- 15 Şubat 2013
- 26.084
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.695
- 798
- Konu Sahibi Alliswell1677
-
Eşinizden fazla Dr kadını suçlayıp durmuşsunuzAsla 3.kişiyi suçlamıyorum birtek. Onunla tanışıp onunla konuşan esımı suçluyorum. Kendimi suçluyorum kabullendıgım ıcın. Ama o kişi de bir bayan. Nasıl yapabildi. Nasıl insanlar böyle kötü olabiliyorlar.
Siz bence kendinizide affetmeye inandırmışsınız sadece başkalarından onay bekliyorsunuz ...Suan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.
4 yıllık evliyim. Hamileyken eşim beni bir doktorla aldattı. Başka şehirlerde ikiside bir oyunda tanışmışlar . Bedensel ihanet yok ama ihanetin her türlüsü aynı bence . Ve o doktor bunu biliyordu evli olduğunu hamıle olduğumu. Bir tek herseyden habersiz olan bendim. Birgün eşim benden soğuduğunu söyledi. Üzüldüm ve o hafta bebeğimi kaybettim. Bana bunu yapan okumuş , doktor olmuş bir hemcinsim. Ve herseye göğüs gererek evlendiğim eşim. Eşimi affettim. Ama onu affettiğim için kendimi affedemiyorum. Asla 2. Şans verilmemeli. Herşey inceldiği yerden kopmalı. Keşke bitirseydim diyorum. Çok ama çok pişmanım. Şimdi nasıl unuturum yaşananları bilmiyorum... destek lazım..
Malesef 3 harflilerle bile muhatap oldum ben yoksa asla ınanmazdım su zamana kadar. Ben eşime hep diyorum. Ne olursa olsun büyü veya değil sen bana bunu yaptın mı yaptın. Ama işte olayların akışları derken malesef boşanma iptal oldu. Dava açmıştık. Anlaşmalı yapalım dedi bana sadece cüzi miktar o da ilk çocuğumuza nafaka verip boşanacaktı. Öyle olunca davadan vazgeçtim ben çekişmeli açacaktım. Covid sebebiyle baya uzadı dosyamız kapanmadı o dönemdede tekrar deneme kararı aldık ama ben yapamıyorum ıhanetını kabul edemiyorum. Boşanmaksa boşanacağım fakat başka bir yol varmıdır başına gelen ne tür bir yol çizdi fikir almak istiyorum.Eşinizin sadakatsizliğine çok güzel kılıf bulmuşsunuzKendinizi kandırın böyle
Malesef ben evimde domuz yağları da buldum. 3 harflilerle de muhatap oldum. Kendim sahıt olmasam asla inanmazdım.İnançlı biriyim ancak o zaman hepimiz bazı şeyler yapıp şunun etkisindeydim desin bence bu durum kendini kandırmaktan başka bişey değil. Herşeyi geçtim bebeğinizi düşürmüşsünüz keşke affetmeseydiniz. Yani evlilik en sağlam yerinden sarsılmış.
İnançlı bir insanım ama gördüğünüz şeyler halüsinasyondan ibaret. Psikolojik destek almalısınız bir an önce. Ne yaparsanız yapın aldatıldığınızı unutamazsınız. Tek çözüm boşanmakMalesef 3 harflilerle bile muhatap oldum ben yoksa asla ınanmazdım su zamana kadar. Ben eşime hep diyorum. Ne olursa olsun büyü veya değil sen bana bunu yaptın mı yaptın. Ama işte olayların akışları derken malesef boşanma iptal oldu. Dava açmıştık. Anlaşmalı yapalım dedi bana sadece cüzi miktar o da ilk çocuğumuza nafaka verip boşanacaktı. Öyle olunca davadan vazgeçtim ben çekişmeli açacaktım. Covid sebebiyle baya uzadı dosyamız kapanmadı o dönemdede tekrar deneme kararı aldık ama ben yapamıyorum ıhanetını kabul edemiyorum. Boşanmaksa boşanacağım fakat başka bir yol varmıdır başına gelen ne tür bir yol çizdi fikir almak istiyorum.
Siz ayrıldınız mı?Farklı bir versiyonunu yaşadım ve o kadınla bir şekilde yüzleştim. Bana dediği 'onları ben tek başıma yapmadım' oldu. Kadında suçlu ama eşiniz ondan kat kat suçlu. Kaldiramiyorsaniz davayı acar önünüze bakarsınız.
Ben evli değildim. Tam evlenme arefesinde sebepsiz yere ayrılmıştık. Kurcalayinca sebebini öğrendimSiz ne yaptınız peki ?
Mesela ben bebeğim için üzülürken o onunla mesajlaşıp gülümsüyordu karşımda ..
Büyü vs konusu forumda yasakSuan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.
Mesajda. Öyle çok ıleri de gıtmemısler ama o bile zoruma gitti hemde çok.Kadınla yüz yüze görüşmüşler mi sadece sanalda mi kalmış?
O dönem olan konuşma. Sonrasında pişman oldu hatta suan bile pişman ama ben affedemiyorum şans verdiğim için kendimiSizden soğuduğunu söyleyen af bile dilemeyen bir adamla evliliği tek başına yürütmeye çalışıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?