• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Kızlar yazdııı
Bayılacaktım
“ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
Sevgilisi mi var derkeenn
Kim bıçaklıcak? bence sevgilisinin olduğunu ima ediyor. Hani böyle Bi günde çalışıyorum hayatım tehlikede falan demek istiyor. Ben mi yanlış anladım ?

Kim bıçaklıcak? bence sevgilisinin olduğunu ima ediyor. Hani böyle Bi günde çalışıyorum hayatım tehlikede falan demek istiyor. Ben mi yanlış anladım ?
Ben de sevgilisi var diye anladım ama buradakiler öyle demiyor nasıl öğrenebilirim direkt mi sorayım

Ben de sevgilisi var diye anladım ama buradakiler öyle demiyor nasıl öğrenebilirim direkt mi sorayım
bence olduğunu kastetmiş. çok karışık yazmış yanlış da anlamış olabilirim ama sanki açıkça söylemeye çekinmiş lafı dolandırarak söylemiş gibi. nasıl sorulur ki bilemedim.

Evet onu gördüm. ama evet işler çok yoğun derse sevgilisi olduğunu nasıl anlayacağım
şeyden gir. kız arkadaşınız çok anlayışlı bugün çalışabiliyorsunux, ya da kızmakta haklı gibi. ama biri bunu düzgün Bi cümleyle yazsın çok ağız yoklama belli olmadan 😂😂

şeyden gir. kız arkadaşınız çok anlayışlı bugün çalışabiliyorsunux, ya da kızmakta haklı gibi. ama biri bunu düzgün Bi cümleyle yazsın çok ağız yoklama belli olmadan 😂😂
Aman yenge kızmasın of aynısı🙈

Ya da aaa kız arkadaşınız mı var Ay şimdi kendimi daha da suçlu hissettim böyle Bi günde benim yüzümden çalışmak zorunda kaldınız gibi 🥹🥹... emojilerle falan umursamaz görün. 😛

Sen kahve teklifi yapmadınmı zaten ne yazmıştınki ilk mesajda @Lady Mary

Ya da aaa kız arkadaşınız mı var Ay şimdi kendimi daha da suçlu hissettim böyle Bi günde benim yüzümden çalışmak zorunda kaldınız gibi 🥹🥹... emojilerle falan umursamaz görün. 😛
Ay hayır emoji koyunca umursamaz olunmuyor böyle yazmayın sakın

Evet onu gördüm. ama evet işler çok yoğun derse sevgilisi olduğunu nasıl anlayacağım
Adamın yazın tarzı çok itici ya. Ne dediği de anlaşılmıyor. Konudaki adam birden gözümde değişti bi değişik oldu 😁

Back
X