Affeder miydiniz ?

Sevgiliyi geçtim hiç kimse bana o küfürü edemez. Ettiği anda hayatımdan şutlanır.

Herkesin hayatında birtakım sıkıntılı dönemler olabiliyor. Bu öküz gibi davranıp, hakaret etmesini geçerli kılmaz. Değerinizin farkında olun, böyle şeyleri kabul etmeyin.

Ayrıca her gün tartışan bir çift haline geldiyseniz o ilişkinin son kullanma tarihi geçmiş demektir, üzgünüm ama.

Küfür hos degil AMA adami catlatana kadar dirdir yapmak küfürdende beter. Kadin ve erkek icin gecerli.
kimse kusura bakmasin- virvirvirivirivirivir beynimin etini sömüren insana hem küfür ederim- küfürün en hasini sunup pesine birde terk ederim.
adam a. koyarim demis- evet ama sizde resmen psikolojik siddet uygulamissiniz.

Ortada ozur bile yokken ne affindan bahsediyorsunuz ki? Defolup gitsin hayatimdam derim yani. Net.

Bence dersini al ayrıl ,
Bazı tipler vardır karşındakini bezdirir ,sinirden çıldırır ,karşıdaki bi laf diyince tüm suç ona kalır,
Adamı rahat bırak ,bitir iyi gelmiyorsun belli kafasını toplasın ,
Sende davranışlarını gözden geçir

Şahsınıza söylendiyse yani senin amk şeklinde ise affetmeyin tabii ki. Benim ağzım aşırı bozuktur çok küfür ederim ama genele yani kamusal alana doğru ederim. en tepemin attığı kavgalarda bile sevgilime eşime arkadaşlarıma iş arkadaslarıma karşı küfür etmedim öyle ağzından kaçma diye birşey olmaz küfürbaz insanlarda bile. Eşim bana değil küfür gerizekalı aptal gibi laflar etse bile affetmem. Hakikaten bi kere yüz göz olundu mu sonu iyi gelmiyor

Bide adam onu konu sahibine dememis , ortaya demis
Ne kadar saygili kadinlarimiz var ya , yorumlari agzim acik okudum

Bide adam onu konu sahibine dememis , ortaya demis
Ne kadar saygili kadinlarimiz var ya , yorumlari agzim acik okudum

He ya, hepsi hemen tekmeyi basiyor...Adam artik ortayada küfür edemez. Küfür hoş değil tabiki ama konusahibinin adami tahriş etmesine çoğu birşey dememiş.
Zaten sevgilik döneminde catir catir aylarca kavga edebileni anlamıyorum. Neyi paylaşamıyorlar acaba...

Ooo reflexler zayıf desene reflexle söyleyen ilerde neler yapar neler söyler affetsen bile tavrını koy erkekler küfür edebiliyor ama bunu sana karşı alışkanlık haline getirmesin..

Aynen
Bende cok sinirlendigimde ortaya kufur ederim , kimsenin sahsina , yuzune etmem ama ortaya ederim

Ayrica bu konuda gercekten adamin hafifletici nedenleri cok fazla , konu sahibi zaten kendi soylemis benim yuzumden iliskimiz kotu diye , adamin annesi ameliyat olacak , belli ki zor gunlerden geciyor
Bu kadar dirdira dayanamayip ortaya kufur savurunca vur tekmeyi
Bence de ayrilsin konu sahibi , adam rahata kavusur

Stresli ve benim.yuzumden isler iyi.gitmiyorsa affederdim

Uzun süreli ilişkiyi bulmak ve doğru düzgün biriyle karşılaşmak günümüzde çok zor. Özür dilemese bile tavır koyardım soğuk davranırdım ama kavga çıkarmazdım. O da zaten devam etmesini istiyorsa bişeyler yapar. sırf bunun için 4 yıllık ilişkiden ayrılma. İşlerin iyi gitmemesi de senin yüzündenmiş.

Sürekli tartisiliyorsa ve böylesi bir küfüre gelmişse , nokta konulmalı, ilişki bitmiştir bana göre.

Saçmalık bana göre.
Küfür eden insan samimi, mutlu ve en önemlisi dürüsttür. Ha herbirşeyi araştıranlardansan, bunu da araştırdılar.

4 yıldır hiç bir kötü sözünü duymamışsın, sana saygısızlık yapmamış, sırf bunun için bitirme aşamasına mı geliniyor? Kendin söylüyorsun, sınavı var, annesi hasta, belki iş, belki çevre de eklenince, adam bunalıma girmiş ve kendini küfrederek rahatlatmış. Şiddete mi yönelmiş sanki? Siz çok hanım hanımsınız, hiç küfür duymadınız babanızdan -abinizden -kardeşibizden, belki akrabanızdan. Premmmmmsesler sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…