• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çok iyiydim Faat. ufacık şeyleri dert ettiğim mini bir dünyam vardı.

Annemin psikolojisi nedir hiç bir fikrim yok. O evliliği neden sürdürdüğüne dair bir fikrim yok
Canim bir arkadas yazmis bende yazayim suan cok dertlisin biz sanal yardim ediyoruz omzunda aglamak istedigin biri olabilir o psikolojiyle sakin esine anlatma isterse esin melek olsun vallahi basina kalkar konu disi ama bu fikire suan ihtiyacin oldugunu dusunuyorum..

Yanlis anlamayin ama anneniz bunca sene gercektende bu istege karsi koya bilmis mi? Sonucta aklina koyan bi adam üstüne eziyet ettiyse, istedigini yaptiramazsa o birakirdi, ooofff gercekten özür dileyerek söylüyorum ama acaba anneniz boyun egmek zorunda kaldigi icinmi ayrilamiyor babanizdan, hani sonra babaniz herseyi onun üstüne atip iftira atar diye, arti iki kizi var elalem ne der derdi vs...
Bilmiyorum dilay. inan bilmiyorum.
Ya dediğin gibi ya da bari benimle uğraşsın , kzılara da sarmasın dedi.
Belki tek derdim bu olsun, nasıl olsa kabul etmiyorum dedi
belki sahip olduğu yaşamdan vazgeçmek istemedi.

Canim bir arkadas yazmis bende yazayim suan cok dertlisin biz sanal yardim ediyoruz omzunda aglamak istedigin biri olabilir o psikolojiyle sakin esine anlatma isterse esin melek olsun vallahi basina kalkar konu disi ama bu fikire suan ihtiyacin oldugunu dusunuyorum..
Başıma kakması bir tarafa, ben kalkıp babam boyle boyleymiş asla diyemem. Nasıl denir ki?
Ona anlatamam. Cevremde kimseye anlatamam.
Ama ağır geldi.
Size anlattım işte

cahilligin gozunu seveyim .. her haltida bilip ogrenmek hiç iyi bisey deilmis ..

Bilmiyorum dilay. inan bilmiyorum.
Ya dediğin gibi ya da bari benimle uğraşsın , kzılara da sarmasın dedi.
Belki tek derdim bu olsun, nasıl olsa kabul etmiyorum dedi
belki sahip olduğu yaşamdan vazgeçmek istemedi.
Offf cok zor bi durum, allah yardimciniz olsun...

Bir kadın vefat etmiş sevgiliden kıskanırken eşini, bir başka kadın gözü önünde
başka kadının kollarına veriyor sevdiği adamı sözde
ve çok zevkli, birbirine güvenen insanlar için sansürsüz ilişkiler için harika diye anlatıyor.

Adam da karısını başka herifin kollarında izleyebiliyor yaa.
Fantazi diyorlar buna!
Öküzün teki de ben bunu yaşadıktan sonra dedim ki meğer ben yaşamıyormuşum:KK57:

Edep, haya yoksunu insan doldu ortalık!
Evet hayvan bile yapmaz bu kadarını kimse kusura bakmasın.

Konu sahibi yazdıklarım seni üzsün istemem ama gerçekten midem çok bulandı.
Böyle insanların olduğu dünyaya çocuk getirme düşüncesi benim için korkunç şuan!

Bu düşüncelerle uyuyamazsın biliyorum.
Annen artık bu hayata katlanmaz umarım..

Bir kadın vefat etmiş sevgiliden kıskanırken eşini, bir başka kadın gözü önünde
başka kadının kollarına veriyor sevdiği adamı sözde
ve çok zevkli, birbirine güvenen insanlar için sansürsüz ilişkiler için harika diye anlatıyor.

Adam da karısını başka herifin kollarında izleyebiliyor yaa.
Fantazi diyorlar buna!
Öküzün teki de ben bunu yaşadıktan sonra dedim ki meğer ben yaşamıyormuşum:KK57:

Edep, haya yoksunu insan doldu ortalık!
Evet hayvan bile yapmaz bu kadarını kimse kusura bakmasın.

