Affeder miydiniz ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Merhaba,
4 yıla yaklaşmış ilişkinizde son zamanlar sizin yuzunuzden işler iyi gitmese ve neredeyse hergun tartışan bir çift haline gelmişseniz ve karşı tarafın annesi yakın zamanda bir ameliyata girecek, kendisi de stresli bir sınav dönemi geçirecek olsa size kavga esnasında ilk defa a. Koyayım diy e bir küfür etse ve refleks olarak söyledim sana söylemedim dese affeder misiniz ? Ve o kişi bunun için özür dilemedi.

Affetmem. Affedecekseniz de, sürünmeli yoksa tekrar tekrar yaşayacaksınız. Şuan hayatımda geri dönsem asla affetmem. ( Ben bu küfrü duymadım ama başka küfürler eden bir adamla evliyim. 1 yıl ayrı yaşadık 1 aydır tekrar barıştık şimdilik etmiyor. )

affedilmeyecek bir şey yok bence.sizin şahsınıza küfür etse özür bekleyebilirsiniz belki ama yine de affedilmeyecek bir şey değil bence bu söylediğiniz koşullarda.ama şahsınıza değil genel söylemiş zaten.bir de bu yüzde üstüne gidip olayı kopma noktasına getirmezdim.

4 senedir ilk kez duydum. Kaldıramıyor isen bitir ama bi dusun nasıl bu raddeye geldim dedi.

Sizin yaptiginiz hatalar neydi karsilikli saygi bitmis galiba. Bende 4yillik iliskimi bu sebeple yoruldum diyerrk bitirdim yakin zamanda. 2haftadir da biriyle gorusuyorum. Hoslaniyorum ama eskisi gibi olmuyor o birbirine alismislik hissi olmuyor hepsini dusunun ama uzun iliski oldugu icin heyecan bitmisti saygi tukenmisti suan gorustugum kisiyle cok heyecanlaniyorum

Siz zaten yoruldunuz , beklentileriniz karşılanmıyor , o istediğiniz çaba yok karşı tarafta.
O yüzden bitirmeye bahane arıyorsunuz.

Bu arada sizin hatalariniz yuzunden bu hale gelinmis ve kufuru size etmemis burda hatali olan sizsiniz gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…