- 1 Temmuz 2020
- 322
- 394
- 53
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Gerçekten bazı insanların çok ciddi hijyen sıkıntısı var. Tuvaletten sonra hiçbir şekilde elini yıkamayan insanları biliyorum.Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılı
Psikolojik problemleri olabilir. Dışarıya suslenip puslenip giden ama eve gelince makyajini cikartmayan, duzenli dus almayan insanlar var.Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılı
Ayy Allah cidden kimseyi kimseye muhtaç etmesin napsin kadın kağıtları cebine mi doldursun koyarsın tuvalete çöp kovasi içine de poşet doldukça bağlanır atılır . Yani tamam pislik görünecek şekilde atmak hoş değil bu şekilde temizlenmek de hoş değil ama hijyen biri değil demekki bu arada Gerçekten de tuvalet kağıtları gideri tıkayabiliyor .Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Sen olsan koyabilir miydinSizin kayinvalideniz taharet muslugundan habersiz galiba ? Kaka yapinca ordaki muslukla göt yıkanır,bok giderilir gotten ardından kağıtla temizleyip çöpe atılır.bu ne iğrenç bir insan öyle boklu şekilde çöp kovasına mi atıyor kusucam.ben yurtdışında taharet musluğu yok diye kafayı yemiştim her kakadan sonra alt tarafımi duşa sokuyordum öyle temizleniyordum nasıl öyle boklu kalkıyor iğrenç bazı insanlar insan değil hayvan bile bunlardan daha varlıktır.direk evden kov pis insanlara tahammülüm yok de çöp kovasini kaldır ordan ki atamasin iğrenç insan.
Valla kovardim yani kovamasam da çöp kovasini kesin kaldırirdim ki sorunca da hijyenik değil boklu kağıtlar etrafa saciliyormus sifona basınca hava etkisiyle diyinSen olsan koyabilir miydin
Gülerek okudum eğlenceli bi yapın var galibaValla kovardim yani kovamasam da çöp kovasini kesin kaldırirdim ki sorunca da hijyenik değil boklu kağıtlar etrafa saciliyormus sifona basınca hava etkisiyle diyin
Ahahah çok tatlısınGülerek okudum eğlenceli bi yapın var galibabenim midem kaldırmaz ama bişeyde diyemezdim misafirliğe gelmiş sonuçta
Bende donunda ince dik şekilde kaka olan adamı unutamıyorumYatağa b.k bulaştıran adam.
Çocuk uyandı ahahahaAnne bidahakine tuvalete değil direk kovaya sıç de anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?