• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Ben şöyle düşündüm bu yılbaşı sepeti için ben teşekkür mesajı atmamıştım
“Selamlar, aradan zaman geçti biliyorum ama ne zaman ofiste yılbaşı sepetinden bir şey görsem 'bizzat bir teşekkür edemedim' diye geçiyordu aklımdan. Yoğunluktan biraz gecikti ama gerçekten çok nazik ve ince bir jestti, tekrar teşekkür etmek istedim. Bugün ben de çalışıyorum, umarım sizin taraf da çok yorucu geçmez, şimdiden kolay gelsin”
Bunu yapay zekaya yazdırdım ama bu minvalde gitsem olur mu

Ne olur bunu da yapma.

Hanımlar, şunu anlamanız lazım. Erkeklerin zekası ve ilgi periyodu Golden retriever köpek yavruları kadardır. Böyle uzun uzun mesajları yazıyorsunuz ya OKUMUYORLAR. Yarısında zeka bitti zaten.

Ne kavga ne de flört için uzun uzun yazmayın.

Hele ki flört edecekseniz ve amacınız bir kahveye çıkmaksa arka kapıdan dolanıp ön kapıya çıkmasını bekleyeceğiniz mesajlar atmayın. Ya hayvan gibi "beni mesaiden sonra gel al da kahve içelim." yazın ya da bu kadarına cesaretiniz yoksa "kahve içsem güzel olurdu gibi kıs imalarda bulunun.

Şubat ortasında yılbaşı pakedi için teşekkür etmek nedir? Oldu olacak Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürle başkayın.

Erkekleri anlamanızin alta görsel bırakıyorum:

Golden puppy

Ne olur bunu da yapma.

Hanımlar, şunu anlamanız lazım. Erkeklerin zekası ve ilgi periyodu Golden retriever köpek yavruları kadardır. Böyle uzun uzun mesajları yazıyorsunuz ya OKUMUYORLAR. Yarısında zeka bitti zaten.

Hele ki flört edecekseniz ve amacınız bir kahveye çıkmaksa arka kapıdan dolanıp ön kapıya çıkmasını bekleyeceğiniz mesajlar atmayın. Ya hayvan gibi "beni mesaiden sonra gel al da kahve içelim." yazın ya da bu kadarına cesaretiniz yoksa "kahve içsem güzel olurdu gibi kıs imalarda bulunun.

Şubat ortasında yılbaşı pakedi için teşekkür etmek nedir? Oldu olacak Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürle başkayın.

Golden puppy
Kahkaha attım ahahajapsjsjsjsjsjsjshshhs
Tamam bodoslama giricem reddedilirsem siz teselli verirsiniz😁

İster bodoslama sorun isterseniz de yem atın ama sakın sakın uzun cümleler, açıklamalar yapmayın.
Ben de merakla bekliyorum sonucu :)

Ne olur bunu da yapma.

Golden puppy

Erkekler hakkında tam anlamıyla katıldığım tespit gibi tespit 😁

Eğer yan yana geleceksiniz onu ilgi alanı olan bir konu açın konu hakkında konuştuktan sonra seninle konuşmak keyifliydi, bakış açın hoşuma gitti diyebilirsiniz. İlgisi varsa adım atar. Birde ona direkt ismi ile hitap edin x bey demek yok.

Eğer yan yana geleceksiniz onu ilgi alanı olan bir konu açın konu hakkında konuştuktan sonra seninle konuşmak keyifliydi, bakış açın hoşuma gitti diyebilirsiniz. İlgisi varsa adım atar. Birde ona direkt ismi ile hitap edin x bey demek yok.
Maalesef yok senede bir falan yanyana geliyoruz ama ortağı(evli) yokladı ağzımı iki seferdir park yeriniz güzel olsa gelirim gibisinden. Ben de aramızı yapıyor diye düşündüm işte

Maalesef yok senede bir falan yanyana geliyoruz ama ortağı(evli) yokladı ağzımı iki seferdir park yeriniz güzel olsa gelirim gibisinden. Ben de aramızı yapıyor diye düşündüm işte

O zaman sosyal medya, onu ilgili olduğu bir konu yada sizin sorun yaşadığınız ama çözemediğiniz bir konu gibi gösterip mesajla fikrini sorabilir sonra üstü kapalı adım atabilirsiniz bence

@Sigrid in yazdığından başka bir şey yazma sakın. Uzun uzun hayatta okumazlar bu yaştan sonra ben bile okumuyorum artık :D

Kızlar atmadım çok gerginim ya işle ilgili aradım o kadar resmi konuşuyor ki cesaretimi kırıyor:KK43:

Yine deneme mesajları yapıyorum döşeyerek of kısa yazmayı beceremiyorum🤣
Net bodosloma direk yaz. Gönder gitsin. Sonra kendi kendine tepinirsin falan biraz. Ne yaptım diye pişmanlık. O bekleme anı🤣 en azından aklından çıkmış olacak öyle düşün. Adama ahlaksız teklif yapmayacaksın ki altı üstü kahve😁

@Sigrid e katılıyorum. Erkeklere adım atarken de aslında adım atıyor gibi değil de adımı ona attıracak bir mesaj yazmalısın.
Mesela biz eşimle arkadaş ortamında tanıştık. Sosyal medyadan ekleştik. Hoşlanıyorum ama adamda adım yok. Bir yine ortamda denk geldiğimizde şu filme gitmeyi de çok istiyorum ama herkes sıkıcı olur diye gitmek istemedi dedim. Laf arasında gibi. Ertesi gün mesaj atıp beraber gidelim mi dedi. Hala bana o adım attı sanır ama o sinemadan sonra ilerledik biz.
Kahve konusu açıp teklif beklemek en akıllıcası

@Sigrid e katılıyorum. Erkeklere adım atarken de aslında adım atıyor gibi değil de adımı ona attıracak bir mesaj yazmalısın.
Mesela biz eşimle arkadaş ortamında tanıştık. Sosyal medyadan ekleştik. Hoşlanıyorum ama adamda adım yok. Bir yine ortamda denk geldiğimizde şu filme gitmeyi de çok istiyorum ama herkes sıkıcı olur diye gitmek istemedi dedim. Laf arasında gibi. Ertesi gün mesaj atıp beraber gidelim mi dedi. Hala bana o adım attı sanır ama o sinemadan sonra ilerledik biz.
Kahve konusu açıp teklif beklemek en akıllıcası

bi de direkt olurken dozunu da çok iyi ayarlamak lazım. eşimle flört etmeye başlamadan önce sosyal medyadan en azından 5 sene sohbet ettik birbirimizin kim olduğunu bilmeden. ilk buluşmamızdan iki yıl önce hayvan gibi büyük harflerle "ARTIK FLÖRT ETMELİYİZ" yazmışım adama. bunu şakalı, komikli ortamda yazdım ve aslında flört etmekten ziyade rahatsızlık vermek amacıyla yazmıştım. o da hiç ciddiye almamış maşallah. yani direkt olmaya çalışırken ciddiye alınmama ihtimaliniz var.
ne zaman ki "hadi, gidelim de iki bira içelim" dediğimde ciddiye aldı.

Back
X