affetmeli miyim

Sadece öpüşme olduğuna inanmanız komik geldi.Allah ım size kolaylıklar versin.Rahatınızı bozmamak için bahaneler üretmişsiniz.Ziraa herkes boşanıp mücadele etmeyi göze alamaz.Kızıyorum onurunuzun lekelemelerine rağmen af etmenize Üzgünüm...

Ohoo bu kadar küçük şeylerde bile kocaya güvenemiceksek gerçekten çöpe atın o kocayı siz.Boşanmamak hiç doğru olmaz. Kadınada küfür etmek istiyorum şuan aslında ama 3 günlük ban yemek bile değmez be onlara.Acizler.

Sadece konuyu okudum yorumları bilmiyorum
Ama bence siz de o kadını kocasına söyleyin bu yaptıkları yanlarına kalmamalı ve aç davayı her ikisine de donlarina kadar al
Yuzsuz adiler ay sinirlerim bozuldu okuyunca

Ya allah aşkına sizinki de laf
6 yaşındaki çocuğa söylenecek laf mi bu şimdi. Çocuğun psikolojisiyle oynuyorsunuz resmen. Bosansaniz bu kadar uzulmucek bu çocuk

Offf oof gerçekten bu hayatları okuyunca benim ayrilmam sudan sebep gibi geliyo da neyse :)

Çok çok katılıyormm

Çok çok katılıyormm
Ya allah aşkına sizinki de laf
6 yaşındaki çocuğa söylenecek laf mi bu şimdi. Çocuğun psikolojisiyle oynuyorsunuz resmen. Bosansaniz bu kadar uzulmucek bu çocuk
Valla canım o piskolojide olsan neler söylersin ama kadin itiraf etti o herşeyi planlamis eşimi ayartmaya çalışmış eşim hiçbir zaman taviz vermemiş sadece parkta bulusmuslar oda eşimi öpmeye kalkismis eşim bi daha beni rahatsiz etme diye uyarmak geldim demiş bunları telefonda eşimle konuşurken soyledi ben yokmusum gibi eşim aradı konusturdu kadını ama öğretmene şikayet ettim o da çocuğunu başka okula sevk ettirdi

Peki eşinin daha önce o kadını
Seni eşimin yanında arayacağım nedersem kabuk et ve beni akla demediginden ne kadar eminsin

Adam en basta pismanim diyor. Simdi de taviz vermedim diyor celiskiye gel

Parka gidip konuştuğum için pişmanım oraya bile gitmeseydim dio

Parka da mı gitmiş sadece hastane biliyordum. Hastaneye gondermene kızan esin neden parka gitmiş peki.. kadında parkta şak diye öpmedi herhalde yani.

Eşin taviz vermese nasıl öpüşecekler ..
Ortada bir aldatma varsa kadın kadar erkekte suçludur bunu unutma ..
Affedeceksen de bilinçli affet, eşin asla masum değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…