• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar, eşimi evden yollamıştım.
Açıkcası sürekli neyin var diye sormasına tahammulum kalmamıştı. Anlatmamak için zor tuttum kendimi.
Şimdi aradı eve geliyormuş.
Yazamayabilirim. Yorum yapan, derdimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Hiçbirinizi tanımasamda yazdıklarınızla destek buldum.
Fırsat bulduğum ilk an geleceğim.

Bugün ona seçenekler sundum.
istersen yanıma gel bizimle yaşa.
yok olmaz diyorsan sana ev tutalım, maaşın var hayatını idame ettirirsin.
mal mülk mü diyorsun?; Bana evet de mahkemeye onun donunu bile alabileceğin kanıtlar sunayım.
İstersen o evde kal, istersen diğerine git, istersen hepsini sat. hayatını yaşa.
Boşandıktan sonra ne kadar güzel bir hayatın olacak düşündün mü hiç dedim
hiç düşünmedim ama bitti bu iş dedi. umutlandım bende...
e tamam daha ne, anneniz daha neyi bekliyor anlamadım ben.. katlanılır gibi değil bu bambaşka bir şey

verilen linke baktım ağzım açık kaldı :KK57: eşler bunu bildiğin meşrulaştırmış ve herkez onalıyoo:KK62:

Bencede çok iğrenç bişey ama bazı kişelerden duydum evli çiftler çoluklu çocuklu insanlar bunları yapanlar dışarda tanışıp otel odasında içip birbirlerinin eşlerini hallediyolar grup yanii.ben eşime böyle bişey söylesem boşar adam yaa;;)) kıyamet alametleri işte .

Yuva yıkmak?
Karı koca arasına girilmez?

Konu sahibi arkadaşa bu sözler pek iyi gelmeyebilir...

fikir beyan ediyoruz öyle değil mi ?
yuvasını yıkarsın demedim ayrıca sonuçta orası elune ninde yuvası orası bir nevi.
ekliyorum: annesinde bitiyo karar istese şimdiye kadr boşanırmış zaten dünkü olay değil bu. belki biraz daha destek bekliyodur bunuda zamanla artık ne diyim :(

Arkadaşlar, eşimi evden yollamıştım.
Açıkcası sürekli neyin var diye sormasına tahammulum kalmamıştı. Anlatmamak için zor tuttum kendimi.
Şimdi aradı eve geliyormuş.
Yazamayabilirim. Yorum yapan, derdimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Hiçbirinizi tanımasamda yazdıklarınızla destek buldum.
Fırsat bulduğum ilk an geleceğim.
eşinize anlatmayın olur mu, belki dertleşmek isteyeceksiniz ama bu durum ileride karşınıza çıkmasın, bahsetmeyin bence hiçbir şey

nasil bi igrençlik bu
homoseksulellik bile gozume masum geliyor su an, en azindan evliligin adini kirletmiyolar, kendi hallerinde zararsiz takiliyolar ..

Birbirine güvenen, sadık ve yalanla dolanla birbirini aldatmayan ve birbirini çok seven çiftlerin yaşayabileceği çok güzel bir şey. Ama tabi ki herkese göre değil. İlişkisi yeterince sağlam olmayan çiftlerin ilişkilerini sarsabilir. Biz yaşıyoruz ve çok mutluyuz ama herkes swing yaşasın demek doğru değil.Her şeyden önce aranızda her şeyi ama her şeyi sansürsüz bir şekilde baştan uzun uzun konuşmalısınız. İletişim çok önemli

Şu yorumu okuduktan sonra internette.
İzninizle kusmak istiyorum hanımlar..

Sanki duymuştum ben bunu..
Neyse, şuna ne demeli?

