Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

bnm ağdacım da aksine uzat gel der öyle daha temiz oluyo çünkü. surat yapmaya başladığı an kalkıp gitseydin keşke sanki babasının hayrına yapıyo ağdayı.

:60:
sen cok yasa,gülesim yoktu ya canim:1:

ay sanki herkes bebek poposu gibi olmak zorunda.

galiba gercekten önceden tüm killar alip sonra gidip demeliydim ücret ne kadar ödemeliyim

:60::60::60: yada bidakine sen ağdanı yap öle git..kadına şimdi olmuş mu dee:60::60:

Son düzenleme:
tuysorunu bende simdi sizin actiginiz konulardan size böylesine kirici elestiri yapsam ne degisecek?
lütfen bu foruma kadinlar neden geliyor bir düsünün...
cok yazik bana öyle yazmaniz!
siz nasil öyle yazarsiniz ya,sizde bir kadinsiniz ve konulariniz ayni sorunu gösteriyor.
ve nasil oluyorda acimazizca oluyorsunuz?

belki sizin var cevrenizde dertlesecek kimse ama benim yok.

kalbimi kirdiniz!

kirdiysam ozur dilerim... hakkinizi helal edin

Yanlis anlamazsaniz bende fikrimi belirtmek istiyorum. Siz diyorsunuz ki genital bölgemde 7-8 santimlik killar var ve kadin öyle tepki verdi. Igrenmesi cok normal bence. Bana göre de insan o halde oraya gitmemeli. Benimde eger uzatmaya kalksam genital bölgemdeki killar emin ol o kadar uzun olur. Ve her kadinin ayni sekilde öyle olur, anormal bi durum degil bu. Senin hatan o killari en azindan bi makasla kisaltmaman olmus, yada jiletle, her neyse. Dedigim gibi biraksam, benimkilerde o kadar uzar ama agdacayi gideceksem mutlaka kisaltirimki kimse igrenmesin, cünkü öyle uzun olunca igrenc oluyor gercekten.

Canım sende deseydinki hem terbiyesizsin hemde işini doğru düzgün yapmıyorsun.. bidaha gitme derim ben arkadalarınıda söyle onlarda gitmesin biraz müşteri kıtlığı çeksin :66:

aman üzülme yahu o kadar, boşver, kim bilir kendisi nasıldır acaba?
yerinde olsam bütün kıllı arkadaşlarımı toplar giderdim oraya , görsün bakalım :41::41:

Kıl alma meselesi allahtan kıllı hatun değilim bu yeni nesil taze ve çiğ soğan yemiyor bu sebze kadın hormonlarını düzenliyor, ayrıca doğal antibiotek neyse gelelim konuya adanada sokakta broşür dağıtılıyordu güzel merkezi kızım için gittik bilgi aldık sonra kk'da araştırdım geçici epilasyonmuş bizi aptal yerine koydular 740 tl, 10 seans iyili araştırmısın kızımın bacak kısmı çok kıllı her 3 hafta ağda yapılıyor tümden kurtulsun istiyorum ama gerçek klinik ortamda yapılıyormuş epilasyon

Yanlis anlamazsaniz bende fikrimi belirtmek istiyorum. Siz diyorsunuz ki genital bölgemde 7-8 santimlik killar var ve kadin öyle tepki verdi. Igrenmesi cok normal bence. Bana göre de insan o halde oraya gitmemeli. Benimde eger uzatmaya kalksam genital bölgemdeki killar emin ol o kadar uzun olur. Ve her kadinin ayni sekilde öyle olur, anormal bi durum degil bu. Senin hatan o killari en azindan bi makasla kisaltmaman olmus, yada jiletle, her neyse. Dedigim gibi biraksam, benimkilerde o kadar uzar ama agdacayi gideceksem mutlaka kisaltirimki kimse igrenmesin, cünkü öyle uzun olunca igrenc oluyor gercekten.

bizim elmada göz ayarı yok , gözleri bozulmuş :1:
bende başa çıkamıyordum hatta askılı , şort giymezdim ama sonra öğrendim .
hoş hiç bir zaman pürüssüzlüğü yakalayamadım ya :31:

ben sordum defa kez cevaplamadı elma senin epilatörün var mıydı :26:
sana yöntemlerimden bahsedeyim :1:

