Affettim ama olmuyor.. Mantıken değil ruhen artık uymuyor...

Günah olduğunu düşünmüyorum böylesi durumlarda. En mantıklısı bu olmuş çünkü.
Hem senin için hem de şuan mini minnacık bir bebek için zor olacaktı.
Ve sen büyük ihtimal ayrılamayacaktın. Gururun ezildikçe ezilecekti. Hiç dert etme. Allah eminim seni affetmiştir bunun için. Görüyordur çektiğin azapları çünkü.
O bebeğin günahı eşinin boynuna.
Konunun en büyük takipçisi benim. Canın sıkıldıkça konu aç. Yorum yapacağım gördükçe :)

Kendinden niye soğutaksın, bırak pat diye kes... Hakim aldatıldığını kanıtlayınca kesin boşar eminim. Çocuk için de bir bağ olacak aranızda hep, çocuğunuz var çünkü.
Ama olsun, aynı evde yüzyüze bunları yaşamaktansa iyidir be canım.

Allah sabırlar versin.

senin yazdıkların ayrı kendime getirdi beni ayrı silkelendim şuan sayende. çok çok teşekkür ederim dilerim bu acıyı kimse tatmaz. dilerim benim hayallerimde olup yaşayamadığım en güzel yuva sizlere nasip olur :)

Son düzenleme:
eet çok güzel cümle kullandın.. beni sadece eşim değil dostum abi abla kardeşim dediğim herkes..
evime gelen okey oynadıklarımız aile dostlarımız, yemeğimi yiyenler hürmetimi gören herkes...

Allah herşeyi gören ve bilendir.
Bak annemle babamın ayrılığının 17.yılları.
Ve o zamanlarda annemin arkasından iş çevirenlerin sonunu annemle birlikte seyrettik biz.
Annemin o zaman çektiği "ahların" hepsi çıktı.
Babam hala çekiyor ! Hayatına giren, babamı kullanmaya çalışan kadınlar bunun en büyük kanıtı.
Ve, babannem ! Babam annemi aldattığında. Babannem, o diğer kadını hemen kabullendi. Bağrına bastı.
Annemi, "bu oğlanda büyü var" diye , hocaya götürüp, babama "karın büyücülere gidiyor" dedi.
Babam boşanma dilekçesinde " anneme bakmadı,evde istemedi" gibi gibi ne yalan yazdıysa, diğer kadınla olan evliliğinde hepsini bir bir gördü.
Kadın , babannemi istemedi. Babannemin bir anda kabullendiği o ş.rf.ntı babannemin burnundan getirdi. Babam annesiyle görüşemedi.
Ve benim babannem parkinson hastalığının ömrü 5-6 yılken 15 yıl o eziyeti çekip, sahip çıkmadığı torununa(ben) muhtaç durumlara düştü.
Hakkım helali hoş olsun. Ama emin ol, herkes yaptıklarını çekecek. Hem de bu dünyada. Öbür taarafa kalmayacak. Ve sen göreceksin.
Senin kocan asla mutlu olamayacak. Ve o kız, ileride evlendiğinde öyle bir aldatılacak ki, seninki solda sıfır kalacak.
Eminim ben. Sen de emin ol.

Birazcık bile sana, kendini iyi hissetirebiliyorsam eğer, zamanında annemin iyi hissetmesini sağlayamadığım anları telafi ediyorumdur. Seni biraz bile rahatlatabiliyorsam, inan bana bu benim için çok büyük bir mutluluk. Amin inşallah. Ama çoğu kadının kaderi bu. Amin canım, o yuva bizlere nasip olsun inşallah ve inşallah kendini toparladıktan sonra sana da nasip olur yeniden inşallah. Hayat bu.

beddua olmasın ama bende eminim göreceğim.. ki çok şeyde duydumda burda yazılmıyor. ama özet diyeyim eşim ondanda ihaneti yemiş :))
bende bunuda diyorum : ihaneti gördü kıymetimi bildi demi geri döndü,yoksa kara kaşıma kara gözümemi bakıyor,nedendir bu pişman ayakları bilemiyorum.
tek bildiğim şey iş işten geçtikten sonra hiç bir anlamı kalmadığı..
maddi manevi güçlenip kızımla bana yeni bir hayat tek hayalim.. inşallah Allah yüzüme güler..
adam her aradığında her bana yaranmak istediğinde falan nasıl gözüme batıyor anlatamam..
dua edin lütfen şu gururumu,onurumu tekrar eski seviyesne getireyim...

İnşallah canım. E o kız tam ................. Anladın sen :)
Sen eski gururlu hallerine döneceksin zaten. Ama dua edip hızlandıracağım bu durumu :)
Bırak yaranmaya çalışsın, şaklabana dönsün bip bip . (ya burda bir argo kullanmak isterdim ama ban korkusu malum )

:)) ben sesli olarak itinayla kullanıyorum canım merak etme

bu erkekler niye böyle. nekadar güzel yuvan var minicik bir yavrun var.ne yetmiyor anlamıyorum bu kadınlarda erkeklere ne yetmiyor niye macera peşinde oluyorlar. evine geldiğinde sıcacık bi kap yemek. babası gelince mutlu olan bi yavru daha ne istersin be adam. sana bu dünyada allah cenneti vermiş zaten niye illaki harama göz dikersin. evli değilim canım bende ağustosta evlenicem.ama sana tavsiyem 2. çocuk yapma . benim annem babam çok ayrıldı çok barıştı şuan iyiler allaha şükür en büyükleri benim. annem diyor ilk sen olduğunda ayrıldım babam geri yolladı. ama3 . çocuk olunca mecbur kaldım katlandım bu adama diyor benim babam aldatmadı ama sorumsuzdu şimdi yeni yeni düzeldi. 2 veya 3 çocuk bakımı daha zor tek başına kaldıracağın bi yük değil annemden biliyorum . ama empati kurmak gerekirse affetmesi çok zor ama evladım için katlanırdım diye düşünüyorum

