- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Aynı şehirde yaşayıp da 2 hafta kalmak nedir yaHerkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Cebine doldurmasın ama öyle dışkı görünür şekilde de atılmaz ki çöpeAyy Allah cidden kimseyi kimseye muhtaç etmesin napsin kadın kağıtları cebine mi doldursun koyarsın tuvalete çöp kovasi içine de poşet doldukça bağlanır atılır . Yani tamam pislik görünecek şekilde atmak hoş değil bu şekilde temizlenmek de hoş değil ama hijyen biri değil demekki bu arada Gerçekten de tuvalet kağıtları gideri tıkayabiliyor .
Kv koyde yasiyolar, hayvanlari baglari bahceleri tarlalari var. Mesela banyo yapacam zaman bi bakiyorum banyonun yarisi tiklim tiklim pis camasir dolu . Camurlu pireli tezekli. Ben kimsenin camasirini elleyememkiNeden orada banyo yapamıyorsunuz? Temiz mi değil? Gittiğiniz gün elinize eldiveni takıp banyoyu baştan sonra cifle ve çamaşır suyu ile temizleyin, yıkayın.
Ben annemlerde pis oldukları için değil ama biz gidince kalabalık oluyoruz, banyoya girdikçe klozeti, duşakabini, lavaboyu silip yıkıyorum.
Jfjjgjjghfhfjjfjfjfj öldüm burdaNe gerizekali ne beyinsiz insanlar var ya
Anne bidahakine tuvalete değil direk kovaya sıç de anlar.
Kaynana evdeyken asla çöpü ben ellemem eşime attirirdimHerkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
bugune kadar herseye duyar kastik, her konunun bir de diğer yüzü olan seylerde hepimiz zitlastik ama kusura bakmayin bu konu nettir.Bana da sadece kağıtla temizlemek rahatsız edici geliyor. O şekilde yapmıyorum. Ama dünyada milyonlarca insan da o şekilde yapıyor. Başkalarından saygı bekliyorsak eğer önce kendimiz saygı duymalıyız. Konu sahibi özelinde söylemiyorum. Kadına pis demeden önce bunun kulturle ilgili olduğunu fark edin.
normal islak mendil wc ye atilmaz mesela, bu da nettir.ben ıslak mendili bile klozete atıom. Annem hiç koymazdı çöp kovası. Baska evlerde görüp şaşırırdım. Müstakiller çabuk tıkanır o yüzden koyuyorlar demişti. Bende hiç koymadım kendi evime. Wc banyo temizlediğim yetmiyo bide onumu temizlicem
Eşiniz en büyük problem ...Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Ped için falan da mı koymuyorsunuz kova?ben ıslak mendili bile klozete atıom. Annem hiç koymazdı çöp kovası. Baska evlerde görüp şaşırırdım. Müstakiller çabuk tıkanır o yüzden koyuyorlar demişti. Bende hiç koymadım kendi evime. Wc banyo temizlediğim yetmiyo bide onumu temizlicem
Tuvalette çöp kutusu yoksa kadın pedini nereye atıyosunuz?ben ıslak mendili bile klozete atıom. Annem hiç koymazdı çöp kovası. Baska evlerde görüp şaşırırdım. Müstakiller çabuk tıkanır o yüzden koyuyorlar demişti. Bende hiç koymadım kendi evime. Wc banyo temizlediğim yetmiyo bide onumu temizlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?