Ağlamak istiyorum

Hayat bayram olmaz işte sahada kötüleşir .zaten bişi çıkarmaya çalışıyorlar .ben sinirlenimde çıkıp gidiyim diye.istekdiklerini ellerine vermek istemiyorm
Senin kaldigin yer annenin evi ne yengen ne abin karisabilir sen lafini soyle kimsenin agzinada bakma canım rahatsiz olan gelmesin oraya

İş bulurum o düzeni hemen kuramam .en fazla asgari ücrete çalışabilirim.esya yok evim yok parmağımda iki altın yüzügum var başkada hicbisi yok.kv kp altınım üstüne oturdular vermediler Allah hakkımı ve oğlumun hakkinida onlara bırakmasın.o altınlar bende olsa .bı göz oda yapardim girerdim içine .kimsenin de derdini cekmezdim.annem zaten çocukluktan abime konuşma yetkisini verdi şimdi hicbisi yapamaz

Altınınızı alan kayın ailede, mirasta adil bölüşüm yapmayan kendi ailenize de diyecek söz yok. Vebalinizi almışlar.

Ancak boşanma davası için avukatla görüştüğünüzde hem düğün takılarınızı hem de ailenizin bu miras bölüşümünü muhakkak gündeme getirin ve danışın. Bu durumda kendi ailenizle davalı olmak istemezsiniz anlıyorum ama belki öyle bir an gelir ki, yakıp yıkıp çıkmanız gerekir o evden. O yüzden haklarınızı muhakkak öğrenin ve talep edin.

Hukuken sahip olduğunuz hakları alabilirseniz inşallah kendi yaşamınızı kurabilirsiniz.

Altınınızı alan kayın ailede, mirasta adil bölüşüm yapmayan kendi ailenize de diyecek söz yok. Vebalinizi almışlar.

Ancak boşanma davası için avukatla görüştüğünüzde hem düğün takılarınızı hem de ailenizin bu miras bölüşümünü muhakkak gündeme getirin ve danışın. Bu durumda kendi ailenizle davalı olmak istemezsiniz anlıyorum ama belki öyle bir an gelir ki, yakıp yıkıp çıkmanız gerekir o evden. O yüzden haklarınızı muhakkak öğrenin ve talep edin.

Hukuken sahip olduğunuz hakları alabilirseniz inşallah kendi yaşamınızı kurabilirsiniz.
Kanıtım yokki .düğünümde kaza oldu .sadece gelinlik giydim foto cektik onları bile ne kocam ne kocamin ailesi çıkarmadı.fotografta altın yoktu üstümde.dini nikahimi 220 gram altın üstüne kıydılar.hacizligiz bı oglumiz var sözümüz söz yapacaz dediler.evin tek oğlu zaten .inandık .sonuç bu iste .vermediler

hikayelerimiz benzemiyor karpuz ama annelerimiz aynı, benimki de böyle sevgi dolu sagolsun :-) sana tek bir sey soyleyeceğim annenin sana sahip çıkmasini bekleme, sen malina sahip çık, ananin oturduğu ev, hattaa abini evi ve satilan arsanin 4 te biri senin, ablanin da senin de hakkiniz var o evlerde, kimi kimin evinden kovuyolar acaba?hiç ezik durma, başka bir yere de gitme, o ev senin evin, babandan maas da alacaksin , bi iş bul calış gerekirse dava aç abine de gozdağı ver , hem senin hakkinı yiyip hem de canini sikmasin hoduk

Öyle yapmaya çalışıyorum.ama olurda pslik çıkarirsa onuda bitiririm.ben gerçekten bıktım artik

Sukunetinizi koruyun. Sabretin emin olun herşey bir anda yoluna giriyor ben sizin bundan sonra mutlu bir hayatınız olacağını hissediyorum. Çok zor bir durumdasınız ama bir söz var sevdiğim güneş gecenin en karanlık anından sonra doğar diye sizin hayatınızda bundan sonra değişecek ben buna inanıyorum sizde inanın

Abinizde iş yok Allah o yengenizi de bin beter etsin valla cok sinir oldum.Işe girin kafanızda biraz rahat eder evden uzaklaşırsınız o sizden kaçırılan mallar içinde ileride dava açarsınız.Güclü olun onlardan da uzak olun psikolojiniz için.

