- Konu Sahibi Alliswell1677
-
Asla 3.kişiyi suçlamıyorum birtek. Onunla tanışıp onunla konuşan esımı suçluyorum. Kendimi suçluyorum kabullendıgım ıcın. Ama o kişi de bir bayan. Nasıl yapabildi. Nasıl insanlar böyle kötü olabiliyorlar.Günah keçisi neden hep üçüncü kişiler oluyor ikili ilişkiler de ?
Bu adam sizi tekrar aldatabilir
Veya siz bir gün sizi terk edebilir
Bunlara hazırlıklı olun
Yıllar geçse de unutamazsanız
Güven bitti mi ilişki de biter
Nasil ortaya cikti bu olayBoşanma olmadan bunları unutmam mümkün değilse bosanıcam zaten. Ben yaşayamıyorum böyle kendimi yıpratıyorum anca.
Farklı bir versiyonunu yaşadım ve o kadınla bir şekilde yüzleştim. Bana dediği 'onları ben tek başıma yapmadım' oldu. Kadında suçlu ama eşiniz ondan kat kat suçlu. Kaldiramiyorsaniz davayı acar önünüze bakarsınız.4 yıllık evliyim. Hamileyken eşim beni bir doktorla aldattı. Başka şehirlerde ikiside bir oyunda tanışmışlar . Bedensel ihanet yok ama ihanetin her türlüsü aynı bence . Ve o doktor bunu biliyordu evli olduğunu hamıle olduğumu. Bir tek herseyden habersiz olan bendim. Birgün eşim benden soğuduğunu söyledi. Üzüldüm ve o hafta bebeğimi kaybettim. Bana bunu yapan okumuş , doktor olmuş bir hemcinsim. Ve herseye göğüs gererek evlendiğim eşim. Eşimi affettim. Ama onu affettiğim için kendimi affedemiyorum. Asla 2. Şans verilmemeli. Herşey inceldiği yerden kopmalı. Keşke bitirseydim diyorum. Çok ama çok pişmanım. Şimdi nasıl unuturum yaşananları bilmiyorum... destek lazım..
İşin kötü yanı da o . Mesaj atmış eşime. Rüyamda gördüm vs diye. Eşimde tabi Mehmet diye kaydetmiş. Görünce şüphelendim numarayı başka sıtelerde aramaya başladım ve kız ismi çıktı.Nasil ogrendin? Cift terapisi deneyin.
Hiç birsey gizli kalmıyor. Rabbim büyük. Bir önceki mesajda yazdım.Nasil ortaya cikti bu olay
Siz ne yaptınız peki ?Farklı bir versiyonunu yaşadım ve o kadınla bir şekilde yüzleştim. Bana dediği 'onları ben tek başıma yapmadım' oldu. Kadında suçlu ama eşiniz ondan kat kat suçlu. Kaldiramiyorsaniz davayı acar önünüze bakarsınız.
Mesela ben bebeğim için üzülürken o onunla mesajlaşıp gülümsüyordu karşımda ..Bebeğimi kaybetmeme sebep olmuş birini asla affetmezdim..
Bence içinizdeki kızgınlık bu yüzden.
Eşinizin sadakatsizliğine çok güzel kılıf bulmuşsunuzSuan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?