Yıllar evvel babamın msn konuşmalarını yakalamıştım. son zamanlarda annemle konuştuğum da hep kavgalı olduklarını ancak sebebinin bana söyleyebileceği bir durum olmadığını söylüyordu.Nasil ogrendin bunu
Annen ne yapmayi dusunuyor canimYıllar evvel babamın msn konuşmalarını yakalamıştım. son zamanlarda annemle konuştuğum da hep kavgalı olduklarını ancak sebebinin bana söyleyebileceği bir durum olmadığını söylüyordu.
Beynimde bir şimşek çaktı. Bende sordum.
Bilmiyorum. Boşan dedim. Neden bu kadar sene buna katlandın dedim..Ağladı sadeceAnnen ne yapmayi dusunuyor canim
Ben de düşünüyorum dk lardir tam anlamadim..ben anlamadim baban ne istemis, keton koseli galiba gece gece kafam basmadi canim
baban anneni baska erkekle ansil paylascak,tovbe tovbee
Nasıl birşeyi bu ya nasıl bir sapıklık nasıl ahlaksızlık peki anneniz niye boyun eğmiş
Annen nasıl boşanmamış bugüne kadar ?
Eğer anladığım şeyse boşanma sebebi ki bu..Şimdiye kadar çoktan bu evliliğin bitmesi gerekirdi..
Ben olayı idrak edemedim ya.Kafam çok dağınık,bir şey anladım ama çok kötü,konduramıyorum.
Hicbir sey anlamadim :s
ben anlamadim baban ne istemis, keton koseli galiba gece gece kafam basmadi canim
baban anneni baska erkekle ansil paylascak,tovbe tovbee
Eğer anladığım şeyse boşanma sebebi ki bu..Şimdiye kadar çoktan bu evliliğin bitmesi gerekirdi..
uçlu bisey diyolar omu yani
mubarek cuma gecesi insan dusununce bile garip oluyor ama hala anlayaamdim net oalrak
V
Ben de düşünüyorum dk lardir tam anlamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?