"Toplumumuzda çiftlerin yarısından fazlasının birbirini aldattığı günümüzde swingerler en azından dürüst insanlar. Birbirlerini gizli saklı aldatmıyorlar. Yalanlarla dolanlarla birbirlerini kandırmıyorlar. Ne yaşıyorlarsa birlikte yaşıyorlar. Eh, hayat arkadaşlığı da bu değil mi? İyi günde kötü günde ölene kadar birlikte..."

Hayat arkadaşlığı ne demekmiş bak bak, ne kadar da dürüst insanlar.
Acı acı güldüm bu hallerine. Ahlaksızlığı saygı duyulası bir şey gibi göstermeye çabalıyorlar resmen.

Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimi bilemedim...

esinen anlatirsan onune konma ihitmali % 1 0000000
bak o tuttugun babana bile guvenmekle hata yapmisin,esin dediginde elin oglu

Sanki duymuştum ben bunu..
Neyse, şuna ne demeli?

"Toplumumuzda çiftlerin yarısından fazlasının birbirini aldattığı günümüzde swingerler en azından dürüst insanlar. Birbirlerini gizli saklı aldatmıyorlar. Yalanlarla dolanlarla birbirlerini kandırmıyorlar. Ne yaşıyorlarsa birlikte yaşıyorlar. Eh, hayat arkadaşlığı da bu değil mi? İyi günde kötü günde ölene kadar birlikte..."

Hayat arkadaşlığı ne demekmiş bak bak, ne kadar da dürüst insanlar.
Acı acı güldüm bu hallerine. Ahlaksızlığı saygı duyulası bir şey gibi göstermeye çabalıyorlar resmen.

Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimi bilemedim...

Evet o yorum da ayrıca komik..
Daha doğrusu trajik..

Ben bunu duydum şuan ya aldatmak gözüme daha sempatik geldi valla.
En azından gizli yapıyor azıcık utanma duygusu var. Eşini milletin altına tepsi ile sunmuyor..
( Bunu yazdığıma inanamıyorum vay be!!)

Kokmuş çorap fantezisini bile anladım ama şu swinger denen sapıklığı anlamadım. Madem böylesin, evlenme be adam. Bu fanteziye(!) sahip kişiler sorunlu.

Bunu karısına teklif edebildiğine göre eş değiştiren bir grupla yakınlığı var babanın.
Öyle olmasa hadi değiştirelim deyince nereden bulacaklar.
Sanırım bu gruplar (eşler) bu durumu sapkınlık olarak değil fantezi olarak değerlendiriyorlardır.
Aldatmak bunun yanında çok masum kaldı gerçekten. Keşke anneni gayrı meşru fantezilerinin
dışında tutabilseydi.
Bu koşullara rağmen boşanma ruhsatını kullanmak istemediyse, annenin önceliği aile birliğinin devamı
olmuş ise saygı duymak lazım.

verilen linke baktım ağzım açık kaldı :KK57: eşler bunu bildiğin meşrulaştırmış ve herkez onalıyoo:KK62:
Herkes demeyelim arkadasim..
Onlar bildiğin sapik.. Hele bunu onaylayip yasayan kadınlar...
İçim kalkti gerçekten... Ordakilerin salladigini, bizim toplumumuzda boyle şeylerin olmadigini düşünmek istiyorum nedense?? :(

Ne yazsam,bilemedim.
Gebersin baban ve boyle lahanet insanlar.

İçim kalkti gerçekten... Ordakilerin salladigini, bizim toplumumuzda boyle şeylerin olmadigini düşünmek istiyorum nedense?? :KK43:

herkes derken orda yazan herkes dedim burdaki herkes demedim arkadaşım...şoktayım zaten toplumumuz nereye gidiyo

İçim kalkti gerçekten... Ordakilerin salladigini, bizim toplumumuzda boyle şeylerin olmadigini düşünmek istiyorum nedense?? :KK43:
Malesef gerçekler ve onlaran biri de benim eski bir arkadaşım ve eşi..

Artık bizim toplumumuzda da masumiyet, edep mumla aranıyor maalesef.
Çok acı ama gerçek..

Back
X