• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Evet ama ben dünyanın en duygularını göstermeyen insanıyım. bütün sevgililerim de bana adım atmadan önce onlardan hoşlandığımmdan %100 emin olana kadar beklediklerini bana itiraf ettiler
Yok öyle birşey yok.beğenen kafaya takan adam küfür kıyamet gitsen de geliyor, kapıdan kovsan bacadan tekrar geliyor.bu işten birşey çıkmaz bence.bazi insanların sosyal ilişki anlayışı biraz farklı olabiliyor.yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebiliyor.

Ne olur bunu da yapma.

Hanımlar, şunu anlamanız lazım. Erkeklerin zekası ve ilgi periyodu Golden retriever köpek yavruları kadardır. Böyle uzun uzun mesajları yazıyorsunuz ya OKUMUYORLAR. Yarısında zeka bitti zaten.

Ne kavga ne de flört için uzun uzun yazmayın.

Hele ki flört edecekseniz ve amacınız bir kahveye çıkmaksa arka kapıdan dolanıp ön kapıya çıkmasını bekleyeceğiniz mesajlar atmayın. Ya hayvan gibi "beni mesaiden sonra gel al da kahve içelim." yazın ya da bu kadarına cesaretiniz yoksa "kahve içsem güzel olurdu gibi kıs imalarda bulunun.

Şubat ortasında yılbaşı pakedi için teşekkür etmek nedir? Oldu olacak Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürle başkayın.

Erkekleri anlamanızin alta görsel bırakıyorum:

Golden puppy
Ben ne erkeklere denk geldim bir bilsen.adamlar günlerce destan yazıyordu.hem de yazılanları bir görsen öyle diplomatik öyle edebi.her insan bir değil.

Yok öyle birşey yok.beğenen kafaya takan adam küfür kıyamet gitsen de geliyor, kapıdan kovsan bacadan tekrar geliyor.bu işten birşey çıkmaz bence.bazi insanların sosyal ilişki anlayışı biraz farklı olabiliyor.yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebiliyor.
Ben bugüne kadar senin gibi düşünerek hiç adım atmadım ama atacağım ne olacaksa da olsun dünyanın sonu değil yaa ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Selam, biraz akıl almaya geldim

Çalıştığım yerin sevkiyatını yapan bir lojistik firması var, iki ortaklar. Biri aşırı konuşkan, sosyal, ortamı ısıtan tip çok çenesi düşük ve evli. Diğeri ise tam tersi; sakin, ağır, çok konuşmayan, biraz kendi halinde biri. biz firmayla yıllardır çalışıyoruz ama hep mail ve telefon üzerindeydi.

Daha sonra çenesi düşük olan bir kere bizi ziyarete geldi
Yılbaşında ise ikisi geldi.
ziyarete geldiklerinde diğer ortağı ilk kez gördüm ve enerjisi duruşu hoşuma gitti.
çok kibar konuşuyor ve yaşlarımız yakın, hayat tarzımız da.

Mesajlaşmalarımız genelde iş odaklı ama arada küçük şakalaşmalar oluyor. Konuşkan olan ortağı bazen “ikinizle ofisten cıkmama challenge yapalım” gibi laf atıyor ve bir noktada beni diğer adamla eşleştirir gibi bir dil kullanıyor. Ama bu gerçekten bir ima mi yoksa sadece muhabbet mi, emin değilim.
ben begendiğim kişiyi normal çalışan sanıyordm, şirketin büyük çoğunluğu onunmuş diğeri söyledi.
Ya da ben sigarayı bıraktım diyorum, ona bıraktırmaya çalışıyorum falan diye hep lafını açıyo.

Şimdi kafam karışık olan kısım şu:

böyle ağır erkekler net bir sinyal görmeden zaten adım atmaz mı?

Ya da ben isteğimi belli edeyim olursa olur olmazsa olmaz mı?

Zaten yılda bir yüz yüze gelmiyoruz

Siz olsanız küçük bir adım atar mıydınız?

Bir şey hissettim ve arkasından gidesim var

Adım atıp iyi ki diyen ya da pişman olan var mı

Gerçekten objektif dış göz lazım bana 😅
Erkeğin ağırı nadir istese yazar ama bence adın atabilirsiniz. Bir kahve içelim diyin ne olacak

Of WhatsApp’a girip girip duruyor ama yazmıyor çıldıracağım ya görüldü de yapmamış🙈🙈

İşte konuyu başında yazmıştım senede bir falan yüz yüze geliyoruz hep mail üzerinden iletişim.
Bir de ben Pas atıyorum ilgi belli ediyorum direkt davet etmiyorum ki
Utancak bişey yok ne olacak yazın gitsin evlenme teklif etmedinizya

Şuranın kahvesi çok güzelmiş denemek istiyorum sen de gelir misin diyin basitçe bence

Şu forumda ilişkiler ve erkekler üzerine en sözü dinlenmeyecek olan insanlardan birisin.
Flörtleşmekten ilişkiden ne anlıyorsun da gelmiş bir de akıl veriyorsun

Ayyyyy ilk dediğini yazdım
Cevap olarak
Benim daha önce ona söylediğimi bir lafı alıp (beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😁 demiş
En son bu mu mesaj? Tekrar yazdın mı

Bu defa tacize girer yalnız .Kadın da ufaktan sinyal verebilir bence.

Back
X