Son düzenleme:
Kıl alma meselesi allahtan kıllı hatun değilim bu yeni nesil taze ve çiğ soğan yemiyor bu sebze kadın hormonlarını düzenliyor, ayrıca doğal antibiotek neyse gelelim konuya adanada sokakta broşür dağıtılıyordu güzel merkezi kızım için gittik bilgi aldık sonra kk'da araştırdım geçici epilasyonmuş bizi aptal yerine koydular 740 tl, 10 seans iyili araştırmısın kızımın bacak kısmı çok kıllı her 3 hafta ağda yapılıyor tümden kurtulsun istiyorum ama gerçek klinik ortamda yapılıyormuş epilasyon

Yaa gerçekten yeni nesil daha kıllı.. Ben de fark ediyorum. Benim anneme bakıyorum neredeyse hiç kıl yok. Arkadaşlarımın annelerinde de aynı şekildeymiş. Bizler kime çektik diye düşünüyoduk :)) Allahım bilseydik yemezmiydik o soğanları zamanında.. :1:

Vay be demek agdaciya temiz gitmek gerekiyormus. O zaman kuaförede saci yapilmis bir sekilde gitsin o kadin; kuaförü neden yorsunki ? Üzmeyin kendinizi haddini bilmez insanlar cok. Öncelikle sizin kendinizi oldugunuz gibi kabul etmeniz ve kusurlarinizi telafi etmeye calismaniz lazim. Ki kaldiki tüylenme bir kusur bile degil. Allahin vermis oldugu yabani ot diyelim :) Eminimki cok hos ve alimli bir bayansiniz ama psikolojiniz bunu görmenize engel oluyor. "Sen yeterki iste" diye bir program basladi atv'de ona bakmanizi tavsiye ederim :)

bence hemen şimdi oraya bir daha git. "hanımefendi bak hele, doğru dürüst almamışsın bacaklarımı" de. "ya şimdi şu kalanları da adam akıllı alırsın ya da ben paramı geri istiyorum" de.
bu ne kendini bilmezlik yahu. hakettikleri gibi davranıcaksın bu insanlar. lütfen hadi, git bu dediğimi yap.

ben genital bölgeyi aldirmadim ki,orasini görmedi bile.

bence hemen şimdi oraya bir daha git. "hanımefendi bak hele, doğru dürüst almamışsın bacaklarımı" de. "ya şimdi şu kalanları da adam akıllı alırsın ya da ben paramı geri istiyorum" de.
bu ne kendini bilmezlik yahu. hakettikleri gibi davranıcaksın bu insanlar. lütfen hadi, git bu dediğimi yap.

Camim isten yeni geldim,ya hem gidip öyle yapmaya cesaretim olmaz:59:

Ema1 bunu bende düsünüyorum yani sanki yeni nesil daha killi ve ama annemi görseniz,cildide güzel...ya nerdeyse kendi anami kiskanacam.

Sea_d var ya epilatör ama ben istedim ki bilen cabucak yapsin,ben ugrasmiyim piskolojim dahada alt üst etmeyeyim.

hız ve çabuk olsun diyorsan kuaföre gideceksin tatlım
evde almak istiyorsan tavsiye edebilirim birşeyler
yani sanıyor musun benim ki bozulmuyor .
millet nasıl geziyor benim bacaklar 2 günde çıktı .

senin hatan şu salıyorsun kendini...
fazla uzatmadan göz kararıyla uzatıp alacaksın.
tamam pürüssüz olmuyor ama idare ediyorum ben mesela ...
diz kapağıma kadar epilatörle alıyorum daha rahat oluyor batık olmuyor en azından
yukarısını hamam otu ile alıyorum . çok iğrenç kokuyor ama jiletten daha iyi hemen çıkmıyor . arkasını almıyorum çünkü...

baldırlarımın arasını hemen çıktığı için orayıda epilatörle alıyorum.
yüzümü kuaförde aldırıyorum sirle

düzenli yaptığım sürece iyiyim :16:

hız ve çabuk olsun diyorsan kuaföre gideceksin tatlım
evde almak istiyorsan tavsiye edebilirim birşeyler
yani sanıyor musun benim ki bozulmuyor .
millet nasıl geziyor benim bacaklar 2 günde çıktı .