Konu sahibi yazdıklarım seni üzsün istemem ama gerçekten midem çok bulandı.
Böyle insanların olduğu dünyaya çocuk getirme düşüncesi benim için korkunç şuan!

Bu düşüncelerle uyuyamazsın biliyorum.
Annen artık bu hayata katlanmaz umarım..
Ölmeyi çok düşündüm, size kıyamadım dedi bana.
Faat ben ne yapacağım? İkisinide ben vursam? Birinin azabına son verip diğerininkini başlatsam?

diyecek bir şey bulamadım elune.
bir erkek eşini sahiplenmeli kıskanmalı yeteri kadar bunu anladım.
annenizin korkusunu da anlıyorum.her an acaba ben istemeden böyle bir duruma beni zorlar mı
bir gün çıkagelir mi diye hep paronayak olmuştur.
annene ve size sabır dilerim.
paranoyaklik bir kenara insanin kocam dedigi adam boyle bi teklifle gelse sesinden tipinden midem bulanir ayni ortamda nefes alinmazki

Tamam diyelimki pasif kalacaksın, bir müdahalen olmayacak ve annen gelmeyecek, bu durumda sen babanla yüzyüze gelmek istemeyeceksin ve yin bir şeyler anlaşılacak. Babanla eskisi gibi olmadığında bunun nedenini anlamayacak mı sence? Ortada gizli olan ve babandan soğuyabileceğin tek gerçek var. Gizli olan durum var.
Bunu baban anlayınca sence annene nasıl davranacak?
Eğer normal davranırım ve anlamaz diyorsan müdahale etme, ama normal davranamam diyorsan bir çözüm düşünmelisin. Çünkü bir gün moralin bozuk olur 2 gün hasta olursun, 3.sünde yine annenden sorulacak davranışının hesabı..

Tamam diyelimki pasif kalacaksın, bir müdahalen olmayacak ve annen gelmeyecek, bu durumda sen babanla yüzyüze gelmek istemeyeceksin ve yin bir şeyler anlaşılacak. Babanla eskisi gibi olmadığında bunun nedenini anlamayacak mı sence? Ortada gizli olan ve babandan soğuyabileceğin tek gerçek var. Gizli olan durum var.
Bunu baban anlayınca sence annene nasıl davranacak?
Eğer normal davranırım ve anlamaz diyorsan müdahale etme, ama normal davranamam diyorsan bir çözüm düşünmelisin. Çünkü bir gün moralin bozuk olur 2 gün hasta olursun, 3.sünde yine annenden sorulacak davranışının hesabı..
Poker suratı yapacagım mecbur.
Farkındayım davranışlarım değişirse ilk adres annem olacak. Olur da ağızından kaçırırsa dediğim gibi ailemiz dağılır.

Ölmeyi çok düşündüm, size kıyamadım dedi bana.
Faat ben ne yapacağım? İkisinide ben vursam? Birinin azabına son verip diğerininkini başlatsam?

Ay canım öyle şey mi olur?
Anneni alacaksın o evden. Biz büyüdük artık ben sana bakarım.
Çekmek zorunda değilsin diyeceksin.
Babanla da görüşmeyeceksin..
Gelmiyorsa annen kendi seçimi elbette ama bunu seçeceğini sanmıyorum..

Yaa eşinden bu şekilde gizlemek zor olacak ama önce annenle konuş.
Sonra hep kavga ediyorlardı zaten anneme artık büyüdük bizi düşünme dedim diye yüzeysel bir şey uydurursun.

Çok üzüldüm.. Umarım bu kötü günleri çabuk unutursunuz..

swinger mış.. yeni öğrendim ya neler varmış.. ben kocamı gözümden kıskanırken bir başkasıyla asla düşünemem insanlar nasıl bir mideye sahip aklım almıyo. allah korusun ya :(

senin konuna gelince de çok zor gerçekten kim bilirki annesiyle babası arasında geçen şeyleri şahsen benim ruhum duymaz duymadı da bu yaşa kadar bir falsoları bile olmadı ama neler çıkıyo işte of çok zor gerçekten :(
karışmasan daha iyi aslında, çocukları da olsan karı koca arasına girilmez. baban bildiğini öğrenirse kahrolur yani anneninde burnundan döker yani herşey mahvolur.
senin yapman gereken annene destek olmak sanırım daha fazlası yuva yıkar çünkü :(

