Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

kusura bakmayın konunuzun ana fikrinden çok ' görsel' kelimesini kullanmaktaki ısrarınız dikkatimi çekti, hiç böyle bir kullanıma tanık olmamıştım.

gözünüzde canlandırdığınız resim..
sizide aydınlattım umarım

komik olduğunuzu sanıyorsunuz ilginçsiniz.

aaa rica ederim....insanların duygu ve davranışlarını kapalılıkla sınırladığınızdan siz benden daha komiksiniz kendinize haksızlık etmeyin.........[/QUOTE]

vol 1.

kapalılık kuralları:
1...gülemez
2.espri yapamaz
3.yiyemez
4.oturama z kalkamaz
5.davete gidemez
.....
böyle uzar gider
kapalılara ölüm

Konuyu nasil okudunuzu cok guzel bir sekilde hissettiriyorsunuz, konuyu bir daha okuyup dusunun derim, gereksiz yorumlara hic gerek yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kendini överek başladığın için sanırım biraz ittin beni...
bunun dışında gittiğin yerdeki insanların davranışlarında bi tuhaflık görmedim ben...
gerçekten abartıyosun...

Konuyu nasil okudunuzu cok guzel bir sekilde hissettiriyorsunuz, konuyu bir daha okuyup dusunun derim, gereksiz yorumlara hic gerek yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Çok varlar emin ol.
Sadece ilk paragrafı okudu gerisini okumadı bir çoğu eminim..
kendini överek başladığın için sanırım biraz ittin beni...
bunun dışında gittiğin yerdeki insanların davranışlarında bi tuhaflık görmedim ben...
gerçekten abartıyosun...

Övmek..
ilginç

Konuyu okumadığınız okadar bellki.. sesli güldüm..

hanımhanımcık falan ben olmuyorum hanfendi görmek istediklerim oluyo bi okuyu be nolur
Komik oluyosunuz işte..

Son düzenleme:
eşinden farklı arabaya binmesi garip..ama espiriler pek ala olabilir iş arkadaşları arasında....helede bir araya gelinen yemeklerde yada ev toplantılarında....

Kimisi böyle insanları eğlenceli bulur, kimisi de cıvık..

Sana uymamış, bana da uymaz. Art niyet görmedim ama kişilik meselesi, normal halleri böyle demek ki.

Özellikle o arabaya binme olayı bana da garip gelmedi değil, ama bu konuda beni rahatsız eden bir şey oldu özellikle onu belirtmeden çıkmak istemedim o da "kadın dediğin", "evli kadın dediğin" gibi başlayan cümleler. Bilemiyorum insanları bu şekilde kafalarından bastıra bastıra kalıplara sokmaya çalışmak ne kadar doğru :44: Herkes ağır başlı olmak zorunda zaten değil bana kalırsa. İnsanlar nasıl rahatlarsa öyle davransınlar bunu eleştirmeyelim, ha böyle insanlardan uzak durmak isteyebiliriz o da ayrı bir hak.

laubalilikle samimi olma arasında çok ince bi çizgi var bence. o kızlar o çizgiyi tutturamamış sanırım haklısın canmm. ama kadın dediğin ağırbaşlı olur kısmına katılmıyorum. ne yani kadınlar eğlenmicek mi? bence kadın erkeğinin yanında olur ama hem eğlenmeyi hem de sahibinin olduğunu belli etmeyi bilir bu böylee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ha bide konu sahibi kadınları neden sınıflara ayırmış o kısmada anlama veremedim...kadın kadındır yani......

kapalılığı neden kattınız ???????

kendiniz açık olduğunuz için onlardan üstün mü olduğunuzu sanıyorsunuz ???

yada kapalılar şakalaşamaz gülemez gibi bişi mi var ????

bnce şakalaşmaları normal yani aralarında demekki o abi kardeş samimiyeti var

sadece eşinin bindiği arabayla gitmeliydi diğer söylediklerinizde bir yanlış görmüyorum

gözlükleinizden kurtulun

bu konu çok tepki alır, çünkü buraya "iş yerimde açık bir bayan var, erkeklerle çok laubali " diye bir konu açılsaydı, o da tepki çekerdi..

insanları din, dil, renk, ırk, kıyafet olarak kategorize edip davranışlarını bunlara göre belirlemelerini beklemek çok saçma geliyor bana.. yani bu şikayet ettiklerinizi açık biri yapsa "nasıl olsa açık" deyip daha mı az tepki gösterecektiniz?

herkes inandığı için kapanmıyor.. aile baskısı, bakımsız saç gibi bir sürü sebebi olabiliyor kapanmanın..

konuya gelirsek; ben samimiyetten hoşlanmam değil ki laubalilik.. evet bende sizin yerinizde olsam çok rahatsız olurdum..

Tartışma çıkarmadan olurmu
mevzuyu yerli yerinde tartışarak neticelendirmek işlerine gelmiyo
Alıyolar bi cümle vur gitsin..

Biz seni anladık boşver gerisinii..
O başını kapatıyorsa hakkını verecek, laçkalaşmanın lüzumu yok...
Eşiniz mesafeli olsun iş yerinde bence...

Son düzenleme:
Ben öyle büyüdüğümden olsa gerek cevaplarım bana göre neticede
Ben yazıyorum benim yaşantımdan alıntı benim örneklerim..
Genellemeye girdiyse affola..
Kimisi böyle insanları eğlenceli bulur, kimisi de cıvık..

Sana uymamış, bana da uymaz. Art niyet görmedim ama kişilik meselesi, normal halleri böyle demek ki.
30 yaşındayım bende ev sahibesi de benle yaşıt akranız yani..
aramızda dağlar var yapı meselesi dedim geçtim artık.
eşinden farklı arabaya binmesi garip..ama espiriler pek ala olabilir iş arkadaşları arasında....helede bir araya gelinen yemeklerde yada ev toplantılarında....

Teşekkürler fikriniz için

Son düzenleme:
Fazla laubali davranıştan hoşlanmam ama arabaya binme mevzusunda belki de hanımlar sizden sebep arabanıza binmişlerdir. Neticede evin tek kadın misafiri sizmişsiniz, sizinle gelmek istemeleri normal. Kaldı ki o hanımın eşi de diğer beyi yalnız bırakmamak için onun arabasıyla erkek erkeğe gitmişler.Ben bu şekilde yorumladım, siz de çok takılmayın bence. :)

Biz seni anladık boşver gerisinii..
O başını kapatıyorsa hakkını verecek, laçkalaşmanın lüzumu yok...
Eşiniz mesafeli olsun iş yerinde bence...

Çok teşekkür ederim o farkında herşeyin ama erkek netice hatun hişi bukadar cıvık olunca erkek ona bi cıvıklaşma yada dikkat etmez demez uyarması abes kaçar
O kendi davranışlarına bakıcak artık o insan değişmez sanmam..
Ben şahit olmasaydım iyiydi..
tanımasaydım daha iyi olurdu sanki..

benim görselimde diye yazınca kendinden bahsediyusun sandım sonra baktım öyle değilmiş..
görsel kelimesinin bu anlama geldiğini bilmiyodum..
tek ben yanlış anladım galiba..
sen yinede sesli gülme fazla..
sonra senin görselinde beğenmediğin insanlardan ne farkın kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…