• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annen nasil katlanmis buna, sabir tasi olsa çatlar
bende annyim çocuklarim için ölürüm ama bu olay bambaska
çaresizdi herhalde, yoksa boyle bi insan çekilmezki :(

Sacma geldi bu yazdigin
Bir koca cocuklarinin annesine bunu teklif edecek de kadinda sadece evin icinde kocasiyla tartisacak oylemi

Cok zor bir durum babaniz bence hasta. Anneniz katlanmasin bundan sonra baska ne denir bilemiyorum cok uzuldum...

İnanılır gibi değil ...
Şimdi ne yapacaksınız peki ?
Allah güç , kuvvet , sabır versin

Bu gece tek istediğim bu inan. Ama evliyim lorin. Gece yarısı arabaya atlayıp annemi almaya gitmemi açıklayacak bir şey bulamıyorum. Oraya vardığımda yapacaklarımdan emin olamıyorum.
ne yaparsan yap ama bunu sakin asla kesinlikle esine bellie tme duymasin
babam annemi aldatmis de gerekiyorsa ( aldatmak masum kaldi valla benim gozumde senin deidginin yaninda ) sakin es degistirme falan diye ima bile etme, hayatinin hatasi olur bu

Bu gece tek istediğim bu inan. Ama evliyim lorin. Gece yarısı arabaya atlayıp annemi almaya gitmemi açıklayacak bir şey bulamıyorum. Oraya vardığımda yapacaklarımdan emin olamıyorum.
Peki ne olacak boyle annen hic birsey soylemedi mi ne yapmayi dsunuyormus

Allah'ım anneni tez o adamdan kurtarsın ve böyle birşeyi düşmanıma bile yaşatmasın inşallah..

anneni acilen yanına al..kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

Birşeyler yazayım dedim ama ne yazacağımı sapittim..Allah yardımcınız olsun arkadaşım...Ne denir bende bilemedim...Neresinden tutsam elimde kalıyor konu....

Sacma geldi bu yazdigin
Bir koca cocuklarinin annesine bunu teklif edecek de kadinda sadece evin icinde kocasiyla tartisacak oylemi
Eğer yazdıklarımda bir kelime yalan varsa yemin ederim yarını görmek nasip olmasın.
Ben kalkıp burada ilgi çekmek için fake bir konu açıp gıyabında babama küfür ettirecek kadar ahlaksız değilim.
Sen nasıl inanmadıysan ben de inanamadım, ama olayı bu kulaklarımla duydum
Ben sordum ya.
Bu dunyada sapık yok mu sanıyorsunuz? İşte biri de benim babammış.
Annemin tutumunu açıklayacak psikolojik bilgim yok inanın.

Bilmiyorum. Kızlar siz şoka girdiniz peki ben?
Stockholm sendromu mu dersin? Neyden korktuguna dair en ufak bir fikrim yok.
Sana tavsiye edebileceğim tek bişey var. Sakın bu konuyu dillendirme ve bu sebeple aralarına girme. Anne baba da olsa onların ilişkisi. Annenin yanında olduğunu ona destek olacağını ve sahip çıkacağını söyle, hissettir ama bırak kararını o versin.

Bazen ilişkilerin dinamiği çok farklı oluyor. Sen babana bu konu yüzünden çatarken annen babanın tarafını tutabilir. O zaman sen ne olduğunu şaşırırsın. Sen kötü ilan edilirsin.

Alttan alta desteğini çık annene ama bunu göz önünde yapma.

nasil bi sapiklik hastalik bu bide gozu onunemi olacakmis
ben babani birakdim daha once duyduumu hatirlamiyorum bu svi bilmemne kelimesini sindirmeye çalisiyorum
bi yasima daha girdim daha neler duyacaz acaba

kiyametin yaklasma alameti falan herhalde bu olaylar

Allah yardimcin olsun elune.. annene de sabsir versin feraha cikarsin.. babana da hidayet diliyorum.. Rabbim hicbirimizi saptirmasin.. esine sakin soyleme bu durumu

Üzüldüm. Bazı insanlar özellikle video, hikaye takipçilerinde böyle sorunlar olabiliyor. Adam o kadar çok eş(!)ini paylaşan adam videosu izlemiştir ki artık ona bu sapıklık normal gelmeye başlamıştır. Geri dönüşü de olmaz. Sitede bir arkadaş vardı dedesinin "dede torun" videoları izlediğini sapıklıklarını anlatmıştı. Bir kere düşünmesi yeter. İyi dileklerde bulunmak isterdim ama üzgünüm. Yine de her şey gönlünüzce olsun.

Cok zor bir durum babaniz bence hasta. Anneniz katlanmasin bundan sonra baska ne denir bilemiyorum cok uzuldum...

Siz neden annenizden hosnut degildiniz peki?

İnanılır gibi değil ...
Şimdi ne yapacaksınız peki ?
Allah güç , kuvvet , sabır versin

ne yaparsan yap ama bunu sakin asla kesinlikle esine bellie tme duymasin
babam annemi aldatmis de gerekiyorsa ( aldatmak masum kaldi valla benim gozumde senin deidginin yaninda ) sakin es degistirme falan diye ima bile etme, hayatinin hatasi olur bu

Peki ne olacak boyle annen hic birsey soylemedi mi ne yapmayi dsunuyormus
Arkadaşlar konu hızlı akıyor inanın okuyamıyorum.
Aklıma sadece eger ayrılırsa bizi babamdan koruyamayacagındna korktugu geliyor.

Eger konunuz dogruysa babanizin nasil birsey oldugu u ogrendiniz halde annenizi hala onun yaninda bu sekilde birakmis olmaniz bencillik olmuyormu

şoktayım ilk okuduğumda anlamadım yorumlardan sonra ne oluyo yaaa dedim:KK57::KK57::KK57:

Back
X