affetmeli miyim

Vayyy o...... Cok sinir oldum. Bu nasil kadin. Seni bilmem ama tum okulun onunde onu rezil ederdim. Benim canimi yakanin, bende canini yakarim. O kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu affedersenız daha buyuk aldatma olaylarını kabul edıyorum demek olacak; Ailenizin durumu, cocuklarınız, Gelir durumunuz veya başka başka sebepleri kendinize neden olarak göstermeyin.. İlk fırsatta bunu yapıyorsa kim bilir daha sonra cok goller atar..

O kadının saçını başını yolardım gerizekalı ya bak bu kadın çok tehlikeli ar namusu olan kadın tanımadığı adama hastaneye götür demez kocası mı yokbunun bi işler çeviriyor bence eşini bnce o zorla öpmüştür kesin.;Eşine sor bakıyım uyuz olduğun yılışık bi kadını neden öpmüş mal mı?

Olay çok garip. Ana sınıfındaki çocukların aşk maceralari gibi. Yanaktan öpüşürken dudakları değmiş nedir ya. Zekaları da yerlerde ikisinin de. İki yetişkinin arasındaki durum opusmeye geldiyse orda kalmaz o iş. Ayrıca siz kadının numarasını gorunce niye hemen opustuk diye itiraf ediyorlar olayın üstünü kapatmaya çalışmıyorlar. Siz niye numarayı görür gormez supheleniyorsunuz, nihayetinde esiniz le doktora gitmişler illaki telefonlasmislardir buluşmak için, ya da siz niye esinizle birlikte gitmediniz? Bir kere mi aramış yoksa gorusuyolar miymis devamlı telefonda? Çok saçma geldi bana. Olayı biraz daha ayrıntı vererek anlatır misiniz?

Kapatmaya çalıştılar kadına çocuğunun üzerine yemin ettirince konustu

Böyle bi şey de affedilmez. Sizin de tanıdığınız biriyle böyle bi şeyi yapan bi adama nasıl guvenebilirsiniz. Çevremizdeki her kadından şüphe duymaya başlarsınız evli kalırsanız. Çok gurur kirici. Kadın içten içe sizinle alay bile ediyordur. Sizi bu duruma düşüren bi adamdan lütfen bosanin. Boşanmadan önce de çaktırmadan mesajla yaptıklarını itiraf ettiren ikisine de delil olarak kullanin

Şeytana uymus haspam

Ama namusu için yaşayan kadınım

bu tür sınıflandırmalar yapmanız hiç hoş değil.. evli kadınlarda kocalarını aldatıyor.. bu forumda bir sürü dul kadın da var..
siz namusunuz için yaşamaya devam edin ama sıfat üzerinden başkalarının namusuna da laf etmeyin bir zahmet..

okullar daha yeni açıldı sayılır 3 ayda kadının kucağına atlayan eşinize yapın yakıştırmalarınızı..

Valla

Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez

Eşiniz de karşı taraf kadar suçlu. Bence eşinize daha çok yüklenmelisiniz.
Her boşlukta şeytana uymak gibi bir bahanesi de var.
Bunun dışında anlattıklarınız birbiriyle bağlantılı değil!
Siz de eşinizden Boşanınca sizin söyleminizle Dul olacaksınız. Dul kadın olacaksınız malum, tehlikelisiniz.eşiniz şeytana uymuş sadece...
Kapınıza bir yazı asın dullar giremez diye.!
Canınız yanarken can yakmayın üslubunuz kırıcı.

Ama namusu için yaşayan kadınım

Dul diye sınıflandırmanız hoş değil..Siz eşinizden sorumlusunuz.. Kadının dişiliği, kişiliği sizi ve ailenizi ilgilendirmemesi gereken konu.. Bir karaktersiz yüzünden bütün hepsi kötü olacak diye herkes böyle der gibi olmuş sizinki.. Sizin kocanız ıcın farketmez zaten..

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar boşanmaz boşanamaz çünkü koca bu zor bulunuyor ya bu adiler naparsın katlanır artık babama yok çocuklarım derken ömür geçer ve bu adam bir süre sonra gözüne sokarak yapar acı içinde bir hayat yaşamak istiyosan boşanma tabi ne diyelim ki artık

Şeytana filan uymamış, kendi içindeki şeytanı ortaya çıkarmış eşiniz. Yahu ne kolay iki kere görüştüğün bir insanla öpüşmek... Eee bu yapıda bir adamın ileri ki günlerde başka birileriyle benzer haltlar karıştırmayacağının garantisi var mı? Bence yok.

Ben olsam bu olaya, eşimin anlık bir zaafı, hatası olarak değil, karakteri olarak bakar, koyarım tekmeyi. Bu konularda affım yok. Eşine azıcık saygısı, sevgisi olan insan böyle bir yılışıklık yapmaz. Yapıyorsa da beni hak etmiyor demektir. Haa boşanmayacaksam, sineye çekeceksem de hiç şikayet etmem. Bir psikologa giderim; en azından ya kabullenmem daha kolay olur, ya da aklım başıma gelir de ayrılmama sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…