Affiniza sığınarak soruyorum !!

Benim bildiğim çöp kovası tuvalet kağıdı atmak içimdir zaten sadece ped atmak için değil, bizim evde öyle kullanılır. Mideniz kaldırmıyorsa kv heldiğinde kovayı kaldıracaksınız, o da mecburen tuvalete atacak.
 
Kovayı eşinize temizletin annesini haklı görüyorsa..
 
Tuvalet kağıdını çöp kovasına atarız biz.

Evimiz eski bir ev ve giderleri sorunlu olduğu için zamanla tıkanma yapıyor çünkü.

ne kadar erir desekte belli bir şeyden sonra tıkanıyor galiba.

Midenizin bulanması normaldir.

Yaşlı insanlara laf anlatmak zor maalesef.
 
Ben doğduğumdan beri tuvalet kağıdını tuvalete atıp sifonu çekiyorum. Onlar erimek üzere tasarlanmış. Bugüne kadar 4 farklı evde yaşadım 1 gün bile gider tıkanmadı. Yahu kol gibi kaka gidiyor incecik parçalanan kağıt nasıl gitmesin ped falan tıkar ama.

Bizde çöp kutusı elini kağıt havluyla kuruduğunda kullanılmış kağıt havlu atmak, ped atmak gibi şeyler için kullanılıyor. Bir şey olmaz anne sen tuvalete at sifonu çek tıkanmıyor deyin. İlla yok derse eşiniz temizlesin işbölümünde onu tuvalet çöp kutusuna verin. Yahu iğrenmek çok normal bir kere kokar o kağıtlar
 
tuvalet kağıtları deliği tıkayabilir, atılmamalıdır diye biliyorum. Doğrusu da çöpe atmaktır. Tuvalette çöp kutusu olmasının bir mantığı da bu değil midir?
Biz yıllardır atıyoruz tuvalet deliğine bi sorun da oluşmadı şimdiye kadar.Benim babamda istemez atılmasını onlar öyle düşünüyor demekki.
 
Bende tuvalette çöp kutusu kullanıyorum çöp poşeti kullan günlük çöpünü at yıkarken çöpüne bişey bulaşmamış olur en azından yada tuvaletten kaldır
 
Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılı
 
Sizin kayinvalideniz taharet muslugundan habersiz galiba ? Kaka yapinca ordaki muslukla göt yıkanır,bok giderilir gotten ardından kağıtla temizleyip çöpe atılır.bu ne iğrenç bir insan öyle boklu şekilde çöp kovasına mi atıyor kusucam.ben yurtdışında taharet musluğu yok diye kafayı yemiştim her kakadan sonra alt tarafımi duşa sokuyordum öyle temizleniyordum nasıl öyle boklu kalkıyor iğrenç bazı insanlar insan değil hayvan bile bunlardan daha varlıktır.direk evden kov pis insanlara tahammülüm yok de çöp kovasini kaldır ordan ki atamasin iğrenç insan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…