yavaşla arasındaki kalite farkını çok güzel gösteriyor
son twitine verilen cevapları gördünmü koptum artık
Sırf zaten cevapları okumak için bakıyorum
Melih Gökçek twitter da döktürüyor yine
Son bir saat içindeki MELİH GÖKÇEK TWİTLERİ...
**BAZI ŞEYLERI HAZMETMEK GERÇEKTEN ZOR...ÖRNEĞİN CHP İÇİN 5 KEZ ANKARA'YI KAYBETMEK...
**BAZI TWİT ARKADAŞLARIMA KÜPE HEDIYE ETMEK İSTİYORUM...BENİ YOLCU ETMEK İSTEMİŞLERDİ...HALK ONLARI VE ZİHNİYETLERİNİ BIR KEZ DAHA YOLCU ETTİ.
**BU KULAĞINIZA KÜPE OLSUN, BIR DAHA BÜYÜK KONUŞMAYIN...DEDIM YA KÜPELER BENDEN...LÜTFEN ISIMLERINIZI YAZDIRIN...
**SAĞDUYULU ANKARA'YA TEŞEKKÜRLER...
son twitine verilen cevapları gördünmü koptum artık
Melih bende yok siz de var mı verilen cevapları nasıl görüyorsunuz kilitli değilse hesabı başkası görebiliyorsa ay drun bende bakayım..
Sıcak gelişme: İzmir'in Bayındır ilçesinde AKP'nin itirazı sonucu yeniden sayılan oylar neticesinde 124 oy farkla CHP kazanmıştır.
Bunlar ayyuka çıkanlar birde arka planda üzeri örtülen ne katakulliler vardır
melih gökçek yaz direk bulursun.
Sıcak gelişme: İzmir'in Bayındır ilçesinde AKP'nin itirazı sonucu yeniden sayılan oylar neticesinde 124 oy farkla CHP kazanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?