- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Pembepusula
-
Zaten çok az arkadaşım var. Galiba bu yüzdenBirinden birini seçmeniz gerek, hayallerinizi seçmişsiniz.
Dışarda kahve içmeyle kıyaslanmayacak hayalleriniz var.
Ama vakit geçirilecek arkadaş değilsiniz ne yazık ki :)
Ben her şeyden kısan biriyle plan yapmam açıkçası.
Zaten çok az arkadaşım var. Galiba bu yüzdenBirinden birini seçmeniz gerek, hayallerinizi seçmişsiniz.
Dışarda kahve içmeyle kıyaslanmayacak hayalleriniz var.
Ama vakit geçirilecek arkadaş değilsiniz ne yazık ki :)
Ben her şeyden kısan biriyle plan yapmam açıkçası.
İş yerinden üstlerimden biri. Aslında iş ilişkisi sadeceArkadaşınız ne düzeyde samimi sizinle bilmiyorum...Samimiyseniz espri yapmış gülün geçin çok takılmayın...Ben olsam gülerdim tabi samimi bir arkadaşımsa eğer...
Evet aynen o hesap valla :)
ayy Fenerbahce marinada bir kahvalti da abartilacak bir fiyat degil mesela. 25 26 liraydi. 95 tl.yi cok zengin olsam da vermem =)) evde de zaten her seyi hazirliyoruz 4 4luk.İstanbul'da denize karşı kahvaltı yapmak Harika bir fikir ben de çok seviyorum onu :) hah işte böyle olursa olur diğer türlü lüks bir yerde branch falan müsriflik gibi geliyor
Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim
Ama buna üzülmemeniz gerekir.Zaten çok az arkadaşım var. Galiba bu yüzden
Kız aklıma gelmedi onu demek kalakaldım. Kimse görmesin diye sildim hemen. Yorumu yapan erkek. Benim iş yerinde üstlerimden biri. Kötü bişey demek istemedim ama bunundemek keşke aklıma gelseydi o anCimri olan adam fille gezmez tatlım diye yapıştırdım keşke
Aynen yaaaa ama bi yandan da üzülüyorum. Dedikodu ve alay ve kıskançlık karışık sözlerle karşılaşmak biraz beni gerdiHayallerim var, size de tavsiye ederim, deyip geçiniz efendim. Kime ne paranızla ne yaptığınızdan. Dert etmeyin aynen devam.
Memur değilsiniz galiba :)Ayda bir kere dışarda kahvaltı yapmak ya da sinemaya gitmek sizi hayallerinizden uzaklaştırmaz, mesela ben sizin tam zıttınızım, her gün kahvaltıya gidelim deseler giderim yer içerim, 30 çift ayakkabı var dolapta hala da almak isterim , kıyafetin haddi hesabı yok, ev kredim var her ay ödediğim buna rağmen çok şükür maaşımdan artıyor bile , hatta az önce yaz tatili için Avrupa turuna baktım , bence aradaki dengeyi sağladığınızda her şey daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?