Bilmiyorum. Kızlar siz şoka girdiniz peki ben?Peki anneniz boyun egmis mi? Nasil böyle bi adamla evli kalabilmis ve hala kaliyor?
ne yaparsan yap ama bunu sakin asla kesinlikle esine bellie tme duymasinBu gece tek istediğim bu inan. Ama evliyim lorin. Gece yarısı arabaya atlayıp annemi almaya gitmemi açıklayacak bir şey bulamıyorum. Oraya vardığımda yapacaklarımdan emin olamıyorum.
Peki ne olacak boyle annen hic birsey soylemedi mi ne yapmayi dsunuyormusBu gece tek istediğim bu inan. Ama evliyim lorin. Gece yarısı arabaya atlayıp annemi almaya gitmemi açıklayacak bir şey bulamıyorum. Oraya vardığımda yapacaklarımdan emin olamıyorum.
Eğer yazdıklarımda bir kelime yalan varsa yemin ederim yarını görmek nasip olmasın.Sacma geldi bu yazdigin
Bir koca cocuklarinin annesine bunu teklif edecek de kadinda sadece evin icinde kocasiyla tartisacak oylemi
Sana tavsiye edebileceğim tek bişey var. Sakın bu konuyu dillendirme ve bu sebeple aralarına girme. Anne baba da olsa onların ilişkisi. Annenin yanında olduğunu ona destek olacağını ve sahip çıkacağını söyle, hissettir ama bırak kararını o versin.Bilmiyorum. Kızlar siz şoka girdiniz peki ben?
Stockholm sendromu mu dersin? Neyden korktuguna dair en ufak bir fikrim yok.
Cok zor bir durum babaniz bence hasta. Anneniz katlanmasin bundan sonra baska ne denir bilemiyorum cok uzuldum...
Siz neden annenizden hosnut degildiniz peki?
İnanılır gibi değil ...
Şimdi ne yapacaksınız peki ?
Allah güç , kuvvet , sabır versin
ne yaparsan yap ama bunu sakin asla kesinlikle esine bellie tme duymasin
babam annemi aldatmis de gerekiyorsa ( aldatmak masum kaldi valla benim gozumde senin deidginin yaninda ) sakin es degistirme falan diye ima bile etme, hayatinin hatasi olur bu
Arkadaşlar konu hızlı akıyor inanın okuyamıyorum.Peki ne olacak boyle annen hic birsey soylemedi mi ne yapmayi dsunuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?