affetmeli miyim

Evet kadın bile kadına düşmen hemen kadını yaftalamış ne çirkin. O en azından dulmuş senin eşin evli barklı asıl suç senin eşinde değil mi demezler mi ama? İkiside suçlu benim gözümde ikiside iğrenççç

Sen saçını başını yolmadın mı o kelimeleri söylerken "Ewet biz bi hata yaptık şeytana uyduk felan dio"

sanırım yanlıs alıntı yaptınız.. Bunu soyleyen ben degılım konu sahıbı bayan..

Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensin

Ya arkadaşım bunlar senin gururundan onurundan haysiyetinden daha mı önemli? Nasıl devam edeceksin böyle bi adamla nasıl????? Ne para ne babanın hastalığı hiçbirş bahane değil kusura bakma. Sen ayrılacK güç yok ben bu adamın aldatmasınıda kabul ederim hakaretinide dövmesinide diyosun. Ailen seni böyle bi adamla yaşa diye mi büyüttü baban bilse bu durumu ne der acaba?

Dul kadınsa herkesin hanesinde büyüklerinde dul kadın var, o zaman ona yollu değil meyilli diyelim ! Öpüşmek zorla olmaz isteyerek olur

Evet yanlış olmuş size değil yazdıkların konu sahibine aslında. Sinirlendimde bir an neyi alıntıladığımın farkında olmamışım kusura bakmayın :/

Olur boyle seyler.. Kendınızı bos yere uzmeyın.. Konu sahıbı kendıne bahaneler bulmus zaten..

Dul kadınsa herkesin hanesinde büyüklerinde dul kadın var, o zaman ona yollu değil meyilli diyelim ! Öpüşmek zorla olmaz isteyerek olur

Aynen benim annemde dul yollu mu oldu hemen. Ne ala ya evli barklı adam yapınca normal mi hemen kadın suçlanıyor yazık gerçekten çok yazık.. Acaba sen yapsaydın aynı şeyi kocAna da şeytana uydum deseydin heralde öldürürdü şimdiye. Baksana adam suçlu olduğu halde dövmüş..

Olur boyle seyler.. Kendınızı bos yere uzmeyın.. Konu sahıbı kendıne bahaneler bulmus zaten..

Cidden sakinleşemiyorum konu sahibinin bahane üstüne bahane kurmasıda cabası. Ben burdaki konuşanların hiç bi zaman haksız olduğunu görmedim ilerde çok pişman olacAk burda yazılanları dinlemedim diye konu sahibi. Nasıl olsa bahaneler bulacak yok babam hasta yok hastanede yok şöyle böyle adam da fırsat bu fırsat artık ne yapar bilinmez yazık yahu üzülüyorum ben :/

bikere sen affediceksin o belli buraya konu acip neden soruyosun ki? dul kadinlar yollumu.benm annemde bosanmis bi bayan.bizi disini tirnagina takip buyuttu.sen her senn deyiminle"dul" kadinlari boyle yaftalayamazsin..evli barkli kocan cok temiz sanki..bu suc iki kisi arasnda yasanmis yuzde 50..cocuklarini bu durumdan uzak tut.ne olursa olsun babalari.kucuck beyinleri sizin aranizdaki problemlerle dolmamali.bu olayn sdece opusmeyle kaldigina inaniyomusun cdden? eger affetysen de dikkatli ol bnce bnun devami gelebilir..

Affetme tabi ki bu nasil bi igrencliktir. Sen hicbir sey olmamis gibi devam edince esin bir daha yapmicak mi saniyosun? Belki ilk zamanlar yapmaz ama sonra o kadinla tekrar gorusmek istiycekler buna adim gibi eminim. Kocandan ayril hatta kadinida rezil et.

Boşanmayı gözü yemeyen kadınların tesellisi hep bunlar.
Bahaneler bulup,suçu komple karşı tarafa yükleyip,beş para etmez herifleri aklama çabaları.
Affet gitsin, ohh mis gibi geçinip gidin.
Alt tarafı öpüşmüş canımmmm ne var bunda, hem babanız da hasta,çocukta var yuva yıkmaya değer mi hiç.

Te Allah.m, yahu be kadın madem sindirceksin kocanın ettiğini ne diye konu açıyosun neyin tesellisini bekliyosun. Kocan adam olsa defederdi o kadını, izin verirmiydi. İkiside hallenmiş hoşlarına gitmiş işte. Şeytana uymuşlar he he.. babana de bakalm bana böle böle yaptı, ben bu adamla evli kalmaya devam edicem die, azck mantık sahibi olan baba zaten kızına kıyamaz çeker alır. Bahaneleeer bahaneleeeerrr

Neresinden tutsam elimde kalıyo iki yavrucak var ortada ben her zaman yeni tanıştığım birinle arama sınır koyarım kadın yapışmış sana işte kimseye iyilik yapmayacan bırak hastaysa çocuğu bir akrabası götürsün eşinde dirayetsizmiş canım Allah yardımcın olsun

Yanaktan opusurken dudaklar birlestiyse aacaba elleri neredeydi hay allahim ya.
Ayrıca boşanmak için babanin ölümünu neden bekliyor sun belki adamin daha yaşayacak ömrü var.
Birde aklıma takılan bunlar nerde opusmusler.
Ayrıca sabah 9 da kadın eve gelcek dedin ama bisey yazmamissin.
Bu konu çok inandırıcı gelmedi nedense çok çelişkili anlatıyor sun

O kadını bir de eve mi davet etmiş ne konuşacak nasıl yaptınız onu anlat mi diyecek napacak
Allahım bunlar nasıl hayatlar aklım almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…