senin hatan şu salıyorsun kendini...
fazla uzatmadan göz kararıyla uzatıp alacaksın.
tamam pürüssüz olmuyor ama idare ediyorum ben mesela ...
diz kapağıma kadar epilatörle alıyorum daha rahat oluyor batık olmuyor en azından
yukarısını hamam otu ile alıyorum . çok iğrenç kokuyor ama jiletten daha iyi hemen çıkmıyor . arkasını almıyorum çünkü...

baldırlarımın arasını hemen çıktığı için orayıda epilatörle alıyorum.
yüzümü kuaförde aldırıyorum sirle

düzenli yaptığım sürece iyiyim :16:

bu hamam otu azaltiyor diyorlar öyle oldu mu sizdede?ben genital bölgemi yapmistim 2 güne bir ama yandi resmen yanik kremi filan kullandim..su topladi cok kötüydü

arkadaslar epilatorle almayin. o cok daha cabuk cikariyor. sir agda ya da lazer en iyi cozumler. inanin cok sey denedim ben nickimden de anlasildigi gibi takintilyim da biraz.

ay ben de çok tüylü bir insanımdır, esmerim, biraz da genetik sanırım; ama hiç takmadım kafama. bıyıklarım var tüy gibi, yaşım da oldu 24 hala aldırmadım yani. kaşlarımı da aldırmadım zaten seyrekler, çok şekilsiz de sayılmazlar, bacaklarımı da epilatörle alıyorum, göbeğimin etrafında filan da böyle tüyler var, ama daha önce almadığım için hala tüy durumundalar, yazın yandıkları zaman sapsarı olur gözükmezler hatta. ne yapayım yani allah kıllı tüylü yaaratmış, iğrenç bir görüntü olmadığı sürece dert etmem, iğrenç olursa da gider aldırırım, bunlar bizim elimizde olan şeyler değil, o yüzden kahretmememk lazım kesinlikle. bu sene karar verdim ben de başlayacağım ağdaya, evlenmeme birkaç sene var daha, birkaç senede de ağdayla iyice azalır diye düşünüyorum. normaldir böyle şeyler, hiç üzülmeyin, o densiz insanları da hiç takmayın kafanıza. bir gün onların da elinde olmayan bir şey gelir başlarına, anlarlar durumu... bu bir hastalık değil, özür değil, kusur değil, aldırırsınız olur biter yani. üzülme canım valla yaaa

Vay be demek agdaciya temiz gitmek gerekiyormus. O zaman kuaförede saci yapilmis bir sekilde gitsin o kadin; kuaförü neden yorsunki ? Üzmeyin kendinizi haddini bilmez insanlar cok. Öncelikle sizin kendinizi oldugunuz gibi kabul etmeniz ve kusurlarinizi telafi etmeye calismaniz lazim. Ki kaldiki tüylenme bir kusur bile degil. Allahin vermis oldugu yabani ot diyelim :) Eminimki cok hos ve alimli bir bayansiniz ama psikolojiniz bunu görmenize engel oluyor. "Sen yeterki iste" diye bir program basladi atv'de ona bakmanizi tavsiye ederim :)

yabani ot kısmına çok güldüm :1:
sayfaları tek tek okudum da
şimdi kapı kapı gezen tencere satıcıları gibi kıl tüy topiclerini gezip aycangülün topici tanıtır oldum ama elimde değil faydasını görüyorum herkes de faydalansın istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
aycangül burda ilk sayfada her ay geleneksel yolunma günlerimiz için kılların azalıp incelmesini geç çıkmasını sağlayan tarih ve saat aralıkları veriyor
ayda iki tarih oluyor onda da en yüksek fayda için adetten sonrasına denk gelen zamanda yapmak gerekiyor
deneyin pişman olmazsınız derim
ama kıl tüy için kendinizi lütfen üzmeyin
ağdacıdaki kadınların bakışlarını görecek gözünüz
dediklerini duyacak kulağınız olmayabilirdi
ağda yapılacak bacaklarınız olmayabilirdi
ne bileyim tüylerini almanız gereken yüzünüzde korkunç yaralar yanık izleri olabilirdi
insanlar nelerle baş ediyorken böyle şeyler için hayıflanmayın lütfen
kolay gelsin hepinize

Back
X