- Konu Sahibi Sea Alessia
-
Merhaba Serapolsun,uzak olsun ama 55 hedefin olsun zayıflık her zaman iyidir
Yaşının gereği olması gerekseni kıskanıyor olabilir ama inan ki bir çocuk hayatına çok şey katar :)hayırlısı olsun! daha önce bahsetmiştim,ben 28 yaşında anne oldum...hatta çocuk hiç düşünmüyordum,yapamam,bakamam diyordum...ama oğlum doğduktan sonra aile olduğumuz anladım..oğlum dan önce daha çok flört havasındaydı evliliğimiz eğer sen de istiyorsun,Rabbim hayırlı bir evlat versin inşallah
Doğru diyorsun:)bayramdan sonra daha düzenli girerim inşAllahhep birlikte zayıflayacağız :)
Sana da afiyet olsun,Allah kabul etsin
Sevgiler
Merhaba günlük:)
Geldik 94.güne...77 kilo ile başladım,hala 77 kiloyum...
Elbete şeytanın bacağını kıracağım
Sahurda yediklerim:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 domates
Bugün iftarda :1/2 kase mercimek çorbası,menemen veya yeşil fasulye,çoban salatası...
Dün yeşil fasulye salatası yaptım,evdekiler çok beğendi:
yeşil fasulyeyi haşladım...küçük küçük kestim...soğuduğunda içinde mayonez,tuz ve ezilmiş sarımsak ekledim...
çok hafif ve lezzetli bir salata oldu :)
Merhaba canımDoğru söylüyorsun, 55 iyidir
Yaşımla alakalı sanırım. Eşimin hiç kıskançlık huyu yok Allah' a şükürAmin canım. Allah bağışlasın evladını. Benim gözümde büyüyor. Özgürlüğe bu kadar alışınca Flört de fena değil bence
İnşaallah canımAmin..
Menüler güzel olmuş, afiyet olsun.
Salata tarifi oldukça güzel. Eminim lezzetli olmuştur. Deneyeceğim. Biz taze börülceyi sarımsak, limon ve zeytinyağı ile yaparız. Taze fasulye de eminim güzel olmuştur, ellerine sağlık arkadaşım
Sevgiler
89'dan 77'lere nasıl geldin? MAŞALLAH , bi bu kadar daha gider İNŞALLAH
Merhaba Serap
Olabilir...Evlat için bir anne her şeye katlanırbende bir çok şeye asla yapmam dedim ama öyle bir yapıyorum ki ben ay burcuyum,bende özgürlüğüme çok düşkünüm tabii ki flört fena değil:) Allah razı olsun
Ben börülce hiç yemedim:44:ama eminim ki ki lezzetli olur:)bir arada alıp denemek lazım
Benden de sevgiler
Hayırlı cumalar olsun...
Sahur:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 çatal patates salatası,2 parça karpuz
İftar:z.yağlı yeşil fasulye,tavuk eti,çoban salata..biraz cacık da olabilir
Ara:yoğurt...
Spor:1,5 saat yürüyüş yapacağım...aslında Jillian ile çalışmalıyım ama...artık bayram dan sonra başlarım inşallah :)
Merhaba Dallidacım
Haklısın, insan her şeyi yapar evladı için.
Amin..
Harika gidiyorsun. Tebrik ederim seni. Benden umut yokEşime eve tatlı getirme dedim. İyi, hoş ,güzel o da getirmiyor. Ama elimize bir kavanoz çikolata aldık bu kez pideye sürüp yemeye başladık. İyi ki tatlı gelmedi eve
Sen kendini kurtar arkadaşım
Pazartesi görüşürüz inşaallah, Allah' a emanet ol canım
Sahur:2 haşlanmış yumurta,4 zeytin,1 kk peynir,1 domates...
İftar:1/2 kase şehriye çorbası,tavuk eti,yeşil fasulye..biraz da turşu...
Kaçamak:4 kare çikolata..
Spor:1 saat yürüyüş...
harika,çok güzel.bana göre imkansız.ekmek olmadan olmuyor
Geçmiş olsun canım,kilo konusunu kafana takma,ödemdir.Fazla çıktıktan 1-2 gün sonra kilo veriliyor,tartıl bakalım.Merhaba günlük:)
Galiba 78 kilo oldum:)
Sahur:1 kase yoğurt,2 kayısı,3 çk yulaf ezmesi...1 tk keten tohumu
İftar.şehriyeli çorbası,menemen,yoğurt...salataya bir süre ara vermek zorundayım çünkü çok şişkinlik yapıyor...domatesin asidi midemi çok yakıyor
1,5 saat yürümeye çalısacağım:)
teşekkür ederim.
Bir şey değil:)ama gerçekten Karatay kahvaltısı çok tok tutuyor :)bir kere denemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum :)
Ben dün akşam oğlumla birlikte 1 pide yedikbenim payıma düşen yarım pideyi mideme nasıl indirebildim diye hala düşünüyorum....
Sevgiler
Galiba 78 kilo oldum:)
Sahur:1 kase yoğurt,2 kayısı,3 çk yulaf ezmesi...1 tk keten tohumu
İftar.şehriyeli çorbası,menemen,yoğurt...salataya bir süre ara vermek zorundayım çünkü çok şişkinlik yapıyor...domatesin asidi midemi çok yakıyor
1,5 saat yürümeye çalısacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?