affetmeli miyim

yuh ya ilişkiye evliliğe bak bu nasıl konu beynim errorr verdi resmen
hayır kocanı kadının telefonundan niye arıyorsun var mı böyle bişey, evine niye davet ediyorsun çık dışard buluş resmen davetiye cıkarmıssın kocan da adam değilmiş iğrenc ilişkiler öf tansiyonum cıktı yazarken

Parka gidip konuştuğum için pişmanım oraya bile gitmeseydim dio

tüm bunların senaryo olduğunu sen de çok iyi biliyorsun peki dayak nasıl oldu yanlışlıkla eli sana mı çarptı.
neyse takibe alayım burayı da şimdi gidip kocasını amcasının karısıyla yakalayıp babası sinirlenmesin diye susan arkadaşa yorum yapmaya gideyim. onun da bahanesini dinleyip dönerim

Eşin niye buluşuyoki telefonda da söyleyebilirdi direk tersleseydi görüşmek ne demek senden habersiz hemde. Ben olsam bunu bile kabul etmezdim. Hemen sana anlatabilirdi. Sen görüş diycekmiydin onu hesap edemedi mi. Hem parkta nasıl öpüyoki. Eşin iki tokat atamadımı. Ayrıca eşin başta suçlu gibiydi hali tavırları. Ve evet kadını önceden uyarıp böyle bi plan yapmadıkları ne malum.

Ben olsam didik didik eder eşimide affetmezdim. Senden gizli iş çevirmesi bile aldatma sayılır. Ve bu işin içinde başka iş var gibi geliyor. Ama ne yazıkki konu sahibi hala ve hala suçu kadında buluyor yok ayartmaya çalıştı bilmemne. Kafasına silah mı dayayıp parka götürmüş eşini. Adam olan hiç konuşmazdı bile direk sana anlatırdı bence eşinde bişeyler var günahını almak istemem ama masul değil...

Aboo o hangi konu töbe töbe

Çünkü önce ben saldirdim

Kocamda da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…