Adım pintiye çıktı kızlar :( bi akıl verin

Yanlışlıkla mesaj kısmına yazdım :)

Komple kapatıcam :) bi bitsin yeter ki
Teşekkürler tavsiyelerin için

Hayata bakış açınız herkesin farklı olduğu gibi, sizinde farklı.
E siz para harcamıyorsanız arkadaşlarınızda size harcamaz ısmarlamaz olur biter.
Ben eli çok açık bi insanımdır. Artık arkadaşıma bakıyorum cimri para harcamıyor. Takılmıyorum onunla.
Arkadaşlarınız da sizinle takılmaz, sizde onlarla takılmazsınız olur biter. Fotoğrafın altına yazılan yorum çok ayıp. Neden böyle birşey yazma gereği duyuyor. Uyarmanızda fayda var.

Siz pinti falan değilsiniz gayet normalsiniz boş boş para harcamak yerine ömürlük anılar biriktiriyorsunuz ne güzel işte. Sorsan o sürekli dışarda yemeğe içmeye eğlenmeye gidenlere paramız yok ki şunu yapsak bunu yapsak derler. Bu bir tercih meselesi şahsen ben sizin düşünce yapınızı destekliyorum.

Bende arkadas olmam diyenlerdenim ama sizi uzmek, ignelemek icin soylemedim. Evde de kendi kahvemi yapabilirim ama ogle arasinda okuldan uzaklasip dışarıda bi saat gecirmek bizi motive ediyor. Bu açıdan fikrimi soyledim. bende 95lira bi kahvaltiya vermem gidip 2 kilo et alirim daha iyi

Pinti olan ben değilim zaten , konu sahibi :)

Hayallerinizi bir kahve veya bir sinema engellemez sonuçta her zaman değil ayda yılda bir defa gitmenizi istiyor arkadaşlariniz. Bende tutumlu bir insanım ama arkadaşlarimla da vakit geçiririm. Ve her yapmak istediğimiz aktiviteye hayır diyen biriyle arkadaş olmak istemezdim. Bence çok sık olmasa da arada bir arkadaşlariniza da zaman ayirin eğer arkadasiniz olarak kalmasını istiyorsaniz

Ben paramı farklı değerlendiriyorum günübirlik yemek yerine biriktirip keyfime bakıyorum deyebilirsiniz.
Pintilik cimrilik değil bence de, biz de eşimle diyoruz yazın tatile cıkalım ,şimdiden para biriktirmeye başlayalım diye.

İyi de bu hayalleri gerçekleştirmek ıcın bıraz abartmışsın. Arada bir kahvaltıya da gıdebılırsın üstüne basına Arada kıyafette alabılırsin. Bencede pintisin tabi

Bence de pintilik değil sadece hayallerinize çok fazla güdülenmişsiniz, diğer şeyleri biraz aksatıyorsunuz ama ortada sorun yok bence. Sadece arada bir nadiren arkadaşlarınıza uyum sağlayabilirsiniz. Eşinizle gezip tozmanıza bayıldım keşke benimde eşim azıcık gezmeyi sevse İnşallah listenizi bitirebilirsiniz.

vazgecme hayallerinden tabi ki ama dengede tut cnm erteleyerek hayallerini gerceklestir ikisinden de olma
arkadas da onemli
bi de zaten "adi cikmis 9 a inmez 8e" diye bi laf varya o misal illa pinti demesinler doye de cok ugrasma ne yaparsan yap diyecektir bazilari...
ozellikle resmine yorum yapan kisi cok patavatsizlik yapmis ayip etmis ben olsam o yorumu silerdim herkes goruyo cunku o yorumu neticede
sen arkadaslarindan olma biraz gez ye ic onlarla da az vakit gecir yeter

ya supermis firsat.me ilk kez duyuyorum...
peki biraz bilgi verir misin mesrla kapida odeme yapiyolar mi biz kredi karti kullanmiyoruz da
bir dr illa ordan bisey alirken uyelik falan istiyor mu
dedigin site aliexpress gibi yurt disindan gelmiyor fimi Türkiye ici ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…