- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.626
- 798
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bitir o zaman. Seviyorsa affettirir kendini. Yalnız ikişkinizde sorunlar neden oluyor, kaynaklarına inip çözmelisiniz yoksa tartışma devam eder küfür devam eder.4 senedir ilk kez duydum. Kaldıramıyor isen bitir ama bi dusun nasıl bu raddeye geldim dedi.
Bide adam onu konu sahibine dememis , ortaya demisKüfür hos degil AMA adami catlatana kadar dirdir yapmak küfürdende beter. Kadin ve erkek icin gecerli.
kimse kusura bakmasin- virvirvirivirivirivir beynimin etini sömüren insana hem küfür ederim- küfürün en hasini sunup pesine birde terk ederim.
adam a. koyarim demis- evet ama sizde resmen psikolojik siddet uygulamissiniz.
Bide adam onu konu sahibine dememis , ortaya demis
Ne kadar saygili kadinlarimiz var ya , yorumlari agzim acik okudum
Ooo reflexler zayıf desene reflexle söyleyen ilerde neler yapar neler söyler affetsen bile tavrını koy erkekler küfür edebiliyor ama bunu sana karşı alışkanlık haline getirmesin..Merhaba,
4 yıla yaklaşmış ilişkinizde son zamanlar sizin yuzunuzden işler iyi gitmese ve neredeyse hergun tartışan bir çift haline gelmişseniz ve karşı tarafın annesi yakın zamanda bir ameliyata girecek, kendisi de stresli bir sınav dönemi geçirecek olsa size kavga esnasında ilk defa a. Koyayım diy e bir küfür etse ve refleks olarak söyledim sana söylemedim dese affeder misiniz ? Ve o kişi bunun için özür dilemedi.
AynenHe ya, hepsi hemen tekmeyi basiyor...Adam artik ortayada küfür edemez. Küfür hoş değil tabiki ama konusahibinin adami tahriş etmesine çoğu birşey dememiş.
Zaten sevgilik döneminde catir catir aylarca kavga edebileni anlamıyorum. Neyi paylaşamıyorlar acaba...
Stresli ve benim.yuzumden isler iyi.gitmiyorsa affederdimMerhaba,
4 yıla yaklaşmış ilişkinizde son zamanlar sizin yuzunuzden işler iyi gitmese ve neredeyse hergun tartışan bir çift haline gelmişseniz ve karşı tarafın annesi yakın zamanda bir ameliyata girecek, kendisi de stresli bir sınav dönemi geçirecek olsa size kavga esnasında ilk defa a. Koyayım diy e bir küfür etse ve refleks olarak söyledim sana söylemedim dese affeder misiniz ? Ve o kişi bunun için özür dilemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?