• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

Merhaba tatlım,ben İstanbulda oturuyorum.Dışarda hava güzel,ama benim havam güzel değil:34:11 gün önce rahimdeki poliplerimi aldırdım,daha yeni yeni iyileşmeye başladım...bugün ilk defa sancı çekmeden 40 dakika yürüyebildim:32:ama sen doğru diyorsun,harekette bereket var:16::16:sen nasıl oldun bu arada?:16::16:

Rabbim şifalar versin canım
inş biran önce iyileşirsin
canım seraptan haber var mı ?

peki bu kefiri nerden bulcaz canım...

ayrıca ödem atmak için önerebileceğin bişey varmı banada

canim mrb odem atmak icin sabahlari ac karnina birkac dal maydanozu kaynamis suya atip 5 dk kaynatip iciyorsun miktari fazla olmayacak ama 10 15 dal ve 15 gunden fazla yapmayacaksin ayni sekilde orta boy sogani kabuklariyla 5 dk kaynatip iciyorsun sogan ayni zamanda yumurtalik rahim kistlerini de yok ediyormus 2 haftayi gecmesin ama istersen bir arastir bu arada aksamlari da yemekten once sogani yapiyorsun

Merhaba sağlıklı beslenme nasıl gidiyor? Yürüyüşlere de başlamışsınn..Sevindim.:16:

Merhaba sağlıklı beslenme nasıl gidiyor? Yürüyüşlere de başlamışsınn..Sevindim.:16:

Merhaba canım,iyi gidiyor:nazar::nazar:teşekkürler:16::16:ben takıma geri döndüm,hem burda,hem ordaki arkadaşları takip etmek zor geldi..bir seçim yapmalıydım ve yaptım:16::16:ama ben kendi diyetimi yapıyorum,arkadaşlar da mevsimlerden....devam ediyorlar.Sevgiler:16::16::16:

Günaydın günlük:)
Kahvaltım:3 dilim labneli etimek,salata ,yeşilik
Ara:6 fındık,1 elma
Öğlen:z.yağlı patlıcan yemeği,z.yağlı salata,yoğurt,biraz et...
Dışarda 1 saat yürüyüş yapacam+Jillian ile 30 dayıs programı başlarım(bugün 1.level den başlarım)
Sonra görüşürüz:)

Merhaba sevgili günlük:)galiba yarın sana geri dönüyorum:)dört gündür yaramazlık yapıyorum,sürekli tatlı yiyorum,buna bi'dur demek lazım:)geçen hafta 76,5 kiloydum,bu kadar kaçamaktan sonra muhtemelen gene 77kilo oldum:(
Olsun,zararın nerden dönersem kardır....yarın bismillah deyip,devam edeceğim $39293283[1].gif

Günaydın:16:günaydın:16:işte,dün söylediğim gibi burdayım:nazar::nazar:
Birazdan kahvaltımı yapacağım:56:
Dört gündür x sebeplerden dolayı o kadar çok yemişim ki midem ağrıyor:9:
Bugün hava da çok güzel:nazar:bulutlu günleri hiiiiiç sevmiyorum:44:
Sonra görüşürüz:34::34:

Eveeet,öğle yemeğim:
:56:1 bardak süt,4 yk yulaf,1 elma rendesi,3 yk nar,1 tk tarçın(sütü yulafla ve tarçınla pişirdim,tarçini ve narı ekledim)
:56:ara:1 elma,5 fındık
Şimdi yürüyüş zamanı...hava güzel,dışarda çıkıp yürüyeceğim:34:diyetime biraz zor adapte oldum,ama olacak:27::27:birdaha 77 kilo olmayacağım:20::20:yarın tartılmayacağım çunkü moralim bozulmasını istemiyorum:34::33:

canım inşallah istediğimiz kilolara ineceğiz 69dan sonra hedefini düşürek istiyormusun sennn

canım inşallah istediğimiz kilolara ineceğiz 69dan sonra hedefini düşürek istiyormusun sennn

Günaydın Melikecim,evet istiyorum,ama önce 70 leri göreyim....geçen cumartesiden beri hep tatlı şeyleri yiyorum ve bu bana +2 kilo olarak geri döndü:19::19:bu yüzden bu kilolar yerleşmeden vermem lazım ve bugün itibariyle isveç diyetine başlıyorum..

Merhaba sevgili günlük...bugünden itibaren 13 günlük isveç diyeti uygulayacağım:)1 hafta yaptığım kaçamakların sonucu bana +2 kilo olarak geri döndü ve bu kilolar yerleşmeden vermem lazım...isveç diyeti bi'bitsin,sonra Karatay-alkali diyetlerinin karışımı uygulayacağım...o nasıl olacaksa:44:
sabah:kahve
öğlen:2 yumurta,400 gr haşlanmış ıspanak,1 domates
akşam:200 gr dana eti,z.yağlı limonlu yeşilsalata
1 saat kadar yürüdüm...bol su içmeye çalışıyorum:34:

Merhaba günlük:)bugün diyetimin 2.günüm ve düne göre daha rahatım,çok şükür:)
Sabah:1 kahve-büyük boy
Öğlen:200 gr tavuk jambon,1 yoğurt
Akşam:200 gr dana eti,z.yağlı yeşil salata...
Bu arada 1 saat yürüdüm,9 u bir arada çayı içiyorum,bol su...
Yarın ola...hayır ola:)dün başım çok ağrıdı,bugün daha iyiyim.)

Evet sevgili günlük:)bugün diyetimin 3.günü..inşAllah 13 günü tamamlarım ve beni mutlu edecek sonuçlar elde ederim:)

Merhaba günlük,bugün 4.günüm:)
Sabah tartıldım,76.9 kilo geliyorum:)çok mutluyum,geçen hafta aldığım kiloları yerleşmeden gönderiyorum galiba:9:cuma günü tartilacağıım tekrar:34:ah,şu duygusal açlıkla baş edebilsem....

Merhaba günlük:)bugün 5.günüm ve tek kaçamağım 1 elma!aferin bana:)geride 8 gün kaldı:)süper,bugün da özel günümdeyim...bitene kadar diyetim de bitiyor ve elde ne var göreceğim:)...:35:

Back
X