- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Benim bildiğim çöp kovası tuvalet kağıdı atmak içimdir zaten sadece ped atmak için değil, bizim evde öyle kullanılır. Mideniz kaldırmıyorsa kv heldiğinde kovayı kaldıracaksınız, o da mecburen tuvalete atacak.Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Kovayı eşinize temizletin annesini haklı görüyorsa..Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Çocuklarla oturup oynamıyor ilgilenmiyorsa bahane yaratıp geliyorlarGezmeye geliyor torunları ozluyormus
Hangisi kız? Sana çok şey anlattım ben
Yatağa b.k bulaştıran adam.Hangisi kız? Sana çok şey anlattım ben
B.klu adamlarla bile sevişenler var işte. Standart o kadar düşük katip.Yatağa b.k bulaştıran adam.
Biz yıllardır atıyoruz tuvalet deliğine bi sorun da oluşmadı şimdiye kadar.Benim babamda istemez atılmasını onlar öyle düşünüyor demekki.tuvalet kağıtları deliği tıkayabilir, atılmamalıdır diye biliyorum. Doğrusu da çöpe atmaktır. Tuvalette çöp kutusu olmasının bir mantığı da bu değil midir?
tek kullanımlık eldiven alın onu giyip temizleyin. çokda bakmayın alın hemen atınKoyuyorum ama çöpün kapağına değmiş olma ihtimali bile beni mahvediyor
temizliyordur belki bir hastalığı vardır yaşla beraber olabilir.Durum vahimmiş günlük eldivenle maskeyle çöpü yenileyenbilirsiniz, benim aklıma kadının pasaklı olmasında kaldı. Abdest vs alınmaz ki suyla temizlenmezse.
Bende tuvalette çöp kutusu kullanıyorum çöp poşeti kullan günlük çöpünü at yıkarken çöpüne bişey bulaşmamış olur en azından yada tuvaletten kaldırHerkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Çöp kutusunun içine poşet Koyuyorum ama yine de midem kaldırmıyorBende tuvalette çöp kutusu kullanıyorum çöp poşeti kullan günlük çöpünü at yıkarken çöpüne bişey bulaşmamış olur en azından yada tuvaletten kaldır
Tek çözüm çöpü kaldırman o zamanÇöp kutusunun içine poşet Koyuyorum ama yine de midem kaldırmıyor
Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılıAy benim bi Teyzem vardı aynı ondan bahsediyorsunuz sanki. O da geliniyle aynı evde yaşıyordu yazık o kadına. Neyse. Teyzem aşırı kilolu bir kadın ve cok az banyo yapar kokar resmen. Dişlerini fircalamaz o dişler nasıl sağlam duruyor orda hala anlamıyorum. Havadan ağız kokusu gelse ben bile Çürüyorum. Tuvaletten sonra yıkar mi yıkamaz mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle o da yikamiyordur. Kadın o kadar kilolu ki yerinden kalkıp bir iş asla yapamaz tuvalete bile sallana sallana giderdi oturduğu yerden kalkmazdi. Acaba diyorum kilosundan dolayı mı? Sonuçta bu kadınla aynı evde yasamiyorsunuz ve arada geliyor kalp kirmamak önemli. Kadın geldiği zaman ilk önce kilosundan başlayarak anne istiyosan şöyle yapalım kilo verelim daha hareketli olursun senin sağlığın için söylüyorum diyerek baslayabilirsin. Sonra bu samimiyetle anne banyoda zorlaniyorsan ben seni yikayabilirim diyebilirsin en azından liflersin onun temizlendigini görmek seni de rahatlatabilir. Gerçekten yardıma muhtaçta olabilir onu demek istiyorum. Çünkü siz anlattıkça gözümde Teyzem belirdi aşırı aşırı aşırı kilolu azıcık hareket etse yorulur. Belki de yardım etsen hersey yoluna girebilir mi bilemedim. Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?