- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi karagulum0009
-
Ben bu tür durumlarda kadınlardan çok adamlarda suç buluyorumValla
Valla akillandim özellikle dul kadin evime giremez
Valla
Ama namusu için yaşayan kadınımHanfendi dul kadın diye sınıflamanız hiç hoş değil!! Sizde bir kadınsınız ..
Kapatmaya çalıştılar kadına çocuğunun üzerine yemin ettirince konustuOlay çok garip. Ana sınıfındaki çocukların aşk maceralari gibi. Yanaktan öpüşürken dudakları değmiş nedir ya. Zekaları da yerlerde ikisinin de. İki yetişkinin arasındaki durum opusmeye geldiyse orda kalmaz o iş. Ayrıca siz kadının numarasını gorunce niye hemen opustuk diye itiraf ediyorlar olayın üstünü kapatmaya çalışmıyorlar. Siz niye numarayı görür gormez supheleniyorsunuz, nihayetinde esiniz le doktora gitmişler illaki telefonlasmislardir buluşmak için, ya da siz niye esinizle birlikte gitmediniz? Bir kere mi aramış yoksa gorusuyolar miymis devamlı telefonda? Çok saçma geldi bana. Olayı biraz daha ayrıntı vererek anlatır misiniz?
Kapatmaya çalıştılar kadına çocuğunun üzerine yemin ettirince konustu Dr 1 ay önce gittiler
Eşim se...sizin önde gideni zatenBen bu tür durumlarda kadınlardan çok adamlarda suç buluyorumEşiniz de buna izin vermiş hakkınızda hayırlısı
Şeytana uymus haspamO kadının saçını başını yolardım gerizekalı ya bak bu kadın çok tehlikeli ar namusu olan kadın tanımadığı adama hastaneye götür demez kocası mı yokbunun bi işler çeviriyor bence eşini bnce o zorla öpmüştür kesin.;Eşine sor bakıyım uyuz olduğun yılışık bi kadını neden öpmüş mal mı?
Ama namusu için yaşayan kadınım
Valla
Ama namusu için yaşayan kadınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?