- 24 Kasım 2015
- 41
- 6
- 1
- Konu Sahibi karagulum0009
-
Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Ewet biz bi hata yaptık şeytana uyduk felan dioOpustugu kadin mi agliyor yuvani yikma diye
Kadını sikistirdim birde senden korktum ondan sana diyemedim diyoBen sok....
konu nasil oraya gitti
nasil itraf ettiler
adilere bak hele....opusmusler
iyyyy pislerrr
Sanslisin yine de...Kadını sikistirdim birde senden korktum ondan sana diyemedim diyo
Ben babamın derdindeyim babam duyarsa üzüntüden ölür bide damadim diye kredi çekip verdi ooooooffffffSanslisin yine de...
Ruhun bile duymayabilirdi...
normal olan affetmemen....ama sen bilirsin
maddi durumun nasil ...yapabilecekmisin?
Kadını yarın sabah cagirdim ben yokmusum gibi konuşacak bakalım gerçekten pişman mi yoksa serrimden mi korkuyo bakcam ilk defa oldu şeytana uydum ondada hemen yakalandım dio bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?