Aglamaktan gözlerim şişti

eşini karıştırma
ablan evli mi ?
Ablam evli degil.
Eşim ağladığım için dayanamadı ve güzelce konuşmak için aradı.Zaten ablam karışmasına müsaade etmedi, ağzına geleni saydı ve telefonu yüzüne kapattı. Yetmedi, mesaj attı, artık ikinizle de muhatap degilim, engelliyorum, falan yazdı. Belki taraflı oldugumu düşüneceksiniz ama eşim gerçekten hiç kimseyi kırmaz. Ona karşı da gayet sakindi tek bir harf kötü laf etmedi. Nikahta çeyrek taktı eşim okuyor diye geri verdi ona. Onun için kaç kişiden burs ayarlamak için çabaladı. Kartı lazım oldu verdi. Kaynanasının evinde kaç gün ses etmeden kaldı. Bunları haketmedi eşim. Kendimi geçtim ama eşim asla haketmedi.
Ha bir de arama sebeplerinden biri de şarj aletini elim koymuş, ben koydum demek için aradı. Bana daha fazla sarmasın, beddua etmesin diye

Böyle ayrım yapan aileleri hiç anlamıyorum. Birde hamilesiniz boşu boşuna kendinizi üzmeyin bence. Olan olmuş.

Ablanın mesleği ne? Hala okuyor mu? 2 saat ders çalışamadı diye bu kadar yaygara koparan kişimin psikolojik bi rahatsızlığı vardır. Bi tane kız kardeşim var, değil eşyamı canımı istese feda olsun bu nedir??

Ben neden gittiğinizi anlamadim. Kediniz siz ve eşiniz beraber kalmalıydınız. Ablanız ve babanız yemek yapabilme becerisine sahip olmalı. Böyle fazla fedakarlıklar saçma kavgaları doğuruyor

Pardon,yeni gelen,mesajlarla karıstırdım

Ben neden gittiğinizi anlamadim. Kediniz siz ve eşiniz beraber kalmalıydınız. Ablanız ve babanız yemek yapabilme becerisine sahip olmalı. Böyle fazla fedakarlıklar saçma kavgaları doğuruyor
Kedim benim evimde kalmıyor malesef. O olaydan sonra gitmedim, sadece ablam tekrar şehir dışına gidince gitmiştim

Ablam mezun olduktan üç sene sonra üniversiteye gitti. Bu nedenle hala okuyor. Son sınıf öğrencisi. Ailemin maddi gücü el vermediği halde bir şekilde oldurup kendini özel ( alanında en iyi) üniversiteye kaydettirdi. İstedigi bölümde devlet de oluyordu ama böyle istedi. Ama bana çeyizlik alınırken bile para ona verildi ve onun uygun gördüğü şekilde oldu her şey. Onun alabilirsin dedigi alındı, alma dedigi alınmadı. Kendisi dört yıldır her yıl artmakla birlikte yirmi bine yakın para ödetti aikeme. Pc yi de gitti en iyisinden aldırdı. Ondan bir yıl önce mezun olurken bana lazımdı tez için, o zaman para yoktu ama ablama,lazım olunca en iyisi alondı. Sekiz,bin verdiler. Sadece bir iki binini falan anlam ödedi

Benim de telefonumu kedim düşürüp kırdı. Hemen onu whatsapptan engelleyeyim madem

Ablanız normal değil kesinlikle. Sorunu kendinizde arayıp üzülmeyin.

Sizin kediniz neden annenizin evinde?
Eşinizle siz gidip eve yerleşecek yerine kediyi getirseydiniz daha mantıklı olmaz mıydı ?
Telefonda o kadar tartıştıktan sonra neden evinize dönmesinin de 2. Bir tartışmaya girdiniz. Sizde bı garipsiniz

Bozup veriyorlarmış lafı gerçek değil konu sahibi ablanız bilgisayarına zarar geldiği için yapılmasına tahammül edemiyor bu zararı başkası verdi.Yenisini istiyor sizden.Ve muhtemelen bu abla malını paylaşmaktan nefret eden bir abla.

Alt kasa ve üst kasa satılıyor hemde orjinalleri. Isterseniz yeni almak yerine onlari alip taktirabilirsiniz. Kardesinizin huyunu biliyorsunuz keşke bilgisayar düştüğünde hemen halletmeye çalışsaydınız böylelikle bu kadar aglamak zorunda kalmazdınız. Ablanızın bu kadar üstünüze gelmesi yanlış ama sizde huyunu bilipte bisey olmamış gibi davranmaniz hoş degil, belki ona sıkılmıştır canı. Bide bilezikleri falan karıştırıp iyice mahvetmişsiniz ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…