Onları maf ederim.onlar biliyor .çocuğuma kizilmasina bile dayanamadigimi.bigun kardeşim hafif sesini yükseltti.agzina sctim bidaah görmeyim sakin diye.bana yapılanı hazmederim belki ama benim birtane çocuğum var kimse kizamaz ..
Şu hassasiyetinizin yarısı annenizde de olsaydı keşke.. Benim annem de anne gibi değil. Neler neler yaşandı. Sizi anlıyorum. Çocuğunuz için bu kadar katlanıyorsunuz. Rabbim bir an önce sizi oradan kurtarsın. Kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üstünde durun inşallah. Çok geçmeden abiniz annenize neler eder de yine sizin kapınıza düşerler.

sen niye aile evinde sana.siginti muamelesi yapilmasina.izim.veriyorsun?o istemiyor bu istemiyor onlarin.ne istediginden sanane ?yerim oyle aileyi dondum geldim burda dogdum kime ne?hiiic dert etme kurul baskoseye aile evi varken sigunme evi nedir?
Ne aglayacaksin bak bende gozyasi kurulugu oldu zor yani aciyor ...birak duygusalligi akilli ol

Ayrica

Yengen tam gerizekali lafi neresinden dinlemis?o fesatsa sende kendini ezdirme kizim Selamini ver gec

Çok üzüldüm karpuz. Ne iş olursa başvur çalış. Okumadım mesleğim yok deme herkesin mesleği olmayabilir. Sen gerekirse kapı kapı gez iş bul. Çocuk annende dursun az toplayınca çok evine. Bir de aklında olsun kaymakamlığa git dilekçe ver

Yemin ediyorum tam üstüne bastiniz.zaten annemlerden geçiniyorlar .ev yaptı ailem onlara miras kaldı aileme onuda abimle bolusti annem .hergun burda yiyip içiyorlar sicyorlar.iki ton bulaşık yıkıyorum bı el atmıyor .beraber yiyoruz oysaki . yengemin 3 çocuğu var sürekli annemdeler artık kovuyoz annesine diyoruz al çocuklarıni içeri durmuyorlar .2 di sonra yine geliyorlar .evde çığlık kıyametler kopuyor.anneme calisicam oğluma sen bakarsın artık dedim yengemde vardı .bende calisicam dedi halbuki hiç calismadi evlendiği günden beri .sırf annem 4 çocuğa bakamam desin .beni postalasin diye...verhasil çok var ugrasanim.onume taş koymak için baya ugrasiyor
Sende ona deki ben vazgeçtim sen çalış bizde rahat edelim bura benim babamın evi ötede oyna de

