Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Canım Yalova ne kadar yer zamanında İstanbul'a bağlı bir yerdi. Burada zaman alan ıslak imzaların sandıklarla karşılaştırılması, kanıtların toplanması, kanıt olacak ki sayılacak Mansur Yavaş işini sağlama bağlamak istiyor ki itiraz edilmesin sayılmasına elinde bazı ispatlar olmazsa itiraz gelir çünkü Ankara'yı tekrar saymak kolay değil her ilçesi sayılmayacak bile olsa.

İzmir'in Bayındır ilçesinde seçimi 81 oy farkla kazanan chp li Ufuk Sesli, Akp nin geçersiz oylar için yaptığı itirazın sonucu tekrar sayımdan sonra seçimi bu kez 120 oy farkla kazandı..AA

inşallah ya bugun orda cok canım sıkıldı nerdeyse ağlıycaktım

inşallah oyle olur

3 gündür çok az uyumamıza rağmen uyandığımızda ilk sorduğumuz şey

Son bir saat içindeki MELİH GÖKÇEK TWİTLERİ...

**BAZI ŞEYLERI HAZMETMEK GERÇEKTEN ZOR...ÖRNEĞİN CHP İÇİN 5 KEZ ANKARA'YI KAYBETMEK...

**BAZI TWİT ARKADAŞLARIMA KÜPE HEDIYE ETMEK İSTİYORUM...BENİ YOLCU ETMEK İSTEMİŞLERDİ...HALK ONLARI VE ZİHNİYETLERİNİ BIR KEZ DAHA YOLCU ETTİ.

**BU KULAĞINIZA KÜPE OLSUN, BIR DAHA BÜYÜK KONUŞMAYIN...DEDIM YA KÜPELER BENDEN...LÜTFEN ISIMLERINIZI YAZDIRIN...

**SAĞDUYULU ANKARA'YA TEŞEKKÜRLER...

3 gündür çok az uyumamıza rağmen uyandığımızda ilk sorduğumuz şey
Eki Görüntüle 1049963

ay valla mesai olduğu için yatmak zorunda kalmıştım sabah eşim benden önce uyanmış ilk sorum bu olmuştu ki yattığımda akp öndeydi ama sonra neler olmuş neler.

Melih Gökçek twitter da döktürüyor yine

ıyyyy zaten devlet tarafındna yasaklanan yere devletin şu anlık başkanının girmesi de içler acısı bir durum

Bu ne biçim bir üsluptur ya. Daha Ankara halkıyla bir bütün olamamış, hepsini bir görememiş, ötelemiş bir başkan olur mu Ankara'ya işte Başbakanı yansıtıyor. Mansur Yavaş nerede bu nerede. Mansur'un beyefendiliği, efendiliği, cool yapısı zaten bastırıyor Gökçek'i. Bu mahalle konuşmaları hiç yakışmıyor bu adam Ankaraya'da yakışmıyor. Nasıl ki akp itiraz ettiyse birçok yerde Mansur beyinde itiraz hakkı var yasal hakkı asıl sindiremeyen Gökçek korkuyor galiba ama bu adam muıtlaka işini sağlama almıştır. Seviye yerlerde off off

son twitine verilen cevapları gördünmü koptum artık

Melih bende yok siz de var mı verilen cevapları nasıl görüyorsunuz kilitli değilse hesabı başkası görebiliyorsa ay drun bende bakayım..

melih gökçek yaz direk bulursun.

Buldum buldum adam kitlemiyor da hesabını. Cvepaları gördüm bende bir iki şey yazdım kendi ismim soyismim gözüküyor bir de hiçte tınlamadım valla gözüksün. Bu adam mı yönetecek Ankara'yı ne avam konuşmalar onlar öyle ya en son eski mahallede kabga eden komşular böyle konuşuyordu. Ahh seviye ahh..

Sıcak gelişme: İzmir'in Bayındır ilçesinde AKP'nin itirazı sonucu yeniden sayılan oylar neticesinde 124 oy farkla CHP kazanmıştır.

Gerçekten mi dur bakalım açıklansın resmi olsun. YA bu adam çok emin kendinden kesin birşeyler karıştırdı yanii yaptı yapacağını. Bakalım neler olacak ya ilçe merkezinin ve ysk nın itirazı kabul etmeyeceğini ya da yetişmeyeceğini düşünüyor ya da bir durumlar yaptı. Off bakalım neler olacak. Ne olursa olsun Gökçek için halk çalışmıyor ama Mansur Yavaş için Ankara'nın gençleri ayakta uykusuz savaşıyor sanırım bunu çekemiyor Gökçek bey..

Muharrem İnce Yalova yı aldıktan sonra şimdide İstanbul Üsküdar da
Üsküdar da sayım olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…