Hiçbir evlat gurursuz bir anne istemez. Annem şimdilerde babamla barışmak istiyor. O kadar yıl sonra.
Ve ben bunu istemiyorum. Düşünün. Çünkü bana göre gurursuzca. Ve bu kadar yıldır asla annemle babamı baarıştırmaya çalışmadım. Onlar yanyana gelince bile geriliyorum..

Son düzenleme:
Herkes ikinci bir şansı hak eder. Hatasını anlamış ve pişmanlığı samimi ise bir daha kesinlikle tekrarlamaz tatlım.
Şu anda hissettiklerin çok doğal. Böyle hissetmeseydin sorun olurdu ve eşin de senden hiç bir şey olmamış gibi davranmanı beklemez.
Zamanla birlikte olumsuz duyguların da akıp gidecek canım. Her şey güzel olacak.

Kızınız kaç yaşında merak ettim doğrusu? :26: Size hiç bişey demediğine göre ufak olmalı...
Siz siz olun bi daha hamile kalmayın uzun bi süre...

kızım 3 yaşında yaşanan zamanlarda 2 yaşlarındaydı çok minikti anlaması anlatması imkansızdı.
Leonela nın söyledikleri dahada çekiyor beni gurursuz olmak bana göre değil.
onursuz gurursuz evet dediğimde bugün bana bunu yapan yarın Allah bilir neler yapar..
güven olmayınca olmuyor arkadaşlar...

sevgili Larosw,

ben bu tarz konulara yorum yapmaktan kaçınırım. ancak cümleleriniz konuyu içselleştirmeme neden oldu. sanırım böyle birşey yaşasaydım ben de aynı cümleleri sarfederdim.

ben size ayrılın ya da affedin gibi bir tavsiyede bulunamam, haddim değil... ancak söyleyebileceğim öncelikle sakinleşin, yani genel anlamda... çünkü bu duygusal karmaşa içindeyken siz, sağlıklı karar veremeyebilirsiniz... sakinleşin ve zamana bırakın, bakalım aradan zaman geçip siz biraz daha yatıştığınızda ne hissedeceksiniz? biliyorum şu an bu çok zor gelebilir size ama inanın imkansız değil...

derin bir nefes alıp, sakinleşin... artık bu durumda önemli olan siz ve kızınız... en azından bunu onun için yapın

Gurur dahi tek başına bir anlam ifade etmiyor.Eskiden onun için severek isteyerek yaptığın herşey şu an senin için bir görev.Herşey yolunda gitse bile ona verdiğin şansı doğru kullansa bile birbirinizi çok yıpratacaksısız . Ve bütün bunların sonunda sevgin de biterse aynı evde yaşamak senin için bir yükten başka birşey ifade etmeyecek ve hiçbirşeyden zevk alamayacaksın.Ama inan bana bunları düşünmekle bir yere varamazsın.Bu süreci canın acıyarak yaşayp kendi farkındalığını bulacaksın.İşte o noktada umarım kendi ayaklarının üzerinde durabileceksindir.Hayattan tekrar zevk almak için bir an önce kendi yolunu çizmek isteyeceksindir.

6 aylık süreçte girmediğim psikoloji kalmadı malesef :) tabiri caizse paranoya.. bir güler bir ağlar bir gergin bir sakin...
daha soğukkanlı ve sakin olduğum gerçek fakat bu saatten sonra yuvamda mutlulukların altında hep sahtekarlık arayacağım gerçek sanırım.
tabiki zamanla da göreceğim.
çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinize.

umarım bunun için çok geç kalmam teşekkür ederim :)

o kadın olacak yaratığıda ne yapmalı bilmemkibiraz utanma arlanma olur yaaa ewlilik böleleri yüzünden nasıl bi hale geldi deselerki parmağını şık yapınca hepsi geberecek yeminle bir saniye düşünmemlafa bak lafa karına sölerim ar damarı çatlamış arsız köpek ne yüzle söliyceksin karısına ne söyliyceksin....kocan beni kullandı kullandı attı sende bu kocayımı at diyceksin adi pislikbölelerine hayvan deyince hayvanlara üzülürüm hep benzetme yüzünden

yazdıklarınla sanki kendi duygularımı okumuş gibi oldum
açtıgım konulara bakarsan tek olmadıgını anlarsın
gitmekte ölüm kalmakta
aynı BENde bir delil peşindeyim sanki bulsam sevinecem oh kurtuldum artık şüpelerden bitti buraYA kadarmış
diyip arkama bakmadan kaçacagım ama işte 2 çocugum var
ve benim eşimde kızımı parklara götürürdü okuyunca aklıma geldi bogazım düğümlendi yine
NE KADAR PİŞMAN OLSALARDA MELEK OLSALARDA UNUTTURMUYOR
RABBİMİN YARDIMIYLA AŞACAGIZ İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…