- Konu Sahibi karagulum0009
-
O kadını bir de eve mi davet etmiş ne konuşacak nasıl yaptınız onu anlat mi diyecek napacak
Allahım bunlar nasıl hayatlar aklım almiyor
O pislik kadın boşanmış çocuğun boynu bükük ama ben oğluma da dedim x sen okulunu okuyup eline mesleğini alınca kardeşini de alıp gitcez dedim tamam anne ben size bakarım babama gerek yok dio bunu diyen 6 yaşında ama sanırsın karşında büyük adam var benim dert ortağım oğlum zaten
Evime özellikle dul giremez dediğine göre zaten affetmis kocasını daha niye konu açılır ki, biz kadına sövelim konu sahibi rahatlasın amaç bu
Dul olmayı kafasında böyle bir yere oturtan kadın boşanır mı, elbette hayır, şimdi kendisi kötü gözle bakiyo boşansam bana da böyle bakacaklar iyisimi kör topal ben bu evliliği yürüteyim diyorlar
Çok çok katılıyormm
Valla canım o piskolojide olsan neler söylersin ama kadin itiraf etti o herşeyi planlamis eşimi ayartmaya çalışmış eşim hiçbir zaman taviz vermemiş sadece parkta bulusmuslar oda eşimi öpmeye kalkismis eşim bi daha beni rahatsiz etme diye uyarmak geldim demiş bunları telefonda eşimle konuşurken soyledi ben yokmusum gibi eşim aradı konusturdu kadını ama öğretmene şikayet ettim o da çocuğunu başka okula sevk ettirdiYa allah aşkına sizinki de laf
6 yaşındaki çocuğa söylenecek laf mi bu şimdi. Çocuğun psikolojisiyle oynuyorsunuz resmen. Bosansaniz bu kadar uzulmucek bu çocuk
Valla canım o piskolojide olsan neler söylersin ama kadin itiraf etti o herşeyi planlamis eşimi ayartmaya çalışmış eşim hiçbir zaman taviz vermemiş sadece parkta bulusmuslar oda eşimi öpmeye kalkismis eşim bi daha beni rahatsiz etme diye uyarmak geldim demiş bunları telefonda eşimle konuşurken soyledi ben yokmusum gibi eşim aradı konusturdu kadını ama öğretmene şikayet ettim o da çocuğunu başka okula sevk ettirdi
Cok bilioduÇok çok katılıyormm
Adam en basta pismanim diyor. Simdi de taviz vermedim diyor celiskiye gelValla canım o piskolojide olsan neler söylersin ama kadin itiraf etti o herşeyi planlamis eşimi ayartmaya çalışmış eşim hiçbir zaman taviz vermemiş sadece parkta bulusmuslar oda eşimi öpmeye kalkismis eşim bi daha beni rahatsiz etme diye uyarmak geldim demiş bunları telefonda eşimle konuşurken soyledi ben yokmusum gibi eşim aradı konusturdu kadını ama öğretmene şikayet ettim o da çocuğunu başka okula sevk ettirdi
Adam en basta pismanim diyor. Simdi de taviz vermedim diyor celiskiye gel
Öpusmeyle kaldiysa tabi. Bu kadin fatura dokumanina bakmasa adam itiraf etmezdi ya var biseyler. Ya da ben mi fesatim kiÖpüsmus mu Öpüsmus
Gerisi fasa fiso
Öpusmeyle kaldiysa tabi. Bu kadin fatura dokumanina bakmasa adam itiraf etmezdi ya var biseyler. Ya da ben mi fesatim ki
Hakli olabilirsin suzi bilemedim kafam allak bullakFesatsin arya çok Fesatsin hııh
Parka gidip konuştuğum için pişmanım oraya bile gitmeseydim dioAdam en basta pismanim diyor. Simdi de taviz vermedim diyor celiskiye gel
Hakli olabilirsin suzi bilemedim kafam allak bullak
Parka gidip konuştuğum için pişmanım oraya bile gitmeseydim dio
E boyle anlatsaydi ya ozaman ne gerek vardi bunca olaya.Parka gidip konuştuğum için pişmanım oraya bile gitmeseydim dio
Kızlar benim oglum bu sene okula başladı. Öğretmen beni sınıf annesi yardımcısı seçti bir kadını da sınıf annesi seçti. Kadın bir anda samimi olmaya çalıştı evime geldi.bir gün öğretmen birsey istemiş ben bilmiyorum dedim. Eşim de şurda vardır dedi.bende kont yoktu eşim den aradım sonra kadin kaydetmis eşimi bir kaç defa eşimi aramış eşim kızdım dedi.sonra birgün ağlayarak çocuğum hasta nolur hastaneye goturelim dedi esimde götürdü çocuğu sonra geldi kızdı bana niye beni yolladım diye her neyse bugün eşimi fatura dokümanına bakınca kadının telini gördüm. Tabi kavga felan ikiside pişmanım dedi. Ben gitmek istedim eşim kolumdan tuttu tabi ben dışarı kaçtım binaya rezil olduk. Kadın ağladı yuvani yıkma diye.ama eşimle opusmus içim almıyor iki tane yavrum var biri daha 3 aylık.yuvami yıkmak istemiyorum şimdilik çünkü babam hasta Dr kendi haline bıraktı.kalp hastası uzulunce acillik oluyor ne yapacağımı bilmiyorum yani offf
Kizlar kadin itiraf etti o herşeyi planlamis eşimi ayartmaya çalışmış eşim hiçbir zaman taviz vermemiş sadece parkta bulusmuslar oda eşimi öpmeye kalkismis eşim bi daha beni rahatsiz etme diye uyarmak geldim demiş bunları telefonda eşimle konuşurken soyledi ben yokmusum gibi eşim aradı konusturdu kadını ama öğretmene şikayet ettim o da çocuğunu başka okula sevk ettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?