- 29 Temmuz 2012
- 433
- 605
- 103
- Konu Sahibi karagulum0009
-
Öncelikle dul kadınlar yollu mu oluyor? Annem dul mesela benim, babam yıllar önce vefat ettti. Genelleme yapmanız hiç hoş değil. Kaldı ki, kadın yollu sizin değiminizle onu anladıkta eşiniz ne bu durumda? Bakıyorum da eşleriniz sütten çıkmış akkaşık, masum onu ayartan yollu dul kadın hemen böyle bir yafta yapıştırıyorsunuz. Eşinizin içinde olmasaydı o kadın eşinize yaklaşamızdı bunu unutmayın.
Bencede hiç hoş değil bu tabir. Unutmayın boşanınca yada eşiniz ölünce sizde dul olacaksınız. Önce bi eşinize bakın bu tarz kadınlar piyasa da çok evliside var bekarıda. Önce eşinizde arayın hatayı bi zahmet
Siz babamın yaşadıklarını biliomusunuz baban bahane diyosun ayrıca babam bu pislik için 9 bin kredi çekip verdi napim adam kit kanaat gecinio zaten vide bu kredi mi eklensin
sanırım yanlıs alıntı yaptınız.. Bunu soyleyen ben degılım konu sahıbı bayan..
Evet kadın bile kadına düşmen hemen kadını yaftalamış ne çirkin. O en azından dulmuş senin eşin evli barklı asıl suç senin eşinde değil mi demezler mi ama? İkiside suçlu benim gözümde ikiside iğrenççç
Evet yanlış olmuş size değil yazdıkların konu sahibine aslında. Sinirlendimde bir an neyi alıntıladığımın farkında olmamışım kusura bakmayın :/
Dul kadınsa herkesin hanesinde büyüklerinde dul kadın var, o zaman ona yollu değil meyilli diyelim ! Öpüşmek zorla olmaz isteyerek olur
Olur boyle seyler.. Kendınızı bos yere uzmeyın.. Konu sahıbı kendıne bahaneler bulmus zaten..
+1konuya inanmamayı seçiyorum.
Yanaktan opusurken dudaklar birlestiyse aacaba elleri neredeydi hay allahim ya.
Ayrıca boşanmak için babanin ölümünu neden bekliyor sun belki adamin daha yaşayacak ömrü var.
Birde aklıma takılan bunlar nerde opusmusler.
Ayrıca sabah 9 da kadın eve gelcek dedin ama bisey yazmamissin.
Bu konu çok inandırıcı gelmedi nedense çok çelişkili anlatıyor sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?