Affedemıyorum kendimi...

Eşinizden fazla Dr kadını suçlayıp durmuşsunuz
"Bana bunu yapan okumuş , doktor olmuş bir hemcinsim" demişsiniz
Eşiniz aldatmış sizi ,size bunu yapan eşiniz
Kadın ahlaksız pisliğin teki,ona sözüm yok ama tüm iş eşinizde biter
O kadın olmazsa bu işi parayla yapan eskortlara gider aldatmak isteyen
Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım

Büyü yüzünden aldatma mı ?
Sizde buna inandınız mı ?

Siz bence kendinizide affetmeye inandırmışsınız sadece başkalarından onay bekliyorsunuz ...

İnançlı biriyim ancak o zaman hepimiz bazı şeyler yapıp şunun etkisindeydim desin bence bu durum kendini kandırmaktan başka bişey değil. Herşeyi geçtim bebeğinizi düşürmüşsünüz keşke affetmeseydiniz. Yani evlilik en sağlam yerinden sarsılmış.

Bebeğini kaybetmiş olman yeterli bı sebep bence kocandan vazgeçmek için kendinde bı uzman desteği almalısın

Eşinizin sadakatsizliğine çok güzel kılıf bulmuşsunuz Kendinizi kandırın böyle
Malesef 3 harflilerle bile muhatap oldum ben yoksa asla ınanmazdım su zamana kadar. Ben eşime hep diyorum. Ne olursa olsun büyü veya değil sen bana bunu yaptın mı yaptın. Ama işte olayların akışları derken malesef boşanma iptal oldu. Dava açmıştık. Anlaşmalı yapalım dedi bana sadece cüzi miktar o da ilk çocuğumuza nafaka verip boşanacaktı. Öyle olunca davadan vazgeçtim ben çekişmeli açacaktım. Covid sebebiyle baya uzadı dosyamız kapanmadı o dönemdede tekrar deneme kararı aldık ama ben yapamıyorum ıhanetını kabul edemiyorum. Boşanmaksa boşanacağım fakat başka bir yol varmıdır başına gelen ne tür bir yol çizdi fikir almak istiyorum.

Malesef ben evimde domuz yağları da buldum. 3 harflilerle de muhatap oldum. Kendim sahıt olmasam asla inanmazdım. malesef çok sarsıldık.. daha doğrusu olan birtek ben ve bebeğime oldu.

İnançlı bir insanım ama gördüğünüz şeyler halüsinasyondan ibaret. Psikolojik destek almalısınız bir an önce. Ne yaparsanız yapın aldatıldığınızı unutamazsınız. Tek çözüm boşanmak

Mesela ben bebeğim için üzülürken o onunla mesajlaşıp gülümsüyordu karşımda ..

Boşanın, bu adam insan değil

Eşşek olsa çocuğunu kaybetmiş anneye empati duyar eşiniz insan dahi değil. Kaldi ki kaybettiğiniz kendi de çocuğu

Bu adam yanınızda hiç olmamış zaten, en kötü günümde aldattı diyorsunuz. Eşiniz iğre bir hayat formu (insan diyemedim kusura bakmayın)

Büyü vs konusu forumda yasak

Çok üzüldüm dilerim ki kimse böyle bir ihanetle karşı karşıya kalmasın bende yaşamış biri olarak söylüyorum..Biz boşandık benim için herşey yolunda ve güzel ama kimseyi affetti diye onursuzlukla suçlayamam hatta affetmek bir çok kişiye göre kolay gibi görünsede bence boşanmaktan yeni bir hayat kurmaktan daha da zor çünkü asıl acı o ilişkinin içinde kalıp sürdürmekte.Bu şekilde devam etmen mümkün değil eşinde bahanesi ne olursa olsun böylesi bir duruma madem soktu evliliği oturmayacak kenarda birlikte bir çift terapisinden destek almanız gerekir bu sana açılan yara sadece senin derdin olmamalı eşin ile birlikte bu mücadeleyi verirseniz toparlanma olasılığı olur evliliğiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…