Yemin ediyorum tam üstüne bastiniz.zaten annemlerden geçiniyorlar .ev yaptı ailem onlara miras kaldı aileme onuda abimle bolusti annem .hergun burda yiyip içiyorlar sicyorlar.iki ton bulaşık yıkıyorum bı el atmıyor .beraber yiyoruz oysaki . yengemin 3 çocuğu var sürekli annemdeler artık kovuyoz annesine diyoruz al çocuklarıni içeri durmuyorlar .2 di sonra yine geliyorlar .evde çığlık kıyametler kopuyor.anneme calisicam oğluma sen bakarsın artık dedim yengemde vardı .bende calisicam dedi halbuki hiç calismadi evlendiği günden beri .sırf annem 4 çocuğa bakamam desin .beni postalasin diye...verhasil çok var ugrasanim.onume taş koymak için baya ugrasiyor
Tam düşündüğüm gibi bir durummuş. Öncelikle ne olursa olsun kendini orda fazlalık hissetme. Yengen resmen seni ordan kaçırtmak için abinizle birlik olup sana baskı uyguluyor. Hiç aldırış etme söylediklerine. Ve aklından her geçeni ve kendi yaptığın planlardan hiç birine bahsetme, yengenle dertleşme . Açık vermemen lazım onlara. Çalışma fikrini yengene söyleme bile şimdilik. İş bulduktan sonra başladığında öğrensinler. Annene de bende çocuğunum hep abimlere destek oldun şimdi sıra bende diye restini çek gerekirse. Ama başbaşa olduğunuzda yap. Anneni kafalarına göre kullandıkları için sen şimdi gelince senden onlara fırsat kalmayacak diye korkuya kapılmışlar. Allah herkese vicdan versin. Kendi çocuklarını size atıp kendi keyfine bakacağına çocuklarına baksın. Fazla üstüne gelirlerse de annem yeterince baktı size biraz da bana fırsat verin artık düşün yakasından de gitsin. Cirkefle cirkef olmadıkça anlamıyor bazısı. Ailenin dini inancı ne durumda bilmiyorum ama bu mirası bile abinle bölüşmeleri çok günah. Senin hakkına girmişler. Şimdilik annene de planlarından bahsetme, iş bulup eve bor kuruş vermeden birikim yap. Annenlere de kart borcum var onu ödüyorum falan diye bahane üret. Bir iki sene idare edip biriktirsen kendine ev tutar çocuğunla yaşarsın rahatça. Şimdi annen bakarsa bakıcı masrafın olmaz. Kreş yaşına geldiğinde ayrı eve çıkarsın uygun bir kreşe verirsin. Onlar bu kadar vicdansızca davranıyorlar madem, sende bencil ol bundan sonrası için. Eve para vermeden her ay maaşını biriktir gizlice.

Ah çok üzüldüm. Zaten başınızda bir sürü dert var, bir de bunlar mı çıkmış üstüne? Yengeniz olacak şahsın size gram laf etmeye hakkı yok dış kapının dış mandalı olarak. Lütfen kendinizi ezdirmeyin, ezdireni ezerler. Biraz dişinizi gösterseniz bu kadar üstünüze gelemeyeceklerine eminim. Umarım Allah hayırlı kapılar açar, sizi de bu çilelerden kurtarır. Dua edeceğim.

Mademki mesleğin yok, malın mülkün yok, arkanda duracak ailende yok neyine güvendinde evlendin be kızım

Kendine yazık etmişsin
Hesap yapmamis siz hesabinizi yapın öyle evlenin nasıl bı mantık bu kizcagiza laf sokma çabası neden sizde mal mülk aile çok galiba tuzlar kuru geniş geniş konuşuyorsunuz
Unutmayın ki herkes eşit şartlarda değil çözüm odaklı olun bizlerden istediği sadece moral
Moral bozmak değil

Hem borcunu ödet hem kalk artistlik yap . Ulan var ya şu insanlardaki yuzsuzlugun çeyreği bende olaydı neler olurdu .
Dönmeyin geri . Orası sizin annenizin evi . Burası benim annemin evi sana halt yemek düşer deyin . Ezdirmemeye çalışın kendinizi ne olur . Az daha sabır onlar da alışacak

Hesap yapmamis siz hesabinizi yapın öyle evlenin nasıl bı mantık bu kizcagiza laf sokma çabası neden sizde mal mülk aile çok galiba tuzlar kuru geniş geniş konuşuyorsunuz
Unutmayın ki herkes eşit şartlarda değil çözüm odaklı olun bizlerden istediği sadece moral
Moral bozmak değil

Bal, bal demekle ağız tatlanmıyor.İstersen sabaha kadar moral ver birşey değişir mi?

