Ağlamak istiyorum :(

Jameya ,kehribar kolyeler var , onlardan mi alsan ? Bir arkadaşım var , diş çıkarma döneminde aldı, çocuk 4 yaşında hala takıyor. Iyi geldiğini söylüyor..

Sorunlu sey ne demek? Duzgun yorum yapin. Ben rahatsiz oldum.

Sorunlu değil çocuk diş çıkarıyor ne sorunlusu?

Sorunlu şey dediğiniz bir insan eşya değil. Hayvanlara bile sorunlu denmezken bir bebeğe sorunlu şey demek çok tuhaf değil mi?
Bunu daha önce de yazmıştım yine yazayım.
Sen çocuğa dünyaya gelirken soruyor musun dünyaya gelmek istiyor musun diye? Sormuyorsun.
O zaman çocuğun problemlerine de katlanmak zorundasın.burada böyle konular açılmasını tuhaf buluyorum, o yüzden öyle yazmıştım. Sayın üyemiz de maşallah bir kayınvalidesinden bir de böyle şeylerden çok dertli.

Bir de buradaki üyelerden de çok dertli :)))))

Oluyordur belki de. Ruh haliyle alakalı bir durum sanırım. Belki rahat edeceğim zamanlar gelse bile yorgunluktan kaynaklı fark edemeyeceğim rahatlığı. Karamsarım epey şu sıra evet.
O yollardan gectim, ve beni en cok bunaltan insanlarin bunlar iyi zamanlari hele bi buyusun dertleri buyur demeleri falandi. O yuzden o zamanki kendime yazar gibi yazdim sana da :)

Valla bende aglamak istiyorum hatta bazen oturup agliyorum da . 3 tane var bende de en buyugu 4 yasinda . Dis cikarma donemleri tam anlamiyla felaket geciyor anliyorum seni. Yapacak bisey yok gulu seven dikenine katlaniyor canim. Bak saat 3 oldu benimkiler hala ayakta. Ne zaman yatacaklar da bende uyuyacagim diye bekliyorum. Ustelik sabah da 7 de ayakta küçüğü. Fenalardayım

Uyku egitimi var taktikkeri var bebeginize uyku egitimi vermeye calisin muhtemelen kendi kendine uyumayi bilmiyor. Dis cikariyor olsa da 13 saat cok uzun

Merhaba, bebeğim 6 ayı doldurmak üzere.
Doğduğu günden beri hep ağlak.
Hani bebekler uyuyarak büyür derler ya.
Bizimki uyumayarak büyüdü.
Bu saat oldu ayaktayız.
Bende insanlıktan level atlamış taze zombiyim.
Birde 20 aylık bebeğim var.
Varın düşünün nasıl zor.
Biri diş çıkarıyor diğeri hep ağlıyor.

Geçecek diyorlar bekliyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Bazı çocukşar uykuyu sevmiyor. Benim ilk kızım öyleydi. Halen öyle. Allah yardımcın olsun. Tek önerebileceğim şey kafana takma. Uyumuyorsa uyutmaya uğraşma. Bırak oyalansın. Elbet uyuyacak. Eyrafı falan da düşünme. Ev 1-2 yıl dağınık kalsa ne olur? Ölüm yok ya ucunda

O yollardan gectim, ve beni en cok bunaltan insanlarin bunlar iyi zamanlari hele bi buyusun dertleri buyur demeleri falandi. O yuzden o zamanki kendime yazar gibi yazdim sana da :)
Uyku eğitimi var bebeğimin :) 4 üncü aydan beri desteksiz uyuyor.
Uykuya daldıktan sonrası sorun bizde. 6 da uyandı 7:11 de geri uyudu 7:19geçe de geri uyandı.
Bütün gün böyle anlicağınız..

Ahaha geçmiyor ya hep geçecek diyorlar de bişeygeçtiği yok. Bana da 6 ay olsun nasıl rahatlicaksın diye ballandıra ballandıra anlatılar yok öyle bişey.
Herkesin çocuğu rahatlıyo da bi benimki mı rahatlamıyo acaba :))

Benimki 6 da uyandı bu sanah yine. 1 saat sonra geri uyuyup 5 dk sonra geri uyandı. Allah bize sabır versin :)

Bende senin bileri çok tuhaf buluyorum. Benim konularımdan uzak durursan sevinirim.
Bu kadar boş muhabbet çok gereksiz vaktini daha değerli şeylere harcarsan hayatın güzelleşebilir mutsuz insan.

Ahahhahaha ayy o günler de gelecek demek. Neyse böyle iyiymiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…