affetmeli miyim

Kadını yarın sabah cagirdim ben yokmusum gibi konuşacak bakalım gerçekten pişman mi yoksa serrimden mi korkuyo bakcam ilk defa oldu şeytana uydum ondada hemen yakalandım dio bakalım

bence gayet mantikli..baktiniz sadece sizin serrinizden korktugu icin yan cizmis,ozaman agzindan girer burnundan cikarsiniz,gozunu korkutur kocasina soylemekle tehdit edersiniz ki bence adamin bilmeye hakki var da iste adam manyaksa senin kocana sarabilir..bilemedim ki

Kadının da eşine söyleyin. Biraz da onun eşine ağlasınlar "Yuvanı yıkma" diye.

Ayrıca ben olsam boşanırdım.

o kadar kesik anlatmışsınız ki. öpüştüklerini Nasıl itiraf ettiler?
kocanız bunu tekrar yaptığında affettiğinize pişman olur Musunuz olmaz misiniz? ona göre karar verin çünkü muhakkak yapacak

kesinlikle affetmemelisin.. bunu bilip affedersen esin bundan sonra nasil olsa affediyor rahatligina giricek....seni sevseydi baska kadini opmezdi ...bi anlikti bilmem neydi hepsi yalan ilk isik gordugu kadina atlamış,hemde senin tanidigin bi kadin...yazik... Allah onları bildigi gibi yapsin.

Ateş olsa curmu kadar yer yakar da kadın dul

Ye
Yemin şart edio opmedim diye bugün 9 da belli olacak

o kadar kesik anlatmışsınız ki. öpüştüklerini Nasıl itiraf ettiler?
kocanız bunu tekrar yaptığında affettiğinize pişman olur Musunuz olmaz misiniz? ona göre karar verin çünkü muhakkak yapacak
Kadına yemin ettirdim doğruyu söyle ne yaptiniz diye kadin sadece yanak yanağına opusurken dudaklarımiz değdi başka bişey yapmadık dio

Boşancam ama kurban olduğum babam hasta ablam konusunda yüzleri gülmedi benim için üzülmesin en değer verdiği evladı benim
O zaman acele etmeyin. Şartlarınızı gözleyin, eşinize de eninde sonunda onu boşayacağınızı ama sadece doğru zamanı beklediğinizi net bir şekilde ifade edin.

Okurken öpüşmüşler kısmını okuduğumda aaa dedim birden çok üzüldüm sizin için kimseye güvenilmiyor artık ne pislik insanlar var... Yapacağınız tek şey boşanmak bu saatten sonra nasıl güveneceksiniz ki? Eğer barışırsanız olacakları söyliyim
Eve hiçbir bayan arkadaşınızı davet edemiceksiniz, eşinizle hiçbir bayan arkadaşınızı tanıştıramıcaksınız, içinizde sürekli bi şüpheyle gezeceksiniz psikolojiniz iyice bozulacak... Tabi ki Allah hakkınızda hayırlısını versin ama en iyi çözüm boşanmak gibi

O zaman acele etmeyin. Şartlarınızı gözleyin, eşinize de eninde sonunda onu boşayacağınızı ama sadece doğru zamanı beklediğinizi net bir şekilde ifade edin.
Söyledim zaten babamın öldüğünün ertesi günü seni mahkemeye vercem dedim kayinvalidemde allah babana uzun ömür versin diyo o gerizekalı da zaman kısa bir şans daha ver dio

Se
Sen nereye ben oraya peşinden ayrılmam dio

O pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten

kesınlıkle affetme
bu ne ya...
kocanada guvenemıceksen ne bıcım bı hayat oldu valla herkes bozuldı pöf
cocugumu okula yazdırırken erkek ogretmenmı secım napım

yahu çocukları niye alet ediyorsunuz kendi kavganıza.. o çocuk bunu ömür boyu unutmaz yapmayın..

ben hiçbirşey anlamadım yazdıklarınızdan.. eşiniz zaten bu kadınla niye beni hastaneye gönderdin diye kızmadımı size.. öpüştüklerini kadın mı söyledi? konuşma dökümlerinde uzun konuşmalar mı var?

Kızdı ama sonra da fingirdemis işte benim oglum biraz oke kariyi bilir misin öyle herşeyi duyacak bilecek kaynanam gibi kadın söyledi esimde o o....u ne diyeceğini bilememis yalan söylüyor dedi

Güveniniz bir kere kırılmış bir daha güvenebilir misiniz ? Ayrıca her eve gelicek arkadaşınızdan yada yeni birinden sürekli şüphe duyucaksınız sürekli aklınızı kurcalar bu konu

Kızdı ama sonra da fingirdemis işte benim oglum biraz oke kariyi bilir misin öyle herşeyi duyacak bilecek kaynanam gibi kadın söyledi esimde o o....u ne diyeceğini bilememis yalan söylüyor dedi
Ve ayrıca ben nasıl insanım ki benim oğlum olayın ortasindayken ben onun çocuğunu evine gönderdim pisligine bebeni bulaştırma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…