- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Af dilemedi zaten. Ben kendi içimde affedemiyorum. O bana karşı söylemediği için özür dilemesi gerektiğini düşünmüyorAdam affınızı istememiş ki siz niye böyle düşündünüz ? Karşı taraf bence bıkmış,saygı falan kalmamış.
Dünden beri kendime gelemiyorum.Hızla uzaklaş! Arkana bile bakma .
4 senedir ilk kez duydum. Kaldıramıyor isen bitir ama bi dusun nasıl bu raddeye geldim dedi.Affetmem. Affedecekseniz de, sürünmeli yoksa tekrar tekrar yaşayacaksınız. Şuan hayatımda geri dönsem asla affetmem. ( Ben bu küfrü duymadım ama başka küfürler eden bir adamla evliyim. 1 yıl ayrı yaşadık 1 aydır tekrar barıştık şimdilik etmiyor. )
4 senedir ilk kez duydum. Kaldıramıyor isen bitir ama bi dusun nasıl bu raddeye geldim dedi.
Bana etmediğini söylüyorSizemi dedi yoksa sizin yanınızda ortaya küfürmü etti .
Zor zamanlarında olan 4 yıllık sevgili ve benim yüzümden yolunda gitmeyen ilişki , ben kestirip atamazdım vallahi . Patlamış çocuk bence he demese iyimiş tabi .Bana etmediğini söylüyor
Siz zaten yoruldunuz , beklentileriniz karşılanmıyor , o istediğiniz çaba yok karşı tarafta.Merhaba,
4 yıla yaklaşmış ilişkinizde son zamanlar sizin yuzunuzden işler iyi gitmese ve neredeyse hergun tartışan bir çift haline gelmişseniz ve karşı tarafın annesi yakın zamanda bir ameliyata girecek, kendisi de stresli bir sınav dönemi geçirecek olsa size kavga esnasında ilk defa a. Koyayım diy e bir küfür etse ve refleks olarak söyledim sana söylemedim dese affeder misiniz ? Ve o kişi bunun için özür dilemedi.
Küfür ayrı bir tarafa kaldıramiyorsan bitir diyerek sizden çok kolay vazgeçtiği ortada değil mi?4 senedir ilk kez duydum. Kaldıramıyor isen bitir ama bi dusun nasıl bu raddeye geldim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?