swinger mış.. yeni öğrendim ya neler varmış.. ben kocamı gözümden kıskanırken bir başkasıyla asla düşünemem insanlar nasıl bir mideye sahip aklım almıyo. allah korusun ya :KK43:

senin konuna gelince de çok zor gerçekten kim bilirki annesiyle babası arasında geçen şeyleri şahsen benim ruhum duymaz duymadı da bu yaşa kadar bir falsoları bile olmadı ama neler çıkıyo işte of çok zor gerçekten :KK43:
karışmasan daha iyi aslında, çocukları da olsan karı koca arasına girilmez. baban bildiğini öğrenirse kahrolur yani anneninde burnundan döker yani herşey mahvolur.
senin yapman gereken annene destek olmak sanırım daha fazlası yuva yıkar çünkü :KK43:
Arkadasim ne yuvasi ya
Yuva nerde

Ay canım öyle şey mi olur?
Anneni alacaksın o evden. Biz büyüdük artık ben sana bakarım.
Çekmek zorunda değilsin diyeceksin.
Babanla da görüşmeyeceksin..
Gelmiyorsa annen kendi seçimi elbette ama bunu seçeceğini sanmıyorum..

Yaa eşinden bu şekilde gizlemek zor olacak ama önce annenle konuş.
Sonra hep kavga ediyorlardı zaten anneme artık büyüdük bizi düşünme dedim diye yüzeysel bir şey uydurursun.

Çok üzüldüm.. Umarım bu kötü günleri çabuk unutursunuz..
Bugün ona seçenekler sundum.
istersen yanıma gel bizimle yaşa.
yok olmaz diyorsan sana ev tutalım, maaşın var hayatını idame ettirirsin.
mal mülk mü diyorsun?; Bana evet de mahkemeye onun donunu bile alabileceğin kanıtlar sunayım.
İstersen o evde kal, istersen diğerine git, istersen hepsini sat. hayatını yaşa.
Boşandıktan sonra ne kadar güzel bir hayatın olacak düşündün mü hiç dedim
hiç düşünmedim ama bitti bu iş dedi. umutlandım bende...

swinger mış.. yeni öğrendim ya neler varmış.. ben kocamı gözümden kıskanırken bir başkasıyla asla düşünemem insanlar nasıl bir mideye sahip aklım almıyo. allah korusun ya :KK43:

senin konuna gelince de çok zor gerçekten kim bilirki annesiyle babası arasında geçen şeyleri şahsen benim ruhum duymaz duymadı da bu yaşa kadar bir falsoları bile olmadı ama neler çıkıyo işte of çok zor gerçekten :KK43:
senin yapman gereken annene destek olmak sanırım daha fazlası yuva yıkar çünkü :KK43:
Hangi yuvadan bahsediyorsun arkadaşım :cry:

Yuva yıkmak?
Karı koca arasına girilmez?

Konu sahibi arkadaşa bu sözler pek iyi gelmeyebilir...

Bugün ona seçenekler sundum.
istersen yanıma gel bizimle yaşa.
yok olmaz diyorsan sana ev tutalım, maaşın var hayatını idame ettirirsin.
mal mülk mü diyorsun?; Bana evet de mahkemeye onun donunu bile alabileceğin kanıtlar sunayım.
İstersen o evde kal, istersen diğerine git, istersen hepsini sat. hayatını yaşa.
Boşandıktan sonra ne kadar güzel bir hayatın olacak düşündün mü hiç dedim
hiç düşünmedim ama bitti bu iş dedi. umutlandım bende...

Bence doğru yolu seçecek.
Ayrı evde kendi düzeni olsun bence.
Siz sık sık ziyaret edersiniz.
Sana yakın bir yerde evi olursa kolay olur.

Buraya yaz gelişmeleri olur mu?
Ay içime çok büyük dert oldu yaa:KK14:

Böyle bir rezaletin varlığından konunuzu okuyunca haberdar oldum. Okumaz olsaydım!!!

Benim için yoruma kapalı bir durum. Allah yardımcınız olsun.

Back
X