kusura bakmayın konunuzun ana fikrinden çok ' görsel' kelimesini kullanmaktaki ısrarınız dikkatimi çekti, hiç böyle bir kullanıma tanık olmamıştım.
komik olduğunuzu sanıyorsunuz ilginçsiniz.
kapalılık kuralları:
1...gülemez
2.espri yapamaz
3.yiyemez
4.oturama z kalkamaz
5.davete gidemez
.....
böyle uzar gider
kapalılara ölüm
Çok varlar emin ol.Konuyu nasil okudunuzu cok guzel bir sekilde hissettiriyorsunuz, konuyu bir daha okuyup dusunun derim, gereksiz yorumlara hic gerek yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kendini överek başladığın için sanırım biraz ittin beni...
bunun dışında gittiğin yerdeki insanların davranışlarında bi tuhaflık görmedim ben...
gerçekten abartıyosun...
kapalılık kuralları:
1...gülemez
2.espri yapamaz
3.yiyemez
4.oturama z kalkamaz
5.davete gidemez
.....
böyle uzar gider
kapalılara ölüm
Konuyu saptırmaa ya
kapalılık kuralları:
1...gülemez
2.espri yapamaz
3.yiyemez
4.oturama z kalkamaz
5.davete gidemez
.....
böyle uzar gider
kapalılara ölüm
Tartışma çıkarmadan olurmu
mevzuyu yerli yerinde tartışarak neticelendirmek işlerine gelmiyo
Alıyolar bi cümle vur gitsin..
Ben öyle büyüdüğümden olsa gerek cevaplarım bana göre neticedeÖzellikle o arabaya binme olayı bana da garip gelmedi değil, ama bu konuda beni rahatsız eden bir şey oldu özellikle onu belirtmeden çıkmak istemedim o da "kadın dediğin", "evli kadın dediğin" gibi başlayan cümleler. Bilemiyorum insanları bu şekilde kafalarından bastıra bastıra kalıplara sokmaya çalışmak ne kadar doğru :44: Herkes ağır başlı olmak zorunda zaten değil bana kalırsa. İnsanlar nasıl rahatlarsa öyle davransınlar bunu eleştirmeyelim, ha böyle insanlardan uzak durmak isteyebiliriz o da ayrı bir hak.
30 yaşındayım bende ev sahibesi de benle yaşıt akranız yani..Kimisi böyle insanları eğlenceli bulur, kimisi de cıvık..
Sana uymamış, bana da uymaz. Art niyet görmedim ama kişilik meselesi, normal halleri böyle demek ki.
eşinden farklı arabaya binmesi garip..ama espiriler pek ala olabilir iş arkadaşları arasında....helede bir araya gelinen yemeklerde yada ev toplantılarında....
Biz seni anladık boşver gerisinii..
O başını kapatıyorsa hakkını verecek, laçkalaşmanın lüzumu yok...
Eşiniz mesafeli olsun iş yerinde bence...
Çok varlar emin ol.
Sadece ilk paragrafı okudu gerisini okumadı bir çoğu eminim..
Övmek..
ilginç
Konuyu okumadığınız okadar bellki.. sesli güldüm..
hanımhanımcık falan ben olmuyorum hanfendi görmek istediklerim oluyo bi okuyu be nolur
Komik oluyosunuz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?