Affedemıyorum kendimi...

Alliswell1677

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.257
1.542
133
32
Yalova
4 yıllık evliyim. Hamileyken eşim beni bir doktorla aldattı. Başka şehirlerde ikiside bir oyunda tanışmışlar . Bedensel ihanet yok ama ihanetin her türlüsü aynı bence . Ve o doktor bunu biliyordu evli olduğunu hamıle olduğumu. Bir tek herseyden habersiz olan bendim. Birgün eşim benden soğuduğunu söyledi. Üzüldüm ve o hafta bebeğimi kaybettim. Bana bunu yapan okumuş , doktor olmuş bir hemcinsim. Ve herseye göğüs gererek evlendiğim eşim. Eşimi affettim. Ama onu affettiğim için kendimi affedemiyorum. Asla 2. Şans verilmemeli. Herşey inceldiği yerden kopmalı. Keşke bitirseydim diyorum. Çok ama çok pişmanım. Şimdi nasıl unuturum yaşananları bilmiyorum... destek lazım..

Siz bir şans vermişsiniz ama sanırım o kendini affettirememiş.Şans vermek sizin iradeniz tabiki bu hakkınızı kullanabilirsiniz.Bu süreçte eşiniz nasıl size karşı?
Eğer çabası varsa ve madem şans verdiniz, üstesinden gelemiyorsaniz bir uzmandan yardım alın.Ama eşiniz aynı tas aynı hamamsa ayrılma yoluna gidin derim.

Suan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.

Asla 3.kişiyi suçlamıyorum birtek. Onunla tanışıp onunla konuşan esımı suçluyorum. Kendimi suçluyorum kabullendıgım ıcın. Ama o kişi de bir bayan. Nasıl yapabildi. Nasıl insanlar böyle kötü olabiliyorlar.

Boşanma olmadan bunları unutmam mümkün değilse bosanıcam zaten. Ben yaşayamıyorum böyle kendimi yıpratıyorum anca.

Farklı bir versiyonunu yaşadım ve o kadınla bir şekilde yüzleştim. Bana dediği 'onları ben tek başıma yapmadım' oldu. Kadında suçlu ama eşiniz ondan kat kat suçlu. Kaldiramiyorsaniz davayı acar önünüze bakarsınız.

Eşinizin sadakatsizliğine çok güzel kılıf bulmuşsunuz Kendinizi kandırın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…