6 aylık süreçte girmediğim psikoloji kalmadı malesef :) tabiri caizse paranoya.. Bir güler bir ağlar bir gergin bir sakin...
Daha soğukkanlı ve sakin olduğum gerçek fakat bu saatten sonra yuvamda mutlulukların altında hep sahtekarlık arayacağım gerçek sanırım.
Tabiki zamanla da göreceğim.
çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinize.
aynı canım aynen bende öyle oldum girmediğim piskoloji kalmadı :)
sanıyorum... ilk parka gittiğimde orda oturan orta yaş kadınlar direk kızımı tanıdı ismiyle hitap edip yanına çağırdılar kızımda yadırgamadı gitti..
sonrasında bende gidince ordaki kadın '' hep annesiyle görürdük sen kimdin'' dedi.. bende orda bi içten fenalık geçirdim geçmiş zaman tam hatırlamıyorum akrabasıyım falan dedim herhalde.. sonra hergün o parka gittim geldim öğreneceğimi öğrendim işte.. Allah istesin dünya küçük
çok şaşırdım şu an
bu yazdıklarınızın yani eşinizin diğer kadını parka götürmesi, ordaki kadınların onun annesi sanması..ve sizin bu şekilde öğrenmeniz... tam olarak aynı şekildeki olayı başka bir yerde okudum uzun zaman önce. nerde okudum hatırlamıyorum ama ordaki bayan da sizin gibi öğrenmiş. o da çocuğun akrabası olduğunu söylemişti. olay beni etkilediği için çok net hatırlıyorum bu ayrıntıları...
demek kişiler değişse de olaylar bazen aynı kalabiliyor :44:
Allah sabır versin size... eşinizin kendi pisliğini gelip size bulaştırması, sizi de bu pisliğine içine sürüklemesine hakkı yok. gitmek ya da kalmak size kalmış. kendinizi yıpratmayın ama. hayat kısa, değiştiremeyeceğiniz acıları da ya kabul edin ya da değiştirmek için ne yapabiliyorsanız onu yapın...
İkinci şansı herkes hakeder demek isterdim ama şurada yazılan bence 3-5 önemli cümle var:
1. Eşin herkese onu, kızının annesi diye tanıtıyor.
2. Herkes biliyor siz hariç.
3. Eşin muhtemelen onun ihaneti sonucu ilişkisini bitiriyor. Kız ihanet etmeseydi şu anda o ilişki devam ediyor olabilirdi.
Bu kadar arsızlık, yüzsüzlükle nasıl affedilir ki o eş?
aynen bu detaylar olmasa belki aldattı yaptı bi hata zorla diyeceğim gönlüme..
kendimi teselli edecek en ufak neden bulamıyorum. sadece maddi olarak bizi ele güne muhtaç etmeyen yeri gelip temizliğe bile yardım eden sadık görünen eş..
Klasik erkek tavrının kibarcası. "Aç mısın, açıkta mısın?" demesinin davranışlara yansımış hali olarak düşündüm ben. Ya da ben kötü niyetli davranıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?