Kendi evlerinde oturmuyorsun annenin evinde oturuyorsun ve abin buna ne cesaretle laf söyleyebiliyor?? Okurken ben bile sinirden ölüyordum demekki neymiş kimseye fazla iyilik yapmicaksin eşi olucak o kadında o kadar alındıysa borcunu ödeseymiş o zaman afra tafra yapacağına hanımefendi, abin önce adam olsun bence ,adamım demekle geçilmediğini bir kez daha görmüş oldu bu örnek sayesinde . Adam olsa kiz kardeşine sahip çıkar zaten . Ayrıca ev konusunda abinin iyi bir derse ihtiyacı var bence ...:kızgın: :kızgın:

Aglayamiyorum iki aydır hiç ağlamadım ama içimde deli gibi istek var dolup taskinim ağlayıp biraz rahatlamak istiyorum .acaba yanlız kalsam aglarmiyim diye düşünüp duruyorum .biliyorsunuz esimden ayrıldım anamın evindeyim 2 aydır , abimle annemde kavgaya tutustular zaten benim için.abim anneme diyor ' bu niye evine gitmiyor ,biz ona evlenme demiştik şimdi bk yesin çeksin ' dedi .annemde dedi ' karpuz diyor beni yollarsaniz sığınma evine giderim ' bı ordan bı burdan kavga ettiler ...annemle abimler altlı üstlu.yengem bile beni istemiyor hemde anamın evinde inanabiliyomusunuz? Sanki ben onların üstüne kalmışım.surekli bana yuvani dağıtma evine git diyor. Oda yetmedi abimi üstümuze yolladı .abim gelip gittikten sonra aramızda bı konuşma geçti bütün konuşmaları balkondan duymuş annemle abimin arasında geçenleri..ben abimle yengemin bekarken 10 bin taksitini odedim çalisiyodum .bigun yengemle dertlestim patronda böyle böyle yapjyor falan dedim çektiriyor yani.yemin ediyorum ödedigimden değil dertleşmek amaçlı söylemiştim...yengemede bana çik ozaman işten dedi ,bende nasıl çıkayım taksit ödüyorum dedim .bu aksamina kocasını aldı geldi .abim fitil olmuş bana karısının yanında ,sen kimsin karıma diyosun taksitinizi ödüyorum senin o kafanı ezerim dedi.bak ben evlendim evlendim çocuğum oldu .yıllar önce ki konuyu gelmiş bana açıyor sen bana dedin taksitinizi ödüyorum minnet ettin diyor.. subhanallah ozaman ağzının ortasına okadar çakmak istedimki ( benim derdim bana yetmiyor sanki bide bunlarla uğraşıyorum ) yapmadım tabiki .olayın öyle olmadini amacının seninle dertleşmek oldunu söyledim falan.ablam sürekli beni tembih ediyor.ne derlerse sus diyor istediklerini eline verme diyor.bende öyle yapıyorum .annemi zaten biliyorsunuz.oglumunda ameliyatı var Dr dedi iki haftaya kadar arayıp haber vericez dedi ameliyathanelr açılırsa dedi.( Testisinden yumurtası kayıyor ve sünnet ) olucak...herşey üst üste geliyor. ....böyle kacmak istiyorum tam da kacicam diyorum sonra nereye sonra saçmalama sonra otur oturdun yerde .aaa böyle böyle geçip gidiyor ...oturup saatlerce aglamak istiyorum boğazım falan da düğümleniyor sonra ya ailem anlarsa falan ağladım falan diye düşünüyorum .aa o yumru boğazımda kalıyor.verhasil çok doluyum .yarın bı olsun arkadaşıma gidiyim .biraz rahatlarim belki ...ışıkları kapattık beni bulmak isteyen kendini yaksın .diyip noktalamak istiyorum.icimdeb yazmak geldi.aklimdan ne geçtiyse yazdım iste
Ağla canım.Konuşsunlar.Muhattap daji olma.Kendılerı ne olucak acaba.Hangımızın ne olacagı bellımı?Sem ayaklarının uzerınde dur boşver.

Back
X